Nokia C6-01 şarj aletinden çıkan ses ?

Sponsorlu Bağlantılar

california4689

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 şarj aletinden çıkan ses ?
Merhaba arkadaşlar c6-01 alalı birkaç ay oldu ve aldığımdan beri şarj aletinden bir ses çıkıyor.Garip olansa şadece şarj aleti prize takılıyken cızırtılı bir ses gelmesi ve telefonu da taktığım zaman bu cızırtılı sesin daha farklı bir sese dönüşmesi(eski tüplü televizyonların açılışta görüntü gelirken çıkardığı sese benzer bir ses).Uzaktan duyulabilecek bir ses değil yalnız.Kulağımı yaklaştırdığımda duyabiliyorum.Sizce bu ses normal mi?Ve bu şekilde kullanmamın telefona bir zararı olur mu?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

fLuke!

fLuke!

Üye
Benimde şarj makinesinden böyle bir ses geliyor.:DÇok küçük bir ses.:D

fatih54102

fatih54102

Üye
kisa devre yapabilir

Uydurma alakası yok. aynı olay bendede var pil dolmaya yakın kaldığında değişken cızırtılı sesler çıkartır, bu normaldir ve her c6-01 kullanıcısında olur. nedeni ise şarjda energy star desteğinin olmaması olabilir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ara kabloyamı takıyosun arkadaşım

california4689

Üye
    Konu Sahibi
ara kabloyamı takıyosun arkadaşım

Farklı şekillerde denedim.Ara kabloyla da direkt prize takarak da.Farklı prizlerde de denedim ama halen ses geliyor.

----------Eklendi @ 17:31:07 ---------- Yazıldı @ 17:20:55 ----------

Bu arada arkadaşımın kullandığı n8 şarj aletinden de ses geliyo mu diye kontrol ettim.Ondan çok az ince bir ses çıkıyor ama benim şarj aletinden ona göre oldukça fazla ses çıkıyor kulağımı yaklaştırıp dinlediğimde.Acaba fabrika çıkış hatalı bir alet midir?Şarj konusunda bir sıkıntı yaşamadım.Normal şarj ediyo sanırım.Ama işte o ses insanın aklında bozuk mu acaba diye bir soru işareti bırakıyor.

fatih54102

fatih54102

Üye
hayır dedimya :) korkma sorun yok. Bendede öyle. Ama eğer başka nokia telefonlarınız varsa onların uygun şarj aletlerini kullanın mesela ben 5800 ınkini kullanıyorum.

atakan25

atakan25

Üye
bende çıkmıyor

aslanbaris

aslanbaris

Üye
benimtelde c6-01 bende de o ses çıkıyor

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
korkma ben kafaya bile takmıyorum sinek vızıltısı gibi uyutmuyo bir türlü gece vız vız vız

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sorun degil ses cikması

rosedaled3

rosedaled3

Üye
Aynı durum bende de oluyor şarja taktığım zaman ses gelmeye başlıyor hep var yani dolmasına yakın falan değil.Kesin bir bilgisi olan var mı? Herhangi bir zararı olur mu ?

- - - Eklendi - - -

Aynı durum bende de oluyor şarja taktığım zaman ses gelmeye başlıyor hep var yani dolmasına yakın falan değil.Kesin bir bilgisi olan var mı? Herhangi bir zararı olur mu ?

ultramura

Üye
N8 şarj aletinden neden ses çıkıyor ve ısınıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sorun değil

bayon

Üye
arkadaşlar bende yeni aldım n8 i ve bariz duyulacak şekilde çıkıyo benim ki şarjin yanından geçince felan. abimin de c601 i var ve onun kinden çok çok az bi ses geliyo oda kulağını dayadığin zaman eğer ses sizi rahatsız ediyorsa servise gönderebilirsiniz

Üst Alt