Sizin telefon Türkiye'den mi ya da değişim gibi bir şey oldu mu? Çünkü ürün kodunuzu arattırdım ama bulamadım.aynı sorun arkadaşın ki gibi benim ürün kodu 059B899
Siz güncellemeyi Nokia Suite'de göremezsiniz bu yüzden. Tek çareniz Flash atmak. Sadece rengini ve Türkiye ürün kodunu seçip yapın. Yapmayı bilmiyorsanız üst konulara bakabilirsiniz.servise vermiştim telefonu bazı parçalar değişti ve o zaman anna yüklü değildi aldığımda anna yüklü verdiler. kafayı yiyecem
zaten şu an tr ürün kodunu indiriyorum dediğini uygulayacağım inş. sorun düzelirSiz güncellemeyi Nokia Suite'de göremezsiniz bu yüzden. Tek çareniz Flash atmak. Sadece rengini ve Türkiye ürün kodunu seçip yapın. Yapmayı bilmiyorsanız üst konulara bakabilirsiniz.
hocam aynı sorun bendede var şu an 059B534 dosyalarını indiriyorum onu kuracam arkadaşlarda öyle dedi deneyecem sonucu söylerim inş. olumlu olur
059b899![]()
Sizinkide değişime uğramışa benziyor. Arkadaş ile aynı şeyi yapacaksınız. Birbirinizden yardım alabilirsiniz.
059b899![]()

Maalesef aynıbenım cıhazındada anakart degısımı yapılmıstı :S bende navıden cekıcem dosyaları?
ben flash atmak ıstemıyorum yaa![]()

Evet ama dosyaları Navifirm'den indirinhttp://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-detayli-anlatimli-videolu-turkce-567470.html burdakı gıbı kurucaz demı? farklı bı ıslem yok yani?