telefonlarını hacklemeyip yana yana signed uygulama arayanlar bir bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

samimenekse

samimenekse

Üye
rica ederim:) ayrıca yorumun için de teşekkür ederim elimden geldiğince anlatmaya çalıştım:)

----------Eklendi @ 09:53:40 ---------- Yazıldı @ 09:50:59 ----------

yaşadığınız sorunu ilk defa duydum x-plore'un hangi sürümü kurulu? bilgisayarınızdan yapmayı deneyin bi de.olmadı x-plore'u silip son sürümü tekrar kurun

Hadi bulalım şu unsigned güzel uygulamarı hep beraber :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda bende hack ledim sayende benide ikna ettin sagol signed beklediğim biçok uygulama vardı çoğunu indirdim tabi yemreaslan sayesinde yoksa daha çok beklerdim bence okuyan herkes hacklesin boşa vakit kaybetmeyin yapmasıda çok basit eğer benim gibi yapamam diye korkan varsa korkmasın gerçekten çok kolay

yorumunuz için çok teşekkürler, gerçekten çok önemli bi yorum bu, diğer cesaret edemeyen arkadaşları cesaretlendirme açısından:)

mostar34

Üye
x plore 1.53 1.55 1.56 yani sec begen hepsini denedim bilgisayardanda denedim bir turlu c.sys.bin klasorune ulasamadim

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
Hadi bulalım şu unsigned güzel uygulamarı hep beraber :)

bak dostum sana bikaç öneri;
skype v2.1.23
fmobi v2.50
joikuSpot v4.00
SlideUnlock Pro v4.00
SymTorrent v1.50
Taskman v3.00
Gravity v2.50.7025
winrar v1.01
CameraPro v3.0.4
Brightness Control v1.00
Battery Info v1.00

şimdilik aklıma gelen önemli uygulamalar bunlar:)

samimenekse

samimenekse

Üye
bak dostum sana bikaç öneri;
skype v2.1.23
fmobi v2.50
joikuSpot v4.00
SlideUnlock Pro v4.00
SymTorrent v1.50
Taskman v3.00
Gravity v2.50.7025
winrar v1.01
CameraPro v3.0.4
Brightness Control v1.00
Battery Info v1.00

şimdilik aklıma gelen önemli uygulamalar bunlar:)

Teşekkür ederim

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
x plore 1.53 1.55 1.56 yani sec begen hepsini denedim bilgisayardanda denedim bir turlu c.sys.bin klasorune ulasamadim

diğer hack yöntemerini deneyimn dicem ama onlar baya uğraştırıcı.gizli klasörleri gösterme falan da açık diyosun görmen lazım neden göremiyosun anlamadım:S

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Mükemmel anlatmışsın bende böyle düşünüyordum ama hackleyince anladım öyle değilmiş :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
sys/bin klasörünü bulamayanlar xplorede menüye girin araçlar(tools)'ı seçin sonra ayarlara girin.En üsteki 3 şeyi işaretleyin.Bunlar gizli dosya ve klasörleri görmenizi sağlayacak.Programı kapatıp tekrar girin işlem tamamdır

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
sys/bin klasörünü bulamayanlar xplorede menüye girin araçlar(tools)'ı seçin sonra ayarlara girin.En üsteki 3 şeyi işaretleyin.Bunlar gizli dosya ve klasörleri görmenizi sağlayacak.Programı kapatıp tekrar girin işlem tamamdır

Bendede o klasör gözükmüyordu rompatcher dan yamaları aktif ettikten sonra telefonu kapatıp açınca sorun çözüldü bunuda deneyebilirsiniz

mostar34

Üye
onuda denedım sonuc olumsuz rompatcher ı yukledım ıcındekı yamalar gorunmuyor anlamadım ...

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedım sonuc olumsuz rompatcher ı yukledım ıcındekı yamalar gorunmuyor anlamadım ...

yukarıda arkadaşın da dddiği gibi x-plere'da tools->settings'e (araçlar->ayarlar) orda ilk 4 ayara tik koy.yani ram, rom, gizli dosyalar ve sistem dosyalarını görme açık olsun.sorun kesin çözülecektir

mirzasinan

mirzasinan

Üye
inş mesaj dogru yere ulaşmıştır:yuru

ravenas

ravenas

Üye
Valla arkadaşım senin bu yazını okumasaydım telefonumu hacklemeyi düşünmüyordum senin yazını örneklerini okudum hemen hackledim telefonu ve garanti dışıda kalmadı hiçbirşeyde olmadı :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Yalnız kardeş telefonun şu an garanti dışı :) Ama formag falan atarsan tekrar garanti kapsamına girer :)

ravenas

ravenas

Üye
benighted

benighted

Üye
arkadaslar suan guncel bi konu oldugu icin soruyorum yeni konu acmak istemedim belki basit bi cozumu vardir diye.onceden galeride fotografi actiktan sonra paylas simgesine bastiktan sonra paylasabiliyordum simdi basiyorun ozellik desteklenmiyor diyor.nasil cozerim yada herkeste mi boyle oluyor

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar suan guncel bi konu oldugu icin soruyorum yeni konu acmak istemedim belki basit bi cozumu vardir diye.onceden galeride fotografi actiktan sonra paylas simgesine bastiktan sonra paylasabiliyordum simdi basiyorun ozellik desteklenmiyor diyor.nasil cozerim yada herkeste mi boyle oluyor

ovi sosyal ağlar yüklü mü?

----------Eklendi @ 14:33:08 ---------- Yazıldı @ 14:31:55 ----------

Yalnız kardeş telefonun şu an garanti dışı :) Ama formag falan atarsan tekrar garanti kapsamına girer :)

hayır dostum telefon garanti dışı kalmıyor insanlara yanlış bilgi verip korkutma lütfen:)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
evet sin surum yuklu burada paylasilmisti hatta belle icin olan

şimdi baktım bende de aynı sorun var.ama bende sosyal ağlar yüklü değil.
peki herhangi bir sosyal ağa giriş yapmış durumda mısın?

benighted

benighted

Üye
evet hem face hem twit acik ancak yine olmuyor.annada sorunsuz oluyordu

Üst Alt