telefonlarını hacklemeyip yana yana signed uygulama arayanlar bir bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

akibet2

Üye
Hack Demek Telefonunuzun Bütün verilerine Ulaşabilmesine imkan vermek demek . Bunun Yanında Telefonunuzu Güvensiz Kılar Ufak bir kod veya virüsle bütün verilerinize mesajlarınıza ulaşım imkanı sağlar opda'dan serfitika almak en güzeli ben şayet asla telefonuma hack işlemi yapmam yapmadan öncede iyice dikkat edin derim , ondan sonra telefonunuz sağa sola garip garip mesajlar atabilir (:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hack Demek Telefonunuzun Bütün verilerine Ulaşabilmesine imkan vermek demek . Bunun Yanında Telefonunuzu Güvensiz Kılar Ufak bir kod veya virüsle bütün verilerinize mesajlarınıza ulaşım imkanı sağlar opda'dan serfitika almak en güzeli ben şayet asla telefonuma hack işlemi yapmam yapmadan öncede iyice dikkat edin derim , ondan sonra telefonunuz sağa sola garip garip mesajlar atabilir (:
Open4All'u kapatınca hiçbir sorun olmuyor :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi

ben bu zamana kadar en ufak bir sorun bile yaşamadım hackle ilgili. bir yıldan uzun süredir antivirüs dahi kullanmamama rağmen telefona virüs de bulaşmadı.nerdeyse 24 saat nette gezip inidirmeler yapmama rağmen.
bildiğim kadarıyla symbian 3 ve sonrasına etki eden pek virüs de yok zaten.
ayrıca opdadan sertifika almak ne kadar güvenli tartışılır.opdaya imei numaranı veriyorsun ve imei'nin kopyalanmayacağınu garanti edebilir misin? :)

• Beğen
Tepkiler: iatis, CanKartaL ve n000k
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
ben bu zamana kadar en ufak bir sorun bile yaşamadım hackle ilgili. bir yıldan uzun süredir antivirüs dahi kullanmamama rağmen telefona virüs de bulaşmadı.nerdeyse 24 saat nette gezip inidirmeler yapmama rağmen.
bildiğim kadarıyla symbian 3 ve sonrasına etki eden pek virüs de yok zaten.
ayrıca opdadan sertifika almak ne kadar güvenli tartışılır.opdaya imei numaranı veriyorsun ve imei'nin kopyalanmayacağınu garanti edebilir misin? :)

katılıyorum :)

----------Eklendi @ 23:32:25 ---------- Yazıldı @ 23:30:59 ----------

Open4All'u kapatınca hiçbir sorun olmuyor :)

katılıyorum open4all kapanınca eskiye dönüyo bir nevi :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation

akibet2

Üye
ben yinede temkinli yaklaşmaktan yanayım yani en azından bir çok verileri telefonunda saklayan benim gibi insanların böyle düşündüğünü sanıyorum .

samimenekse

samimenekse

Üye
ben yinede temkinli yaklaşmaktan yanayım yani en azından bir çok verileri telefonunda saklayan benim gibi insanların böyle düşündüğünü sanıyorum .

Kardeşim bende öyle diyordum hackledim hiç bir sorun yok. Sadece unsigned programları yüklemey yarıyor. Ama adı hack :)

akibet2

Üye
yani şöyle düşün son verilere göre android için yüzlerce virüslü dosyalar tespit edildi i phone içinde bu şekilde symbain için bu kadar çok olmasada hatrı sayılır telefon virüsleri var . hacklemekte bir nevi bu virüslü içerikleri çok rahat telefonumuza entegre etmemize onay veriyor . hacklemek kötü bir şey demiyorum riskli bir şey diyorum , yani ufak bi virüs ekleyip forum'a program yerleştirsem buda popüler bir programsa bir çok insanın telefon bilgilerine ulaşabilirim mesela veya daha fazlasını gibi bir endişe var içimde .

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
teşekkürler üstat emeğine sağlık başka yerlerde bu konu var ama yeterince açıklanmadığı için yapamamıştım

akibet2

Üye
peki bir şeyi sorucam mesela hackledikten sonra istediğimiz uygulamaları yüklesek. Telefonu yine eski haline çevirebilirmiyiz ?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
yani şöyle düşün son verilere göre android için yüzlerce virüslü dosyalar tespit edildi i phone içinde bu şekilde symbain için bu kadar çok olmasada hatrı sayılır telefon virüsleri var . hacklemekte bir nevi bu virüslü içerikleri çok rahat telefonumuza entegre etmemize onay veriyor . hacklemek kötü bir şey demiyorum riskli bir şey diyorum , yani ufak bi virüs ekleyip forum'a program yerleştirsem buda popüler bir programsa bir çok insanın telefon bilgilerine ulaşabilirim mesela veya daha fazlasını gibi bir endişe var içimde .

elinde retail sertifika olan kötü niyetli bi insan bu dediğin olayı yine yapabilir.içine virüs yerleştirdiği bir uygulamayı retail sertifikayla sertifikalayıp size sunabilir

----------Eklendi @ 00:09:06 ---------- Yazıldı @ 00:07:43 ----------

peki bir şeyi sorucam mesela hackledikten sonra istediğimiz uygulamaları yüklesek. Telefonu yine eski haline çevirebilirmiyiz ?

evet çevirebilirsiniz.hack yaptığın konudaki işlemleri tersten yap.yani yüklediğin her şeyi sil telefon eski haline döner

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve n000k

akibet2

Üye
peki en azından bazı programlar için bu işlemleri yapabilirim , yinede oldukça temkinliyim veya boş kuruntu ^^

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
peki en azından bazı programlar için bu işlemleri yapabilirim , yinede oldukça temkinliyim veya boş kuruntu ^^

size önerim bi uygulamayı yüklemeden önce konuyu iyice okuyun.tüm yorumlara göz atın.ben de telefonum durup dururken zarar görsün bir sürü uğraşayım istemem bu yüzden konu 15 sayfam da olsa o konudan emin değilsem bütün yorunları okur öyle yüklerim o uygulamayı.ve bi seneyi aşkın bir süredir hiçbir sorun yaşamadım çok şükür

• Beğen
Tepkiler: n000k

akibet2

Üye
Hack işlemini sorunsuz yaptım gerçekten oldukça basit biraz dosyayı taşımakla uğraştım ama :D oda benim kabiliyetsizliğim olabilir ^^ bunun haricinde gerçekten kolaymış hack işlemini yapmak şimdi bir kaç lazım olan programı indiricem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar illede hacklemek şstemem diyenlerede bir yol göstersek mesela freesigner var kurun telinnize unsigned uygulamaları signed yapıp yükleyin yada bizim gibi hackleyin ugrasmayın çok korkuyosanız forumda kms9 var bide onu kurun tele oldu bitti bu olay bana şunu hatırlatıyo dişiniz agrır ama korkudan dişçiye gidemezsiniz çaresiz gidip dişinizi çektirdiginizde de yauw ben boşuna diş agrısı çekmişim dersiniz telinizi hacklediginizdede aynı bu duyguyu yasarsınız hadi herkes dişçiye

• Beğen
Tepkiler: iatis
benighted

benighted

Üye
hacki kaldirdiktan sonra yuklu olan unsigned uygulamalar calismaya devam eder mi?ayrica anlatim icin tesekkurler.

akibet2

Üye
@yemrearslan sayende biraz cesaret adlım bakalım şimdi nasıl olucak :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
hacki kaldirdiktan sonra yuklu olan unsigned uygulamalar calismaya devam eder mi?ayrica anlatim icin tesekkurler.

rica ederim:) ayrıca evet unsigned uygulamalar çalışmaya devam eder.fakat uygulamayı kaldırıp tekrar kurmak isterseniz yine hacklemeniz gerekir

----------Eklendi @ 00:30:07 ---------- Yazıldı @ 00:28:32 ----------

@yemrearslan sayende biraz cesaret adlım bakalım şimdi nasıl olucak :hmmm

hayırlı olsun:) dediğim gibi uygulamaları yüklemeden önce konuya şöyle bi göz at çok sorun yaşayan olmuşsa yükleme..
başka da bi sorun yaşamazsın merak etme:D

mehmetvural97

Üye
Arkadaşlar bende belle geldigi gün telefonu hackledim dayanamadım çünki ve gerçekten hiçbirşey olmuyor korkmayın yapın. imkanlardan faydalanın.

Üst Alt