Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Şu an kuruldu ow yeah tadına bakalım biraz :yuru

----------Eklendi @ 16:42:02 ---------- Yazıldı @ 16:41:40 ----------

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun resimlerde C6-01 telefonu için 318di galiba mb yazılı ama benim telim C7 bende 332 mb güncelleme var bir sorun olmaz tabikide ama nedeni nedir acaba ??
+NFC olduğu içindir :oke:

leonahic7

Üye
teşekkürler baran =))

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bende 251MBda takılıp indirmiyor ya:ağlarım:Biri yardım etsin Allah rızası için.

ozakin70

ozakin70

Üye
güncelleme yaparken sim kartı takılı olacak mı ???

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
N8 in belle dosyası 287 Mb bende diğer telefonlara göre çok düşük sanki

mmb7982

mmb7982

Üye
arkadaşlar az önce oviden yüklemeye başladım.telefonum c7 ve 273 mb olarak görünüyor bu normalmi?navide 331 mb?????

relling

relling

Üye
Telefon işlemci hızı yükselmiş mi nereden anlarız birileri 800 mhz ye çıkacak demiştide?

anatolia28

Üye
    Konu Sahibi
gelmez denilen belle herkesi şaşırtarak beklenenden 1 günde olsa erken geldi tadını çıkarın arkadaşlar

ysnkzn

Üye
Arkadaşlar yeni yükleyecekler mesajlarınızı ya silin yada 4. bölüme gelince panik yapmadan uzunca bir süre beklemeniz gerekiyor. Bende 5 mesaj olmasına rağmen 5 dk %0 da takıldı eyvah gitti tel dedim ama sonra devam etti. sorunsuzca kullanıyorum. Birde telin interneti ile kurmak isteyenler; bu mümkün değil çünkü telefon yükleme esnasında kapanıp açılıyor ve sadece pin girebiliyorsunuz int. olmayınca nasıl yükleme devam edecek...
Benim mesaj sayım oldukça fazlaydı. Sanırım o yüzden bekliyorum bu kadar.
Hala 4.bölümdeydim.

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
bende de 15 dakika kalıyor ama surekli bağlantı kesildi diye hata veriyor neden böyle yapabilir birisi bilgi verir mi hemen

ysnkzn

Üye
Çok garip bir şey oldu şimdi,
Arkadaşım aradı beni, cevap vermedim haliyle
Ama telefon Belle görünümlüydü.
Ama ben hala 4.aşama da bekliyorum.

nedim6363

Üye
phoenix ile yükledim arkadaşlar harika olmuş.yakında modifiyeliside çıkar o zaman tadından yenmez.teşekkürler nokia.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Sanki telefon güç tasarruf modu açıkmış gibi oluyor bazen,bazı donmalar gitmiş ama bazı sorunlar var hala ama çok güzel :yuru

CLUBX

Üye
gayet iyi hızlı super ...

alparslan46

Üye
ya arkadaşlar benim n8 için niye güncelleme görünmüyor

leonahic7

Üye
C7 için söylüyorum böyle telefon ilk açıldı o sarılı ekranı gördüm içim gitti ekranı sola attım böyle içim bir hoş oldu annadan sonra bi estetik geldi bana açıkçası çok hoş olmuş ya gerçekten güle güle kullanalım gerçekten aylardır bekliyorduk (orjinali bekleyenler) süper bir şey hata alanlarada allah sabır versin :/ belle çok güzel olmuş saol Nokia =))

LinkinParkMania

LinkinParkMania

Üye
umarım beklediğime değer şu anda telefonu şarz ediyorum şarz olunca yüklemeyi yapacağım

Üst Alt