krstnck
Üye
Lg Otimus 3D -->Galaxy S2 Ve Htc Evo 3D Karşılaştırması
Arkadaşlar Lg Optimus 3D Aldım.Ve Bazı Arkadaşların Alırsan Nasıl Bir Cihaz Olduğunu Bilgilendirirsen Seviniriz Gibi Mesajlar Geldi..Şununla Başlayayım Ben Htc Evo 3D İnceledim Media Markta Ve Bu Telefonu Hiç İncelemeden Aldım Şansa Bıraktım Biraz S2'yide İnceledim Orda S2 İle Arasında Bir Performans Farkı Göremedim Tarayıcı Olsun Fifa 2012,Gta 3 Vs. Hiç Bir Fark Yok Aksine Gta 3 ü Optimus 3D Daha Akıcı Oynatıyor Ve Çok Aşırı Bir Isınma Oluyor Galaxy S2'de Bu Beni Çok Rahatsız Etti Ama Optimus 3D'de Isınma Adına Bişey Yok..Gelelim Htc Evo 3D'ye 3D Konusunda Optimus 3D'nin Yanına Yaklaşmayı Geç 1 Km Yakınına Bile Yaklaşamaz.Htc'nin Berbat Bir 3D'si Var..Ayrıca Çok Yavaş Kalıyor Optimus 3D Ve Galaxy S2 Yanında..Kameraya Gelirsek 2D'de S2 İle Arasında Optimus 3 Ün Pek Bir Fark Göremedim Açıkcası..İncelik Ve Hafiflik Sıralamasıda Galaxy S2,Optimus 3D Ve Htc Evo 3D Olarak Sıralayabilirim..Ama Galaxy S2'yi Ben Elime Aldığımda Hep Kırılacak Gibi Hissediyorum Oyuncak Gibi Geliyo Ama Optimus 3D ve Htc Evo 3D Bu Konuda Çok Başarılılar Ele Oturuyolar Ve Kendilerini Malzeme Kalitelerini Hissettiriyorlar..Ekran Olarakta Optimus 3D'nin Nova Ekranı Bana İki Telefondanda Daha İyi Geldi Sonraki Galaxy S2 Amoled Ekranıyla Htc Evo 3D'ye Göre Daha İyi..Hafıza Rom Olarakta 1.ci Sırada Galaxy S2 16gb,Optimus 3D 8Gb,Htc Evo 3D İse Bu Konuda Hayal Kırıklığı Yaratıyor 1Gb Gibi Düşük Bir Rakam Koymuş..Ekran Çözünürlükleri Galaxy S2 Ve Optimus 3D İle Aynı 480x800 Htc Evo 3D Ekran Çözünürlüğü 2 Telefona Göre Daha Yüksel 540x960..Son Olarak Arayüzlere Gelelim Galaxy S2 Bu Konuda Diğer 2 Telefondanda Geride Kalıyor Çok Basit Bir Arayüzü Var Görselliği Olmayan..Optimus 3D'nin Arayüzü Benim Çok Hoşuma Gitti Geçişler Görünüm Vs Ve Kolay Kullanımı..Htc Evo 3D Sense Arayüzüyle 1 Adım Önde Diğer Telefonlara Göre..Kişisel Yorumum Bana Biraz Zor Geliyor Sense Ve Telefonu Kasıyor Daha basitleştirirlerse Stabile Bir Kullanımı Olursa Çok Daha Başarılı Olacaktır..Söyleyeceklerim Bu Kadar Umarım Yardımcı Olabilmişimdir..Gerçekten Tarafsız Yorum Yapmaya Gayret Gösterdim.İnşallah Bu Telefonlar Arasında Kalan Arkadaşlara Yardımcı Olmuş Olurum İyi Forumlar..Saygılar..

Ben Hiç Çalışmayan Uygulama Görmedim..Ayrıca Bir Sor Bakalım Bu Telefonları Kullanıp Kaç Kişi Radyo Kullanıyo ?