c7 me gelmeyen belle :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swiss47

Üye
sorun ondanmış arkadaşlar bende 1.6 var hiç bi euro belle dosyaları gözükmüyor

----------Eklendi @ 02:09:30 ---------- Yazıldı @ 02:07:19 ----------

beyler çok sağolun şimdi gördü sorun benden kaynaklı gitmişim 1.6 navifirm indirmişim sabahtan beri görmüyorum dosyaları şimdi indiriyorum sağolasınız inş. sorunsuz kurarız

n000k

n000k

Üye
v1.6 http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-v1-6-son-guncelleme-22-01-2012-a-458239.html
Açtıktan sonra sol üstten Clear Local Cache'ye basın bir yenilensin.

usta 1.6 icin problemli demislerdi forumda birileri.dosyalari indirmede problem yapiyomus..o yuzden navifirm mimi guncellemedim..sen 1.6 da bir sorun gordunmu? 1.6 yi kursammi acaba pc ye??

----------Eklendi @ 02:10:52 ---------- Yazıldı @ 02:09:41 ----------

sorun ondanmış arkadaşlar bende 1.6 var hiç bi euro belle dosyaları gözükmüyor

----------Eklendi @ 02:09:30 ---------- Yazıldı @ 02:07:19 ----------

beyler çok sağolun şimdi gördü sorun benden kaynaklı gitmişim 1.6 navifirm indirmişim sabahtan beri görmüyorum dosyaları şimdi indiriyorum sağolasınız inş. sorunsuz kurarız

ne kurdun simdi??navifirm 1.5 mu??

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
usta 1.6 icin problemli demislerdi forumda birileri.dosyalari indirmede problem yapiyomus..o yuzden navifirm mimi guncellemedim..sen 1.6 da bir sorun gordunmu? 1.6 yi kursammi acaba pc ye??
Hiç indirme yapmadım sorun var mı o yüzden bilmiyorum. Ama artık bu sürüm gezerken hata vermiyor.

swiss47

Üye
1.6da euro dosyalarını hiç görmüyor o yüzden gibi kaldık sorunlu yani 1.6

n000k

n000k

Üye
Hiç indirme yapmadım sorun var mı o yüzden bilmiyorum. Ama artık bu sürüm gezerken hata vermiyor.

hmm ya 1.5 aslinda iyi ama iste hep son surum kullanalim diyoruzya programlarda,o yuzden sey ettim..sabah forumda biri yazmisti 1.6 da dosyalar gozukmuyormu,indirilmiyormu iste oyle bi problem..neysem.simdilik 1.5 iyi benim icin

swiss47

Üye
üstatlar son bi soru soracam şimdi flash atacamda bu RM-675_M009.21.emmc.fpsx indirmesem olur mu

swiss47

Üye
evet hocam şimdi 1.5 kurdum şu an dosyalar iniyor

n000k

n000k

Üye
üstatlar son bi soru soracam şimdi flash atacamda bu RM-675_M009.21.emmc.fpsx indirmesem olur mu

indirme bosuna..flash a baslamadan options kismindan kirmizi olan o dosyayi silersin hicbir sorun olmaz

swiss47

Üye
tamam beyler sağolasınız sorunsuz kurdum teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
bir belleli daha :D

seth2012

seth2012

Üye

Benim cihazımın da kodu aynı, sevise gittikten sonra bu kodla geri geldi. Araştırdım biraz, Pakistan kodu falan yazıyodu biyerlerde fakat emin değilim doğruluğundan. Yine de KVK, Teleservice gibi sözde büyük firmaların ucuz yedek parça kullanmasının sonucu bu belli ki. 5800'ımı hep CFW ile kullandım güncelleme sonrası yeniden eski programları kur, rehberi geri at cihaza falan uğraştığımdan bu sefer o kadar bekledim Suite ile güncelleyeyim diye fakat yine flashlamaya kaldı ya iş ne desem boş...

eftal

eftal

Üye
ovi suıtı kaldırmadan once telın yedegını al yanlız mesajları komple sıl belle yuklenırken fazla beklemessın sonra tele hard format at sonra ovı suıtı kaldır tekrar ındırıp yukle telı tak ve cart dıye belle guncelleme karsına cıkacak :D

alloss

Üye
C7 belle ovi'den indirime snuldu. Şu an yüklüyorum. Bilginize arkadaşlar...

sen_yoksun

Üye
ben yükledimm çok güzel ..c7 de artık android :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt