Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

LinkinParkMania

LinkinParkMania

Üye

Şarja gerek yok zaten,usb ile suite modunda iten şarj ediyor.
teşekkür ederim bi sakatlık çıkmasın diye öyle yapacaktım ama güncellemeyi yüklerken şarz olayı sorun çıkarmıyorsa yüklüyorum şimdi ((:

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Bende ilk olarak 200MB kusur gorundu guncelleme. Ok dedim basladı 5ci adımda hata verdi, tekrar denedim 60MB gorundu başla diyorum ama hata verip duruyor. Ovi silip tekrar yukledim gene aynı bu PC xp. Akşama evde windows 7 32 bit ve 64 bitte deneyim bakalım ne olacak:(

haknsahn

haknsahn

Üye
Vee sonunda Belle !!
Haydi hep birlikte bellenin keyfini çıkarmaya başlayalım :aha:
Teşekkürler Nokia :alkis

kaqan18

kaqan18

Üye
Arkadaşlar cümleten hayırlı olsun. Sorun çıkan arkadaşlarda umarım sorunlarını çözerler. Bende güncellemeye başladım inş bendede bi sorun çıkmaz. Herkese teşekkürler yorumlar için

_ardaa

_ardaa

Üye
Birkaç sorunu var mesela mobil internete bağlanmıyor eve gidince wi-fi denerim ama mobile neden bağlanmıyor çözemedim bağlanamayınca qt uygulamaları yüklenmiyor

uran22

Üye
birileri 30 dk 45 dk dedi ama ben 10 dakikada tamamen yükledim :D

----------Eklendi @ 18:14:03 ---------- Yazıldı @ 18:13:47 ----------

açılış müziğide değişmiş !!!

aslankaplants

aslankaplants

Üye
Bende ilk olarak 200MB kusur gorundu guncelleme. Ok dedim basladı 5ci adımda hata verdi, tekrar denedim 60MB gorundu başla diyorum ama hata verip duruyor. Ovi silip tekrar yukledim gene aynı bu PC xp. Akşama evde windows 7 32 bit ve 64 bitte deneyim bakalım ne olacak:(

xp ile alakası yok ben xp le yükledim hiç bir sorun yok harika oldu

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

ysnkzn

Üye
Hala 4.aşama da bekliyorum
Birazdan mesaim bitecek ve tel.bilgisayardan çekmek zorunda kalacağım.
Acaba dil seçme ekranından Türkçeyi seçsem mi?

uran22

Üye
ben beğenmedim telefonum çok dağınık oldu menüsü !!!

dreambutreal

Üye
Ben nokia n8 kullaniyorum şuan tel güncelleniyor fakat 181 mb yaziyor sizde neden 300 mb benimkindemi bir problem var acaba

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben nokia n8 kullaniyorum şuan tel güncelleniyor fakat 181 mb yaziyor sizde neden 300 mb benimkindemi bir problem var acaba

Önceden bir kısmını yüklediniz felan mı?Yani önceden denediniz mi?Madness'de galiba 283 mb da ondan sordum...

dreambutreal

Üye
Önceden bir kısmını yüklediniz felan mı?Yani önceden denediniz mi?Madness'de galiba 283 mb da ondan sordum...
hayir ilk defa pc ye taktim teli şimdi indirdi yedeklemeye başladi . toplam 181 mb indirdi, ben önceden ovi suite social vs bikaç şeyi kaldirmiştim bi deneme için. sonrasinda tekrar anna service pachler cıkmıştı onlari kurmadim. direk belle kurdum şimdi zaten diğerleri artik güncelleme olarak gözükmüyor

----------Eklendi @ 18:58:53 ---------- Yazıldı @ 18:58:07 ----------

şimdi yedeklerken hata oluştu yeniden başlatilacak dedi ve tekrar başlatti :(

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hayir ilk defa pc ye taktim teli şimdi indirdi yedeklemeye başladi . toplam 181 mb indirdi, ben önceden ovi suite social vs bikaç şeyi kaldirmiştim bi deneme için. sonrasinda tekrar anna service pachler cıkmıştı onlari kurmadim. direk belle kurdum şimdi zaten diğerleri artik güncelleme olarak gözükmüyor

Belle yüklendiyse sorun yok diyecektim ama reset atmış.Yedekleme iptal edilebiliyordu galiba.Ya da mesajlarınızı felan silin derim.

----------Eklendi @ 19:01:38 ---------- Yazıldı @ 19:00:04 ----------

Bende de indirirken sorun çıkartıyor.Başka bilgisayardan deneyeceğim.Çok olmazsa zorlamayın,cep telefonuna(yazılım güncellemeleri pr) güncelleme gelebilirmiş.Annadaki gibi parça parça olur herhalde.

dreambutreal

Üye
resetledi ve yüklemeye başladi 15 dakika içerisinde bitecek diyor % 50 oldu bile.

Üst Alt