c6-01 belle şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakaleite1899

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 belle şarj sorunu
anna daki ayarlarımın hepsini tekrar yaptım. parlaklık orta seviyede, ,tuş titreşimi kapalı, nokia gereksiz programları kaldırdım, şebeke modu gsm. ama böyleyken anna da 1 gün giden şarj artık yarım gün bile dayanmaz oldu :vur bunun sebebi nedir bi bilen vardım etsin Allah rızası için. yoksa Anna ya geçi döncem istemeye istemeye

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bul ve comminication da genel i tıkla açık olanları kapat internet ve wifı kullanmadıgın surece kapalı olsun

kakaleite1899

Üye
    Konu Sahibi
comminication u kaldırdım. bul daki o ayarları da yaptım

xxcorboxx

Üye
kardeş o batarya çok ısındından olur ısınınja artık adam gibi dolnaz mesala benim teldede oldu sen telefonla çok oynuyosundur o yüzden Telefonu fazla kasma bir kaç gün

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
paket veri gerektigınde olsun mobil verı ve wifi yi biliyosun harıtaları çevrimdişi yap kullanmıyorsan bide traveler uygulamasını ister kaldır istersen alttaki sekmelerden acık olanları kapat otomatık yazanları da

sky_boy

sky_boy

Üye
arkadasla belleye nasil gecebilirim?

kakaleite1899

Üye
    Konu Sahibi
tlf u hiç ellemedim 2 gün boyunca denemek için ama bi gece bi öğlen doldurur oldum bi günde. batarya ölü desen belle ye geçmeden önce 1 gün çok rahat yetiyodu kullanmama rağmen

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sıfırlıyo ayarları belleden sonra mecburen yapmak zorunda kalıyoruz

kakaleite1899

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
valla bende bu şekilde kullanıyorum akşam 5 ten bu saate kadar mobılden forumdayim yüzde 15 kadar şarjım kalmis durumda

SilentOne

SilentOne

Üye
batarya kalibrasyonu yap 3 gün boyunca düzelir

kakaleite1899

Üye
    Konu Sahibi
forumda gördüm ama 1. yöntemi denedim pek işe yaramadı sanırım

MrExpert

MrExpert

Üye
eğer bulabiliyorsan mAh değeri yuksek c6-01 uyumlu batraya al mesela c6-01 orjinalı 1050 mAh sen 1300 - 1400 - 1500 mAh 3.7 wolt uyumlu batarya bulmaya çalış ben anadolu yakasında bulamadım ama satanlar var bazı yerlerde....

spookcool

spookcool

Üye
Arkadaşlar ben ilk defa böyle bir sitede sıkınrımı paylaşıyorum gerçekten bilgisi olan arkadaşlar var yorumlar çok hoşuma gidiyor sizinle paylaşmak istedim bende bi arkadaşımdan görüp c6-01 'i çok beğendim o 4 ay önce almıştı ve onun sürümü Pr 1.1 ama ben daha geçen hafta alabildim benim sürümüm symbian belle ve ben hiç hoşnut olmadım başta çok yere danıştım sürümü düşürüp Pr 1.1 ' e dönebilirmiyim diye ama imkansız dediler riskli tel kapanırsa elektrik gderse açılmaz dediler bnde denemeyi göze alamadım fakat belle yede alıştım memnunum özellikleri herşeyi çok güzel ama kakaleite1899 arkadaşımında dediği gbi şarj konusuna gelirsek hiç dayanmıyo ilk aldığımda 13 saat şarjda kaldı sonra doldurdukça aldım ama buna rağmen kötü yani 1 gün yetmiyo sadece mesajlaştığım halde attığım mesaj 100 bile değil günde... Bi yardım ederseniz çook sevinirim yorumlarınızı bekliyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım oncelikle 3g kullanmıyosan surekli ayarlar+baglantıdan şebeke modunu gsm al sonra bul vidgetinden açık olanları kapalı yap microsoft apps uygulamasıni telden kaldır comminıcatin vidgetını aç genel yazan kısmi tıkla evetleri hayır yap hem telefonu yeni almişsın 5 dolumu duzenli yapman gerekir batarya tam bitmeden şarja takma zamanla uzadığını göreceksın

----------Eklendi @ 22:25:25 ---------- Yazıldı @ 22:18:58 ----------

ayrıca bildırim barindakı mobil veri ve wifi kullanmadığın sürece kapalı olsun

spookcool

spookcool

Üye
sagol arkadasım dedikleri uygulıycam umarım düzelir herşey mükemmel ancak bu şarj sorunun kfama takılıyo :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Hocam bataryanı bitir tamamen sonra şaj et.. bir kaç kere bu şekilde üst üste yaptıktan sonra kendine gelecektir mutlaka ;) hala gelmediyse bataryan ölmüş olabilr yada o yolda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...