arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim simdi su ise bi de ben girisiyim bakalim.haa yapamazsam yakaniza yapisirim ona gore![]()

valla dostum 16yıldır nokia kullanıyorum ilk defa belle güncellemesi geldigi gün belleyi yükledim iki saat widget aradım baktım olmuyo hakladım nokiayı kafam rahat istediğimi yapıyorum
valla dostum 16yıldır nokia kullanıyorum ilk defa belle güncellemesi geldigi gün belleyi yükledim iki saat widget aradım baktım olmuyo hakladım nokiayı kafam rahat istediğimi yapıyorum

kolay gelsin hocam elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
bu konudan sonra baya bi kişi telefonunu hackledi sanırım.sevindim![]()

Yani ben çekinmeme rağmen yükledim şuanda merak ettiğim bütün unsigned programları deniyorumLakin bişi sorucam C: Hafızası Düşüyor sanırım kaldırdıgım programların artıkları kalıyor bunları temizlemek için program var mı ?
Yani ben çekinmeme rağmen yükledim şuanda merak ettiğim bütün unsigned programları deniyorumLakin bişi sorucam C: Hafızası Düşüyor sanırım kaldırdıgım programların artıkları kalıyor bunları temizlemek için program var mı ?
islem tamam dostum sorunsuz halloldu.![]()
daha önce de dediğim gibi yüklediğiniz uygulamalarla ilgili tüm yorumlara bakıp ona göre yüklerseniz herhangi bir aksi durumla karşılaşmazsınız emin olun@yemreaslan ağzına sağlık dostum..güzel anlatmışsın valla..benim bile hackleyesim geldi ama ben zaten cfw kullanıyorumama gerçekten signedçılar için güzel bir açıklama olmuş.mobil olmasam konunun içinde bütün yorumlarına begeni yapcamda işte.kısmetse yarın
..sabitlere taşıyalım bu konuyu
ayrıca yorumun için de teşekkür ederim elimden geldiğince anlatmaya çalıştım
arkadaslar iyi hos guzel yazmisinizda ben annada hacklemistim telefonu belleye gecince ayni yontemle yapamadim hack isleminin hepsini denedim bir turlu olmadi rompacher in ici hep bos gosteriyo installer.exe dosyasini c.sys.bin klasorune atamadim cunku bin klasorunu goremiyorum x plore den gizli dosyalari goster secenegide acik ama olmuyor googleden ve bu forumdan hellocarbide programini aratip indirdim ofa sertifika hatasi veriyor onuda beceremedik yani napcam bilmiyorum sasirdim kaldim gibi oldum millet catir catir hackliyo telini biz yapamiyoruz bu arada telim c7 baska bir fikri olan varsa allah rizasi icin soylesin benim elimden bisey gelmiyor artik ...