Resime bakabilir misiniz önemli..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Resime bakabilir misiniz önemli..

Sizin de fotoğraflarınız böyle oluyor mu üstünde çizikler var. Telefonum c6-01

uribaju

uribaju

Üye
telefonun kamerasındaki camı hiç kimyasal bir temizleyici ile sildinmi veya telefon kamerası yere gelecek şekilde hiç düştümü bu ihtimaller geldi aklıma..

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kamerasındaki camı hiç kimyasal bir temizleyici ile sildinmi veya telefon kamerası yere gelecek şekilde hiç düştümü bu ihtimaller geldi aklıma..

Hayır hiç bir sorun olmadı neden böyle anlamadım. Senin telefonda oluyor mu böyle saçmalıklar ?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
dostum bi de CameraPro uygulamasını yükleyip dene bakalım aynı sorun devam edecek mi

Febris

Febris

Üye
Servise ver donanımsal sorun bu

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
bende olmuyor o çizikler.

uribaju

uribaju

Üye
Hayır hiç bir sorun olmadı neden böyle anlamadım. Senin telefonda oluyor mu böyle saçmalıklar ?

olmuyor bende camda sorun yoksa farklı kamera uygulaması dene veya ayarlardan kaliteyi düşürüp falan dene

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
bende olmuyor o çizikler.

Kardeşim sorun olmazsa senin telefonundan çektiğin akşam karanlık ortamdaki fotoğrafı paylaşabilir misin burada

----------Eklendi @ 11:45:10 ---------- Yazıldı @ 11:29:20 ----------

Ne yapıyım ben buna biri yardım etsin

selly1310

selly1310

Üye
bu fotoyu flaşız mı cektin??

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Gece az ışık alan ortamlarda fotografların bazen böyle olması normal bir durum...
Gerekli kamera ayarları ve led flaşın iyi bir şekilde kullanılmasıyla daha iyi bir görüntü elde edilebilir...

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Gece az ışık alan ortamlarda fotografların bazen böyle olması normal bir durum...
Gerekli kamera ayarları ve led flaşın iyi bir şekilde kullanılmasıyla daha iyi bir görüntü elde edilebilir...

Ortam az ışık almıyordu tepede lamba yanıyordu fakat böyle oldu. Akşam dışarda çekilmiş fotoraflarımda böyle oluyor sizde de oluyor mu

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Burası içerisimi dışarısımı önce buna bir karar verelim :)
Şimdi şöyle bir durum var eğer akkor lamba varsa ve gerekli ayarlar yapılmadıysa led flaş ve akkor lambasının ışığı ortamda çarpışarak böyle bir görüntü verebilir...
Ayarlar ve açıyla bu durum giderebilir... Kameralarımız başarılı kameralarda olsa sonuçta en iyisi bile profesyonel kameraların yerini tutamaz...
Fotograf çekerken ortama göre ayarlar yapılmalı ve açı ona göre ayarlanmalıdır...
Bazı ortamlarda bu gereklidir değerli arkadaşım :)

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Burası içerisimi dışarısımı önce buna bir karar verelim :)
Şimdi şöyle bir durum var eğer akkor lamba varsa ve gerekli ayarlar yapılmadıysa led flaş ve akkor lambasının ışığı ortamda çarpışarak böyle bir görüntü verebilir...
Ayarlar ve açıyla bu durum giderebilir... Kameralarımız başarılı kameralarda olsa sonuçta en iyisi bile profesyonel kameraların yerini tutamaz...
Fotograf çekerken ortama göre ayarlar yapılmalı ve açı ona göre ayarlanmalıdır...
Bazı ortamlarda bu gereklidir değerli arkadaşım :)

Ortam kapalı ortam. Lamba floresan ve sadece bu fotoğraf değil diğer fotoğraflarımda bazen böyle oldu. Senin fotoğraflarında oldu mu hiç bu ?

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Daha böyle fotograflarla birçok telefonda karşılaştım...
Dediğim gibi normal bir durum kamerada sorun yok bazen olabiliyor böyle... :)
Ayarlar ve açı ile daha iyi fotograflar elde edebilirsinz gece...
Ha birde sanırım orada bir ısıtıcı var bununda etkisi olabilir... yanlışmıyım :)
Ne alaka derseniz ısıtıcının ışığı altdan vurmuş gibi buda görüntüyü bu hale getirmiş daha ayrıntılı açıklamasıda varda kısaca anlaman için yeterli bunlar :)

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Daha böyle fotograflarla birçok telefonda karşılaştım...
Dediğim gibi normal bir durum kamerada sorun yok bazen olabiliyor böyle... :)
Ayarlar ve açı ile daha iyi fotograflar elde edebilirsinz gece...

Çok teşekkür ederim içim rahatladı :) :oke:

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ha birde sanırım orada bir ısıtıcı var bununda etkisi olabilir... yanlışmıyım...
Ne alaka derseniz ısıtıcının ışığı altdan vurmuş gibi buda görüntüyü bu hale getirmiş daha ayrıntılı açıklamasıda varda kısaca anlaman için yeterli bunlar...
Yani ne olursa olsun gece çekilen fotograflarda bazen böyle durumlar olabilir... Digital kameralarda bile karşılaşabiliriz bununla... :)
Gerekli ayarları yaparak daha iyi görüntüler elde edebilirsiniz...
Rica ederim :)

• Beğen
Tepkiler: samimenekse
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
o en solda'ki ne yapıyor acaba ne var onun ağzında çözemedim bir türlü :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
resmin sağ tarafı normal çiziksiz , ısıtıcıdan itibaren sola doğru olan kısımda bahsettiğin çizikler var bu da ışıklardan kaynaklı bir sorun olma ihtimalini kuvvetlendiriyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt