Lg Otimus 3D -->Galaxy S2 Ve Htc Evo 3D Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Lg Otimus 3D -->Galaxy S2 Ve Htc Evo 3D Karşılaştırması
Arkadaşlar Lg Optimus 3D Aldım.Ve Bazı Arkadaşların Alırsan Nasıl Bir Cihaz Olduğunu Bilgilendirirsen Seviniriz Gibi Mesajlar Geldi..Şununla Başlayayım Ben Htc Evo 3D İnceledim Media Markta Ve Bu Telefonu Hiç İncelemeden Aldım Şansa Bıraktım Biraz S2'yide İnceledim Orda S2 İle Arasında Bir Performans Farkı Göremedim Tarayıcı Olsun Fifa 2012,Gta 3 Vs. Hiç Bir Fark Yok Aksine Gta 3 ü Optimus 3D Daha Akıcı Oynatıyor Ve Çok Aşırı Bir Isınma Oluyor Galaxy S2'de Bu Beni Çok Rahatsız Etti Ama Optimus 3D'de Isınma Adına Bişey Yok..Gelelim Htc Evo 3D'ye 3D Konusunda Optimus 3D'nin Yanına Yaklaşmayı Geç 1 Km Yakınına Bile Yaklaşamaz.Htc'nin Berbat Bir 3D'si Var..Ayrıca Çok Yavaş Kalıyor Optimus 3D Ve Galaxy S2 Yanında..Kameraya Gelirsek 2D'de S2 İle Arasında Optimus 3 Ün Pek Bir Fark Göremedim Açıkcası..İncelik Ve Hafiflik Sıralamasıda Galaxy S2,Optimus 3D Ve Htc Evo 3D Olarak Sıralayabilirim..Ama Galaxy S2'yi Ben Elime Aldığımda Hep Kırılacak Gibi Hissediyorum Oyuncak Gibi Geliyo Ama Optimus 3D ve Htc Evo 3D Bu Konuda Çok Başarılılar Ele Oturuyolar Ve Kendilerini Malzeme Kalitelerini Hissettiriyorlar..Ekran Olarakta Optimus 3D'nin Nova Ekranı Bana İki Telefondanda Daha İyi Geldi Sonraki Galaxy S2 Amoled Ekranıyla Htc Evo 3D'ye Göre Daha İyi..Hafıza Rom Olarakta 1.ci Sırada Galaxy S2 16gb,Optimus 3D 8Gb,Htc Evo 3D İse Bu Konuda Hayal Kırıklığı Yaratıyor 1Gb Gibi Düşük Bir Rakam Koymuş..Ekran Çözünürlükleri Galaxy S2 Ve Optimus 3D İle Aynı 480x800 Htc Evo 3D Ekran Çözünürlüğü 2 Telefona Göre Daha Yüksel 540x960..Son Olarak Arayüzlere Gelelim Galaxy S2 Bu Konuda Diğer 2 Telefondanda Geride Kalıyor Çok Basit Bir Arayüzü Var Görselliği Olmayan..Optimus 3D'nin Arayüzü Benim Çok Hoşuma Gitti Geçişler Görünüm Vs Ve Kolay Kullanımı..Htc Evo 3D Sense Arayüzüyle 1 Adım Önde Diğer Telefonlara Göre..Kişisel Yorumum Bana Biraz Zor Geliyor Sense Ve Telefonu Kasıyor Daha basitleştirirlerse Stabile Bir Kullanımı Olursa Çok Daha Başarılı Olacaktır..Söyleyeceklerim Bu Kadar Umarım Yardımcı Olabilmişimdir..Gerçekten Tarafsız Yorum Yapmaya Gayret Gösterdim.İnşallah Bu Telefonlar Arasında Kalan Arkadaşlara Yardımcı Olmuş Olurum İyi Forumlar..Saygılar..

by*cambaz

Üye
tşkkürler bide ne kadara aldın ??

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
2.ci El Aldım Kardeşim Ben Sıfır Almadım Ama Sıfırdan Farkı Yok.

MrExpert

MrExpert

Üye
tarafsız bir bilgilendirme...
Teşekkürler

ZaZuM

ZaZuM

Üye
bi de htc nin 3d sinde yanlış hatırlamıyorsam 5mpx kamera wardı o özelliklere göre yazık yani en azından bi 8 olmalıydı

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Evet Yanlız 3D Çekimde 3Mp Çekiyor Htc İse 2Mp Çekiyor.

cyber

cyber

Üye
güzel

jayjay16

jayjay16

Üye
arkadaşım biraz eksik olmuş yazdıkların. BENCE Htc 3D Evo, Lg optimus 3d den daha iyi ki bu benim kanaatim. Ben görüntüye önem vermeyen bi insanım. Bi kere hız konusunda kesinlikle Htc. Htc'de Çift çekirdekli 1200 ghz bi işlemci kullanılmış ama Lg'de 1000 ghz. Ayrıca Htc'de 1 gb lık bi ram kapasitesi varken Lg'de 512 mb lık bir ram var. Ayrıca Htc nin ekran çözünürlüğü Lg den daha yüksek. Arayüz bakımından Htc daha başarılı. Lg nin avantajları da yok değil. Lg'nin en büyük avantajı kamerası. 2D çekimde 5 mp, 3D çekimde 3 mp. Htc 2D çekimde 5 mp, 3D çekimde 2 mp. Ayrıca video kalitesi olarak Lg daha önde. Bir diğer konu da Lg nin dahili hafızasının 8gb olması. Htc nin 1 gb. Ancak bu micro sd hafıza kartları sayesinde kapatılabilen bi eksiklik. Yanlış ise düzeltin ama Lg de radio yok diye biliyorum. Htc de piksel yoğunluğu fazla olduğu için görüntüler daha net. Ben almadan önce çok araştırma yaptım ve sonunda Htc nin artıları fazla olduğu için Htc aldım. Lg kullanan arkadaşım güncellemelerin geç geldiğini uygulamaların bazılarının çalışmadığını söyledi. Firma kalitesi olarak bakarsak ben yine Htc yi seçtim ve çok da iyi etmişim. Ama tabiki size kalmış konular. Herkese iyi forumlar :)

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Arkadaşım Çok Yanlışın Var Hız Olarak Yanına Yaklaşamaz Htc Lg'nin 2 Sinide Kullandım Ve Eğer Dediğin Gibi Olsaydı Şuan HTC 999Tl'ye Kadar Düşmezdi..Lg'de 512 DDR2 Ram Var Buda Demekki Birden Fazla Yapılan İşlemi Kanallara Dağıtıp Daha Sorunsuz Yapmaktık..Chipseti Ne s2 de Var Ne Evo 3D'de..İkisini Kullan 3D'de Olsun İnternet Ve Uygulama Oyun Olsun Yüzüne Bakmazsın Htc'nin Zaten Öyle Olduki 2000 Tl'den Çok Kısa Sürede 999Tl'ye Düştü..Ayrıca Radyo Var Optimus 3D'de Ve Güncellemede Geliyor Ben Bir Sıkıntı Görmedim Ha Diğerleri Bugün Geliyosa Ona 1 Hafta Geç Geliyor Oda Lg'nin Üzerine Düşmesinden Kaynaklanıyor.Arkadaşın Biraz Kaptırmış Sana :D Ben Hiç Çalışmayan Uygulama Görmedim..Ayrıca Bir Sor Bakalım Bu Telefonları Kullanıp Kaç Kişi Radyo Kullanıyo ? :DSon Olarak Firma Kalitesi Olarak HTC Tanınmışlık Vs.Olarak Bence Lg'nin Yanına Yaklaşamaz Lg Tüm Elektronik Eşyalarda İsim ve Başarı Yapmış Bir Firma..3D Ekranıda Yan Yana Koy HTC'ye Bakarsan Birdaha Sana Telefonu Bedava Veririm Şuana Kadar Kimse HTC demedi Teknosa Ve Madia MARKT Çalışanları Dahil :DVe Hafıza Eksiklik Tabi Benim Hafızam 40 Gb İken 32 Lik Hafıza Taktığım Zaman Htc'nin 33 Olacak.Ben Sadece Gördüklerimi Yazdım Performans Olarak Sen S2 ile Karşılaştır Evo İle Değil Ve Bunun Bazı Oyunları S2'nin açmayıp Kastığı Oyunları Optimus Açıyor.Ben Sadece Objektif Olarak 3 Ünüde Kullanarak Yorum Yaptım Kullanmadan Kağıt Üzerindekilerle Değil.Yorumun İçin Teşekkür Ederim Kardeşim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...