>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

bedafocb

Üye
arkadaşlar belle yükledikten sonra tuş kilidine alınca eskisi gibi ekran koruyucu çıkmıyor.... bunu nasıl çözebilirim....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar belle yükledikten sonra tuş kilidine alınca eskisi gibi ekran koruyucu çıkmıyor.... bunu nasıl çözebilirim....

güç tasarruf modu açık olmasın arkadasım

----------Eklendi @ 20:17:29 ---------- Yazıldı @ 20:15:58 ----------

açıksa ve çıkmıyosa ayarlar/temalar/ekrankoruyucu acık olmalı

pinkfloyd1907

Üye
Benimde C6-01 ime belle yükledikten sonra bazı uygulamalarda sorun oluştu.Mesela Kanal D,Starv.s.... uygulamalarında canlı yayın izliyemiyorum artık.Bu sorunu nasıl çözücem??? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Onun dışında bir problem yaşamıyorum.Kullanışlı ve güzel bir program.

samimenekse

samimenekse

Üye
Ben şu widgetları telefonu hacklemeden yüklemezsem içim rahat etmez.. Yardımcı olun lütfen

ucantcme

ucantcme

Üye
beyler bu arada ben belle diye okuyodum bel'miş :(

mustafa

mustafa

Üye
c6-01 belle yükledim wifi sorunu var bu sorunu çözebilen var mı ??

chill35

chill35

Üye
arkadaşlar naviden orjnal belle dosyalarını indirdim green olanı yanlız v3 diğer renklerde v4 yazıyor arasında bir fark varmı

asx_42

Üye
Selam Arkadaşlar bnm N8 galiba cöktü kurtarmak isitiyorum nasıl yapabilirim.
ovi den guncelleme yaptım belle oldu ama ingilizce bende beyenmedim phonix ile bir geri alayım dedim fakat bir daha geri dönemedi.
NE YAPMAM GEREKİYOR ACİL YARDIM..

cardanadam

cardanadam

Üye
Selam Arkadaşlar bnm N8 galiba cöktü kurtarmak isitiyorum nasıl yapabilirim.
ovi den guncelleme yaptım belle oldu ama ingilizce bende beyenmedim phonix ile bir geri alayım dedim fakat bir daha geri dönemedi.
NE YAPMAM GEREKİYOR ACİL YARDIM..

buradakileri uygula http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-anna-ve-belle-downgrade-pr1-0-a-geri-donmek-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html

xLucifer

xLucifer

Üye
Arkadaşlar az önce farkında olmadan bütün resimleri silmişim. Belle'nın sağlamış olduğu resimlerde gitti. Brisi tüm o resimleri paylaşabilir mi ? yoksa hard format atmak zorunda kalıcam.

ANIL

ANIL

Admin
duvar kağıtlarını mı?

xLucifer

xLucifer

Üye
evet

benighted

benighted

Üye
arkadaslar galeride fotografi actiktan sonra paylas simgesine tiklayinca fotografisorunsuz paylasiyordu annada.belleye gectikten sonra ayni simgeye basinca ozellik desteklenmiyor diyor.son surum sosyal yuklu.hackli orjinal belle var.c7. Bu sorun sadece bende mi var yoksa herkeste boylemi.cozumu nedir acaba?

Üst Alt