Sensation
Emekli Yönetici
Hayır. S^3'te ürün kodu değişmiyor. Güle güle kullanınSensation dosyaları phoneix ile kurdum fakat halen aynı ürün kodu gösteriyor yanlış birşey mi yaptım acaba

Hayır. S^3'te ürün kodu değişmiyor. Güle güle kullanınSensation dosyaları phoneix ile kurdum fakat halen aynı ürün kodu gösteriyor yanlış birşey mi yaptım acaba

Yükleyebilirsiniz. Zaten yükledim demediniz mi? Yani demek istediğim hangi ürün kodlu olanı yükleseniz sizin ürün kodunuz değişmez.nasıl yani yükleyemiyecekmiyiz şimdi belleyi
Belle sürümünü zaten Phoneix ile kuracaksınız. Nokia Suite'den güncelleme görmeniz imkansız.phoneix ile kurdum ama halen 059B899 nokia suitedende belle gözükmüyor yardım edin beyler Allah rızası için![]()
Yok. Siz renginize göre Turkey kodlu seçip, indirip yükleyeceksiniz. Product code fark etmez.üstat kusura bakma şimdi anladım olayı o zaman bizim üst konuda ki gibi yükleyecez yada navifirmde orjinal tr çıkmasını bekleyecez doğru anlamışmıyım![]()
Anlatamadım galiba. Bir de şöyle diyeyim: Sizin Product Codenize Türkçe sürüm çıkmaz. Çünkü tüm Türkçe sürümler çıktı. Siz artık herhangi Türkçe ürün kodluyu indirip, flash atacaksınız.ben en iyisi bellenin navifirmde turkey olanı bekleyeceğim en iyisi diğerlerinden bir şey anlamadım. sizde navifirmden turkeylisi varmı
Siz bana C7'nin rengini verir misiniz?anladım ama navifirmme daha düşmedi türkçesi o yüzden diyorum diğer yöntemler daha karışık geldi bana
dediğin gibi hocam anakart değişmiş o yüzden bi halt yapamıyozeğer anakart değişimi yaptıysanız ürün kodunuz deüiştirmissinizdir size belle gelmez navirimden dosyaları indirip phonex ile flash atıcaksınız
anladım ama navifirmme daha düşmedi türkçesi o yüzden diyorum diğer yöntemler daha karışık geldi bana
euro2_turkey_charcoal_black (059B534) yazanı indirip flash atacaksınız? Atmayı biliyorsunuz?hocam yeni sayılırız cahilihime ver. telefon c7 charcoal black. yani kahve rengi
----------Eklendi @ 01:53:03 ---------- Yazıldı @ 01:52:21 ----------
dediğin gibi hocam anakart değişmiş o yüzden bi halt yapamıyoz
hocam hangi versiyon navifim ile bakıyorsun
v1.6 http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-v1-6-son-guncelleme-22-01-2012-a-458239.htmlhocam hangi versiyon navifim ile bakıyorsun