telefonlarını hacklemeyip yana yana signed uygulama arayanlar bir bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

benighted

benighted

Üye
arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim simdi su ise bi de ben girisiyim bakalim.haa yapamazsam yakaniza yapisirim ona gore :D

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim simdi su ise bi de ben girisiyim bakalim.haa yapamazsam yakaniza yapisirim ona gore :D

kolay gelsin hocam elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız:)

bu konudan sonra baya bi kişi telefonunu hackledi sanırım.sevindim:)

benighted

benighted

Üye
aynen oyle oldu son adimlardayim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
valla dostum 16yıldır nokia kullanıyorum ilk defa belle güncellemesi geldigi gün belleyi yükledim iki saat widget aradım baktım olmuyo hakladım nokiayı kafam rahat istediğimi yapıyorum

yorum için teşekkürler sizin gibi arkadaşlar böyle olumlu deneyimlerini anlatırsa diğer arkadaşlara da cesaret gelebilir:)

akibet2

Üye
Yani ben çekinmeme rağmen yükledim şuanda merak ettiğim bütün unsigned programları deniyorum :D Lakin bişi sorucam C: Hafızası Düşüyor sanırım kaldırdıgım programların artıkları kalıyor bunları temizlemek için program var mı ?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
Yani ben çekinmeme rağmen yükledim şuanda merak ettiğim bütün unsigned programları deniyorum :D Lakin bişi sorucam C: Hafızası Düşüyor sanırım kaldırdıgım programların artıkları kalıyor bunları temizlemek için program var mı ?

mobile cleaner diye bi program vardı.googledan "mobile cleaner maxicep" şeklinde ararsanınız bulabilirsiniz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

forumda ccleaner diye aratırsan bulursun hack yaptıktan sonra teli yeniden başlatmayı unutma ve ccleanerı kullanırken bütün prolar kapalı olsun ben yazarken cevap verilmiş

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
islem tamam dostum sorunsuz halloldu. :D

hayırlı olsun:) daha önce de dediğim gibi yüklediğiniz uygulamalarla ilgili tüm yorumlara bakıp ona göre yüklerseniz herhangi bir aksi durumla karşılaşmazsınız emin olun

polluxea♪

polluxea♪

Üye
güzel konu dostum faydalı olcaktır signed'cilere :D

akibet2

Üye
sağolun beyler gece gece telefonu yeniden keşfediyorum :D şimdide şaşırdım hangi unsigned programları yüklesem diye :aman2:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende bugune kadar cok cekinirdim hacklemeye adından dolayı bi önyargı vardı ana bi gün bi program lazım oldu hackledim baktım sertifika hatası demiyo hosuma gitti artk sıkıntı yapmıyorum hacksiz bi işe yaramıyo güzel programları hep imzasız yapıyolar zaten :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
koyverin gitsinn beyaaaa :d:

• Beğen
Tepkiler: n000k ve akibet2

Heil__

Üye
Bu zamana kadar hep signed kullandım.. açıkçası unsigned larla uğraşmadım bile.. bi deneyeyim dedim, 5 dakkada bitti ve unsigned yüklendi :) Teşekkürler. Nokia E7-Belle..

n000k

n000k

Üye
@yemreaslan ağzına sağlık dostum..güzel anlatmışsın valla..benim bile hackleyesim geldi ama ben zaten cfw kullanıyorum :) ama gerçekten signedçılar için güzel bir açıklama olmuş.mobil olmasam konunun içinde bütün yorumlarına begeni yapcamda işte.kısmetse yarın ;) ..sabitlere taşıyalım bu konuyu

mostar34

Üye
arkadaslar iyi hos guzel yazmisinizda ben annada hacklemistim telefonu belleye gecince ayni yontemle yapamadim hack isleminin hepsini denedim bir turlu olmadi rompacher in ici hep bos gosteriyo installer.exe dosyasini c.sys.bin klasorune atamadim cunku bin klasorunu goremiyorum x plore den gizli dosyalari goster secenegide acik ama olmuyor googleden ve bu forumdan hellocarbide programini aratip indirdim ofa sertifika hatasi veriyor onuda beceremedik yani napcam bilmiyorum sasirdim kaldim gibi oldum millet catir catir hackliyo telini biz yapamiyoruz bu arada telim c7 baska bir fikri olan varsa allah rizasi icin soylesin benim elimden bisey gelmiyor artik ...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Sonunda bende hack ledim sayende benide ikna ettin sagol signed beklediğim biçok uygulama vardı çoğunu indirdim tabi yemreaslan sayesinde yoksa daha çok beklerdim bence okuyan herkes hacklesin boşa vakit kaybetmeyin yapmasıda çok basit eğer benim gibi yapamam diye korkan varsa korkmasın gerçekten çok kolay

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
@yemreaslan ağzına sağlık dostum..güzel anlatmışsın valla..benim bile hackleyesim geldi ama ben zaten cfw kullanıyorum :) ama gerçekten signedçılar için güzel bir açıklama olmuş.mobil olmasam konunun içinde bütün yorumlarına begeni yapcamda işte.kısmetse yarın ;) ..sabitlere taşıyalım bu konuyu

rica ederim:) ayrıca yorumun için de teşekkür ederim elimden geldiğince anlatmaya çalıştım:)

----------Eklendi @ 09:53:40 ---------- Yazıldı @ 09:50:59 ----------

arkadaslar iyi hos guzel yazmisinizda ben annada hacklemistim telefonu belleye gecince ayni yontemle yapamadim hack isleminin hepsini denedim bir turlu olmadi rompacher in ici hep bos gosteriyo installer.exe dosyasini c.sys.bin klasorune atamadim cunku bin klasorunu goremiyorum x plore den gizli dosyalari goster secenegide acik ama olmuyor googleden ve bu forumdan hellocarbide programini aratip indirdim ofa sertifika hatasi veriyor onuda beceremedik yani napcam bilmiyorum sasirdim kaldim gibi oldum millet catir catir hackliyo telini biz yapamiyoruz bu arada telim c7 baska bir fikri olan varsa allah rizasi icin soylesin benim elimden bisey gelmiyor artik ...

yaşadığınız sorunu ilk defa duydum x-plore'un hangi sürümü kurulu? bilgisayarınızdan yapmayı deneyin bi de.olmadı x-plore'u silip son sürümü tekrar kurun

Üst Alt