anakarti degisenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
anakarti degisenler
gecen bi arkadas ana karti deggisenler nokia suitten guncelleme yap maz demisti . ana karti degisenler belleyi nokia suitden guncelleme yapabildilermi . yoksa naviden mi yaptilar

sand_storm

sand_storm

Üye
benim n8'in ana kart değişti.ovi suite baktım belle gözükmedi. Ama beraberinde c7 ve e7'yi oviden güncelledim. Ama benim n8'e naviden indirdim yükledim

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
c7 nin anakarti degismismiydi

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
servis anakartların ürün kodu 059C5W6. SUİTTEN GÜNCELLEME YAPAMAZ.
RM-718 VARYANTIN HERHANGİ TR ÜRÜN KODUNU navififmden indir. çak flashı :aha:ok.

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
ben boyle isin... Anna da bi aralar sarj sorunu icin nokia guncelleme yapti . Onda nokia suitten guncelleme yaptim hatta haritalar social gibide guncelleme yaptim benim telde sorun olurmu belle guncellemesi . Navifirmden flan anlamam ben nokia suite guncelleme geliyosa ordan yaparim . Benim telin urun kodnu nerden ogrenebilirim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Anakartı değişince güncelleyemiyor muyuz :( Telefon bozulursa hiç bir işimize yaramıcak o zman :S

cyber

cyber

Üye
product kodunu değiştirebilirsiniz

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
iki kere değişti ne yapıcam gelince :D:D

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
iii keremi masallah .d urun kodunu nerden ogrenebiliriz

cyber

cyber

Üye
*#0000# den öğrenebilirsiniz

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
aynı sekılde bende suit den yapamadım flasla hallettık.. yalnızca belle degıl bı kac konuda gordum mıcrosoft guncellemesı warmıs onu da goremıyoruz.. bu bas belası durum fazla can sıkıcı.. ewwela bunu duzeltılmesı lazm nokıa tarafından.. bugun destek hattıyla konuustum flv vıdeo ıcın.. urun kodu soledım. (059B899- c7-00) bu urun kodu ıcın guncelleme cıkmadı gelecek gunlerde cıkıacaktır o zaman flv sorununuz da duzelıcek dedı.. karsısında kı de sal-aktı zatenn..

mensir

mensir

Üye
servis anakartların ürün kodu 059C5W6. SUİTTEN GÜNCELLEME YAPAMAZ.
RM-718 VARYANTIN HERHANGİ TR ÜRÜN KODUNU navififmden indir. çak flashı :aha:ok.

Yapar ama beklemeniz lazım Tum guncelleme surumulerı cıktıktan sonra yapar.

qsaw

qsaw

Üye
Evet böyle bir şey duymuşdum imei si mi değişiyormuş neymiş o yüzden suite den güncelleme yapamıyorlar ve en küçük güncellemeleri yüklemek için bile flash atmaları gerekiyor çok can sıkıcı bir durum:off:

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
bi sebeke cekmiyo diye garantiye verdim vermez olaydim.yarin bi musteri hizmetlerini aricam . Ne derlerse bi bakicaz . Birde c6.01 lerde sag arka kapakta oynama var . Bu bi kac kisidede vardi . Yarin ola hayrola .

aleranol

aleranol

Üye
aslında güncellemeri yapabildim anakartım değişmişti. Tek sorunum belle oldu onu da naviden indirdim

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
Ben aslında annanın 2 . güncellemesini oviden yaptım ama belleyi güncelleyemiyorum. Ben yabancı nokia forumda ürün kodumu gördüm .Ürün kodu için SWAP yazıyodu . Anlamı nedir. Bize en kısa zamanda gelirmi .
Belle zaten sorunlu çıkmış . 2. güncellemesinde gelirmi bize offf Bi kavuşamadım zaten şu belleye

aleranol

aleranol

Üye
euro2 turkey i bulacak ve atacaksın rengine göre(navifirmden).Tabi flaşlamaktan korkmamak gerek çünkü sorun olmuyo 30sn de belle telefonda :D

blackcemre

Üye
gecen bi arkadas ana karti deggisenler nokia suitten guncelleme yap maz demisti . ana karti degisenler belleyi nokia suitden guncelleme yapabildilermi . yoksa naviden mi yaptilar

Kardeş benim 5230'un anakartını değiştirdiler teleserivce'de bana ürün geldiğinde çerçevesi krom kaplamalı made in china product codesi farklı bir ürün göndermiştiler.Tekrar gönderdim hepsini düzelttiler.
Dedimki benim tel türkiye product codeli idi öyle yapılsın krom çereçevede düzeltilsin dedim yaptılar 15 gün sonra elimde oldu tel.Herşeyi düzeltmiştiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt