>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

Bomb City

Bomb City

Üye
Arkadaşlar az önce farkında olmadan bütün resimleri silmişim. Belle'nın sağlamış olduğu resimlerde gitti. Brisi tüm o resimleri paylaşabilir mi ? yoksa hard format atmak zorunda kalıcam.

----------Eklendi @ 14:54:56 ---------- Yazıldı @ 14:54:26 ----------

Alıntıdır.

• Beğen
Tepkiler: xLucifer

xLucifer

xLucifer

Üye
Yardım edebilecek birisi yok mu ?

xLucifer

xLucifer

Üye
Kusura bakma görmemişim.

Teşekkür ederim çok yardımcı oldun :)

benighted

benighted

Üye
arkadaslar galeride fotografi actiktan sonra paylas simgesine tiklayinca fotografisorunsuz paylasiyordu annada.belleye gectikten sonra ayni simgeye basinca ozellik desteklenmiyor diyor.son surum sosyal yuklu.hackli orjinal belle var.c7. Bu sorun sadece bende mi var yoksa herkeste boylemi.cozumu nedir acaba?
Yardim lutfen

n000k

n000k

Üye
arkadaslar galeride fotografi actiktan sonra paylas simgesine tiklayinca fotografisorunsuz paylasiyordu annada.belleye gectikten sonra ayni simgeye basinca ozellik desteklenmiyor diyor.son surum sosyal yuklu.hackli orjinal belle var.c7. Bu sorun sadece bende mi var yoksa herkeste boylemi.cozumu nedir acaba?
Yardim lutfen
bendede aynı.. bende belle cfw yüklü :( .. sanırım bu belle ile ilgili?? hiç hacklemeyen, cfw kullanmayan bir orjinal belle li arkadaş varsa deneyip sonuç yazabilir mi acaba arkadaşlar?? ve sorun çözülse iyi olur valla :S

benighted

benighted

Üye
bendede aynı.. bende belle cfw yüklü :( .. sanırım bu belle ile ilgili?? hiç hacklemeyen, cfw kullanmayan bir orjinal belle li arkadaş varsa deneyip sonuç yazabilir mi acaba arkadaşlar?? ve sorun çözülse iyi olur valla :S

orjinalken yani hacklemeden once de denemistim zaten daha ilkkez dun hackledim dun orjinalken de boyleydi

jackie84

Üye
beyler şimdiye kadar gördüğüm bütün sorunlar bende de var facebook foto sorunu, fotolar dcim e yükleniyor, menüde yavaşlık rehberde yavaşlık vs. vs. ayrıca müzik çalarla ilgili sorunum var telefonu belle ye güncellediğimde çalma listelerim gözükmüyordu şarkıları sildim tekrardan nokia suitten çalma listesi yapıp atmaya çalıştım anna da yaptığım gibi ama bunda hiçbir çalma listesini atmadı telefona 1 2 tane attı sadece aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı merak ediyorum yoksa sorun sadece bende mi bendeyse nasıl çözebilirim ????

arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu 2 gündür hiç kimse okumadı mı sorunu sorunu yaşayan veya çözebilen varsa lütfen ilgilensin...

n000k

n000k

Üye
orjinalken yani hacklemeden once de denemistim zaten daha ilkkez dun hackledim dun orjinalken de boyleydi
yapma yaw :( hmmm ne zamandan beri sızıntı belle kullanıyorum ama galeriden resimlere girip paylaşa tıklama ile ilgilenmemiştim.. demekki o zaman bu bellenin orjinal sorunu.. nokianın bu ve birçok problem için çözüm güncellemesi çıkarması şart yani!! hey Allah ım yaa okadar beklettiler milleti belle için al şu hale bak bir sürü saçma sapan problem.. bir işide doğru yapsa keşke.. anna da müzik çaların klasör sorunu vardı.. bundada bu!! hayır bu sistemi kaç aydır hiç adam akıllı test etmeden ne diye çıkarıyorlarki?? kaç aydır ne yapmış bu nokia?? ilk çıkan sızıntı belle ilen arasında tırnak ucu kadar bile fark yok yani pessss!!!
:off:
:off:

ismuail

ismuail

Üye
Arkadaşlar facebookta resimler küçük görünüyor çözümü varmı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
fotografı tam gör e tıklayacan arkadaşım şımdilık çare bu

a.lee_85

Üye
Arkadaşlar komik gelebilir ama cahilliğimden soruyorum kusura bakmayın.YAV NEDİR BU "bell" :) Yeni bir işletim sistemi mi? Ben nokia c600 kullanıyorum bu arada.benim tel içinde geçerli birşey mi bu belle denen şey ?

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar komik gelebilir ama cahilliğimden soruyorum kusura bakmayın.YAV NEDİR BU "bell" :) Yeni bir işletim sistemi mi? Ben nokia c600 kullanıyorum bu arada.benim tel içinde geçerli birşey mi bu belle denen şey ?

elindeki telefonu yavaşça yere bırak :D

• Beğen
Tepkiler: onur027
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Bende şöyle bir sorun var : C6-01 Telefonumun ekran parlaklığını değiştiremiyorum. Güç tasarruf modunda ve normal modda da aynı ekran parlıklığı oluyor. Değiştirdiğim zamanda bir farklılık gözükmüyor. Yardım edebilir misiniz?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar az önce farkında olmadan bütün resimleri silmişim. Belle'nın sağlamış olduğu resimlerde gitti. Brisi tüm o resimleri paylaşabilir mi ? yoksa hard format atmak zorunda kalıcam.
asıl hard format atma hard atarsan ovi mağazaya kadar herşey gider soft format at o zaman belki gelir

TTeeKKiN

TTeeKKiN

Üye
arkadaslar bende belle yukledm ama bahsettiginiz sorunlarin hic birini yasamadm. Benim fikrim bellenin gelmesini beklemeyip sizinti belle kullanan arkadaslarda. Ne dil problemi ne web sorunlari hc birini yasamadim.

n000k

n000k

Üye
arkadaslar bende belle yukledm ama bahsettiginiz sorunlarin hic birini yasamadm. Benim fikrim bellenin gelmesini beklemeyip sizinti belle kullanan arkadaslarda. Ne dil problemi ne web sorunlari hc birini yasamadim.
C6-01 teli olanlara hiç sızıntı çıkmadıki sızıntı yüklesinlerde şimdi bu sorunu yaşasınlar ne alaka???? herkesde bir önyargı oluşmuş iyiki belle nin sızıntısı çıktı n8 ler için kullandıkta artık her bi m..k bu sızıntılara bulunur.. evet ben sızıntı kullanıyorum nolmuş ama ne hikmetse aynı problem orjinal dediğiniz temiz dediğiniz bellede de var!!! nolcak şimdi??? benim sorunum , c7 kullananların sorunu ve bir çok c6-01 kullanıcısının sorunu galeriden herhangi bi resime gir ve paylaş simgesine bas bakalım paylaşabiliyor musun?? yoksa sanada özellik desteklenmiyor mu dicek??? bunu bi deneyip sonucu yazabilir misin buraya?? ve eğer belle kullanıyorsan soruyorum sana!!!

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
&#8203;özellik desteklemiyor yeni social güncellemesinden sonra yapmaya başladı diye düşünüyordum. içinde yüklü gelenle de aynı sorun varsa kötü..

benighted

benighted

Üye
C6-01 teli olanlara hiç sızıntı çıkmadıki sızıntı yüklesinlerde şimdi bu sorunu yaşasınlar ne alaka???? herkesde bir önyargı oluşmuş iyiki belle nin sızıntısı çıktı n8 ler için kullandıkta artık her bi m..k bu sızıntılara bulunur.. evet ben sızıntı kullanıyorum nolmuş ama ne hikmetse aynı problem orjinal dediğiniz temiz dediğiniz bellede de var!!! nolcak şimdi??? benim sorunum , c7 kullananların sorunu ve bir çok c6-01 kullanıcısının sorunu galeriden herhangi bi resime gir ve paylaş simgesine bas bakalım paylaşabiliyor musun?? yoksa sanada özellik desteklenmiyor mu dicek??? bunu bi deneyip sonucu yazabilir misin buraya?? ve eğer belle kullanıyorsan soruyorum sana!!!

agzi olan konusuyor.ben zten bende bu sorunlarin hicbirini yasamiyorum diyenlere inanmiyorum.ya bu kisiler telefonun hicbir ozelligini kullanmiyor ya da artik bilmiyorum dalga gectiklerini dusunmeye basladim

Üst Alt