telefonlarını hacklemeyip yana yana signed uygulama arayanlar bir bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
evet hem face hem twit acik ancak yine olmuyor.annada sorunsuz oluyordu

valla bilmiyorum dostum belleyle ilgili tüm sorunları bu başlıkta toplayalım diye bi başlık vardı orda sor istersen

tarxhn

tarxhn

Üye
ben hackledim oviden güncelleme alamıyorum bu dogal birsey mi?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
yemreaslan asıl sen bişey bilmiyorsun.Telefon hackli bir şekilde servise verirsdn ve eğer çakarlarsa geri veriyorlar.Çünkü gördüm ordan biliyorum.Servise vermeden önce hacki kaldırıp verirseniz bişey olmaz elbet.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
yemreaslan asıl sen bişey bilmiyorsun.Telefon hackli bir şekilde servise verirsdn ve eğer çakarlarsa geri veriyorlar.Çünkü gördüm ordan biliyorum.Servise vermeden önce hacki kaldırıp verirseniz bişey olmaz elbet.

ben verdim herhangi bir sorun çıkmadı.zaten nokiada yazılımdan dolayı kolay kolay garanti dışı kalmıyor telefon.daha önce flash atarken telefonu çökertip servise veren de olmuştu forumda güncelleme yaparken çöktü dediği için garanti dahilinde yapmışlardı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

evet arkadasım haklısın servisteki teknisyenin inisiyatifinde olan bişey ama yasal olarak hackli servise verirsen garanti dışı deme hakkı var sorun yaşamamak için hacki kaldırıp servise verilmeli

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Elemanlara bağlı bu gibi durumlar.Bazıları çakıp geri göndertebiliyor.Ama bazıları fazla bilgisi olmadığı için direk aktarıyor servise.Bende risk almasın kimse diye söyledim.Çünkü ben hackli iken servise verdim kabul etmediller ama başka bir bayiye verince kabul etmişlerdi.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
Elemanlara bağlı bu gibi durumlar.Bazıları çakıp geri göndertebiliyor.Ama bazıları fazla bilgisi olmadığı için direk aktarıyor servise.Bende risk almasın kimse diye söyledim.Çünkü ben hackli iken servise verdim kabul etmediller ama başka bir bayiye verince kabul etmişlerdi.

o zaman burdan arkadaşlarımıza söyleyelim servise vermeden önce ne olur ne olmaz diye hacki kaldırsınlar.zaten çok kolay bi şey giderken yolda bile yaparlar:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
daha önce birinden duydum garanti dışı kkalmıyormus hackli vermiş yapmıslar ama sorun cıkabiliyormus yorumlara bakılırsa peki hack nasıl kaldırılır format dısında :)

n000k

n000k

Üye
daha önce birinden duydum garanti dışı kkalmıyormus hackli vermiş yapmıslar ama sorun cıkabiliyormus yorumlara bakılırsa peki hack nasıl kaldırılır format dısında :)
flash atarsın yada hack için kurduğun proları silersin olur biter!!!

Dimi3

Dimi3

Üye
Gaza geldim ilk defa telefonumu hackledim ve hemen daha önce bilmeden indirdiğim unsigned oyunu yükledim. Aldığım keyfi anlatamam.. Çok sağol dostum :good:

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
Gaza geldim ilk defa telefonumu hackledim ve hemen daha önce bilmeden indirdiğim unsigned oyunu yükledim. Aldığım keyfi anlatamam.. Çok sağol dostum :good:

rica ederim güle güle oyna:)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
anlatım için teşekkürler güzel örnekler kullanmışsın :)))

belle nin yeni sistemi ile hack işlemi biraz değişti şimdi unsigned uygulamaları yüklemek için installserver.exe yi C:\sys\bin içine attıktan sonra rompatcher yamalarını pasifleştirirseniz sistem dosyaları yine eski gizli haline dönecek fakat siz unsigned uygulamaları yüklemeye devam edebileceksiniz ;)
dosya sistemine dışarıdan müdahale edilmesinden(ki bunu yapmak baya zor) korkanlar için biraz iç ferahlatıcı olmuştur umarım ;)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
anlatım için teşekkürler güzel örnekler kullanmışsın :)))

belle nin yeni sistemi ile hack işlemi biraz değişti şimdi unsigned uygulamaları yüklemek için installserver.exe yi C:\sys\bin içine attıktan sonra rompatcher yamalarını pasifleştirirseniz sistem dosyaları yine eski gizli haline dönecek fakat siz unsigned uygulamaları yüklemeye devam edebileceksiniz ;)
dosya sistemine dışarıdan müdahale edilmesinden(ki bunu yapmak baya zor) korkanlar için biraz iç ferahlatıcı olmuştur umarım ;)

yorumun için teşekkürler linkte verdiğim konu belleye göre tekrar düzenlenmiş zaten:) güvenlikten yana korkusu olanlar open4all yamasını kapatarak kullanabilirler aynen senin dediğin gibi:)

fl1982

fl1982

Üye
ya ben telefonu hackledikten sonra ana ekrandaki kısa yollar çalışmıyor bi zaman sonra telefonu aç kapa yapınca düzeliyor fakat tekrar gene aynı oluyor acaba sorun ne düzelte bilmek için hard format attım düzeldi simdi sizin lafınızla bidaha hackledim gene aynı sorun başıma geldi ne yapmalıyım ?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
ya ben telefonu hackledikten sonra ana ekrandaki kısa yollar çalışmıyor bi zaman sonra telefonu aç kapa yapınca düzeliyor fakat tekrar gene aynı oluyor acaba sorun ne düzelte bilmek için hard format attım düzeldi simdi sizin lafınızla bidaha hackledim gene aynı sorun başıma geldi ne yapmalıyım ?

peki sadece hackle alakalı olduğuna emin misiniz? Yüklediğiniz herhangi program bunu yapıyo olmasın?

fl1982

fl1982

Üye
şuan bütün hack le alakalı programları kaldırdım xprole ilede Symantec Quarantine dosyalarını sildim şuan düzeldi bakalım ilerleyen saatlerde sorun olacakmı

uribaju

uribaju

Üye

aynı sorun bende de var ne yazıkki hackten olacağını sanmıyorum widgetlerle alakalı bir durum bence

Üst Alt