LinkinParkMania
Üye
teşekkür ederim bi sakatlık çıkmasın diye öyle yapacaktım ama güncellemeyi yüklerken şarz olayı sorun çıkarmıyorsa yüklüyorum şimdi ((:
Şarja gerek yok zaten,usb ile suite modunda iten şarj ediyor.
teşekkür ederim bi sakatlık çıkmasın diye öyle yapacaktım ama güncellemeyi yüklerken şarz olayı sorun çıkarmıyorsa yüklüyorum şimdi ((:
Şarja gerek yok zaten,usb ile suite modunda iten şarj ediyor.
Ben %5 iken yükledim C6-01'eteşekkür ederim bi sakatlık çıkmasın diye öyle yapacaktım ama güncellemeyi yüklerken şarz olayı sorun çıkarmıyorsa yüklüyorum şimdi ((:

Bende ilk olarak 200MB kusur gorundu guncelleme. Ok dedim basladı 5ci adımda hata verdi, tekrar denedim 60MB gorundu başla diyorum ama hata verip duruyor. Ovi silip tekrar yukledim gene aynı bu PC xp. Akşama evde windows 7 32 bit ve 64 bitte deneyim bakalım ne olacak![]()
xp ile alakası yok ben xp le yükledim hiç bir sorun yok harika oldu
sonuçta başta böle olacağını biliodunben beğenmedim telefonum çok dağınık oldu menüsü !!!
sonuçta başta böle olacağını biliodun
da öğrenmiş oldun
Ben nokia n8 kullaniyorum şuan tel güncelleniyor fakat 181 mb yaziyor sizde neden 300 mb benimkindemi bir problem var acaba
ben beğenmedim telefonum çok dağınık oldu menüsü !!!
ozaman yeni klasör aç uygulamaları oraya at
hayir ilk defa pc ye taktim teli şimdi indirdi yedeklemeye başladi . toplam 181 mb indirdi, ben önceden ovi suite social vs bikaç şeyi kaldirmiştim bi deneme için. sonrasinda tekrar anna service pachler cıkmıştı onlari kurmadim. direk belle kurdum şimdi zaten diğerleri artik güncelleme olarak gözükmüyorÖnceden bir kısmını yüklediniz felan mı?Yani önceden denediniz mi?Madness'de galiba 283 mb da ondan sordum...

hayir ilk defa pc ye taktim teli şimdi indirdi yedeklemeye başladi . toplam 181 mb indirdi, ben önceden ovi suite social vs bikaç şeyi kaldirmiştim bi deneme için. sonrasinda tekrar anna service pachler cıkmıştı onlari kurmadim. direk belle kurdum şimdi zaten diğerleri artik güncelleme olarak gözükmüyor
----------Eklendi @ 18:58:53 ---------- Yazıldı @ 18:58:07 ----------
şimdi yedeklerken hata oluştu yeniden başlatilacak dedi ve tekrar başlatti![]()
hayir ilk defa pc ye taktim teli şimdi indirdi yedeklemeye başladi . toplam 181 mb indirdi, ben önceden ovi suite social vs bikaç şeyi kaldirmiştim bi deneme için. sonrasinda tekrar anna service pachler cıkmıştı onlari kurmadim. direk belle kurdum şimdi zaten diğerleri artik güncelleme olarak gözükmüyor
----------Eklendi @ 18:58:53 ---------- Yazıldı @ 18:58:07 ----------
şimdi yedeklerken hata oluştu yeniden başlatilacak dedi ve tekrar başlatti![]()