projectmaximo
Üye
evet hem face hem twit acik ancak yine olmuyor.annada sorunsuz oluyordu
valla bilmiyorum dostum belleyle ilgili tüm sorunları bu başlıkta toplayalım diye bi başlık vardı orda sor istersen
evet hem face hem twit acik ancak yine olmuyor.annada sorunsuz oluyordu
ben hackledim oviden güncelleme alamıyorum bu dogal birsey mi?
valla bilmiyorum dostum belleyle ilgili tüm sorunları bu başlıkta toplayalım diye bi başlık vardı orda sor istersen
yemreaslan asıl sen bişey bilmiyorsun.Telefon hackli bir şekilde servise verirsdn ve eğer çakarlarsa geri veriyorlar.Çünkü gördüm ordan biliyorum.Servise vermeden önce hacki kaldırıp verirseniz bişey olmaz elbet.
yemreaslan asıl sen bişey bilmiyorsun.Telefon hackli bir şekilde servise verirsdn ve eğer çakarlarsa geri veriyorlar.Çünkü gördüm ordan biliyorum.Servise vermeden önce hacki kaldırıp verirseniz bişey olmaz elbet.
Elemanlara bağlı bu gibi durumlar.Bazıları çakıp geri göndertebiliyor.Ama bazıları fazla bilgisi olmadığı için direk aktarıyor servise.Bende risk almasın kimse diye söyledim.Çünkü ben hackli iken servise verdim kabul etmediller ama başka bir bayiye verince kabul etmişlerdi.

flash atarsın yada hack için kurduğun proları silersin olur biter!!!daha önce birinden duydum garanti dışı kkalmıyormus hackli vermiş yapmıslar ama sorun cıkabiliyormus yorumlara bakılırsa peki hack nasıl kaldırılır format dısında![]()
rompatcher yani tşkflash atarsın yada hack için kurduğun proları silersin olur biter!!!

Gaza geldim ilk defa telefonumu hackledim ve hemen daha önce bilmeden indirdiğim unsigned oyunu yükledim. Aldığım keyfi anlatamam.. Çok sağol dostum![]()

))anlatım için teşekkürler güzel örnekler kullanmışsın))
belle nin yeni sistemi ile hack işlemi biraz değişti şimdi unsigned uygulamaları yüklemek için installserver.exe yi C:\sys\bin içine attıktan sonra rompatcher yamalarını pasifleştirirseniz sistem dosyaları yine eski gizli haline dönecek fakat siz unsigned uygulamaları yüklemeye devam edebileceksiniz
dosya sistemine dışarıdan müdahale edilmesinden(ki bunu yapmak baya zor) korkanlar için biraz iç ferahlatıcı olmuştur umarım![]()
güvenlikten yana korkusu olanlar open4all yamasını kapatarak kullanabilirler aynen senin dediğin gibi
ya ben telefonu hackledikten sonra ana ekrandaki kısa yollar çalışmıyor bi zaman sonra telefonu aç kapa yapınca düzeliyor fakat tekrar gene aynı oluyor acaba sorun ne düzelte bilmek için hard format attım düzeldi simdi sizin lafınızla bidaha hackledim gene aynı sorun başıma geldi ne yapmalıyım ?
ya ben telefonu hackledikten sonra ana ekrandaki kısa yollar çalışmıyor bi zaman sonra telefonu aç kapa yapınca düzeliyor fakat tekrar gene aynı oluyor acaba sorun ne düzelte bilmek için hard format attım düzeldi simdi sizin lafınızla bidaha hackledim gene aynı sorun başıma geldi ne yapmalıyım ?