c7 me gelmeyen belle :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swiss47

Üye
nasıl yani yükleyemiyecekmiyiz şimdi belleyi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
nasıl yani yükleyemiyecekmiyiz şimdi belleyi
Yükleyebilirsiniz. Zaten yükledim demediniz mi? Yani demek istediğim hangi ürün kodlu olanı yükleseniz sizin ürün kodunuz değişmez.

swiss47

Üye
phoneix ile kurdum ama halen 059B899 nokia suitedende belle gözükmüyor yardım edin beyler Allah rızası için :(

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
phoneix ile kurdum ama halen 059B899 nokia suitedende belle gözükmüyor yardım edin beyler Allah rızası için :(
Belle sürümünü zaten Phoneix ile kuracaksınız. Nokia Suite'den güncelleme görmeniz imkansız.

swiss47

Üye
üstat kusura bakma şimdi anladım olayı o zaman bizim üst konuda ki gibi yükleyecez yada navifirmde orjinal tr çıkmasını bekleyecez doğru anlamışmıyım :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
üstat kusura bakma şimdi anladım olayı o zaman bizim üst konuda ki gibi yükleyecez yada navifirmde orjinal tr çıkmasını bekleyecez doğru anlamışmıyım :D
Yok. Siz renginize göre Turkey kodlu seçip, indirip yükleyeceksiniz. Product code fark etmez.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Acaip S

swiss47

Üye
ben en iyisi bellenin navifirmde turkey olanı bekleyeceğim en iyisi diğerlerinden bir şey anlamadım. sizde navifirmden turkeylisi varmı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ben en iyisi bellenin navifirmde turkey olanı bekleyeceğim en iyisi diğerlerinden bir şey anlamadım. sizde navifirmden turkeylisi varmı
Anlatamadım galiba. Bir de şöyle diyeyim: Sizin Product Codenize Türkçe sürüm çıkmaz. Çünkü tüm Türkçe sürümler çıktı. Siz artık herhangi Türkçe ürün kodluyu indirip, flash atacaksınız.

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Bugün xp olan bi PCden denedim olmadı. Akşam evde yükledim Windows 7 olan bi laptoptan, sorunsuz. Garip ama öyle....

swiss47

Üye
anladım ama navifirmme daha düşmedi türkçesi o yüzden diyorum diğer yöntemler daha karışık geldi bana

SilentOne

SilentOne

Üye
eğer anakart değişimi yaptıysanız ürün kodunuz deüiştirmissinizdir size belle gelmez navirimden dosyaları indirip phonex ile flash atıcaksınız

• Beğen
Tepkiler: Sensation

swiss47

Üye
hocam yeni sayılırız cahilihime ver. telefon c7 charcoal black. yani kahve rengi

----------Eklendi @ 01:53:03 ---------- Yazıldı @ 01:52:21 ----------

eğer anakart değişimi yaptıysanız ürün kodunuz deüiştirmissinizdir size belle gelmez navirimden dosyaları indirip phonex ile flash atıcaksınız
dediğin gibi hocam anakart değişmiş o yüzden bi halt yapamıyoz

n000k

n000k

Üye
anladım ama navifirmme daha düşmedi türkçesi o yüzden diyorum diğer yöntemler daha karışık geldi bana

ayri tukce dilmi bekliyon kardes? ustat 2 saattir sana diyorki teinin rengine gore navifirmdenn bellenin euro 2 versiyonunu indirip flash at diyor..turkce dil euro2 icinde.ayriyetten turkiye icin dosya sunmuycaklar..bu kadar kisi sabahtan beri yukledi onlar yabnci dilmi yukledi saniyon?biraz yazilanlari okuyun arkadaslar,heyecan yapmayin.ondan sonra bisey anlamiyorsunuz..

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
hocam yeni sayılırız cahilihime ver. telefon c7 charcoal black. yani kahve rengi

----------Eklendi @ 01:53:03 ---------- Yazıldı @ 01:52:21 ----------

dediğin gibi hocam anakart değişmiş o yüzden bi halt yapamıyoz
euro2_turkey_charcoal_black (059B534) yazanı indirip flash atacaksınız? Atmayı biliyorsunuz?

swiss47

Üye
hocam hangi versiyon navifim ile bakıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt