Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

kartal3x

kartal3x

Üye
yarım saattir geri yüklemede kaldı hala geri yüklüyor

----------Eklendi @ 19:10:58 ---------- Yazıldı @ 19:05:31 ----------

geri yüklemenin bu kadar uzun sürmesi normal mi

aslankaplants

aslankaplants

Üye
yarım saattir geri yüklemede kaldı hala geri yüklüyor

----------Eklendi @ 19:10:58 ---------- Yazıldı @ 19:05:31 ----------

geri yüklemenin bu kadar uzun sürmesi normal mi

bazı kişlerde olduğu gibi mesajda mı tıkanıyor

kartal3x

kartal3x

Üye
4.adımda geri yüklede

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar çok şükür bende yükledim belle yi önce gözükmüyordu sonra yazılımı tekrar kontrol ettiğimde buldu yükledim
darısı başınıza

aslankaplants

aslankaplants

Üye
bazı kişilerde geri yükle kısmında mesajlarda tıkanma oluyormuş
o durumsa önceki sayfalarda bahsedildi başka bir şeyse ben bilmiyorum

byorby

byorby

Üye
Yahu daha 1 saat önce öle bir baktım güncellemeye hiç birşey yoktu bir baktım kiiiiiii 111.030.0609 Belle güncellemesi geli vermiş.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşlar bnde ivonun 3.1 bellesi var onun üstüne flash atsam olurmu ?

erhanercan

erhanercan

Üye
menude takılma oluyor mu arkadaslar asagı yukarı kaydırmada sizde de

kartal3x

kartal3x

Üye
50 dk dır 4.adımda bekliyoruz

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Telefon hafızasını doldurmuşmusun belki ondan takılıyor

kartal3x

kartal3x

Üye
yüklemeleri tlf hafızasına değil hafıza kartına yaparım tlf hafızası aldığım gibi duruyor

makber88

Üye
yaklaşık 30dk dedi ama 10 dk yükledi

erhanercan

erhanercan

Üye
herseyı dumduz edıp kurdum tel hafızasına bırsey kurmadım

makber88

Üye
yüklendi tel felaket hızlandi menü ler hızlı geçişler hızlı

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Arkadaşlar ben kurtuluş40 belleden orjinale döndüm nokia suitten tekrar versiyonu yükle dedim nokia başarmış manyak derecede hızlı kurtuluşun cfw sinden kat kat daha iyi geldi bana adamlar olabilecek en stabil hale getirmiş yok böyle bişey ana ekranda sayfalar arası geçişte bukadar hız olacağını tahmin etmiyordum yorumlara bakarak Telefonum N8 menülerdeki kaydırmada sonderece güzel nokia tebrikler gayet başarılı olabilecek en stabil versiyon daha iyisi olamaz ^^ :)

----------Eklendi @ 19:39:58 ---------- Yazıldı @ 19:37:49 ----------

bunu beğenmeyenler (n8 için konuşuyorum) kendilerini sorgulayıp çatıya çıksın intihar için :D tabi bu beğendiğim şeyler menü geçişleri ve telefonun stabilitesi daha flv videoları felan denemedim varsın olmasın şuan çok beğendim yüklemeyi düşünmüyordum çünkü nokia ya güvenimiz bitmişti ama olay bu :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
c601 yaklaşık 20 dakikada yükledim mesajları silmiştim yinede mesajlarda 2 dakika filan bekledi

SiZoKoLiK

Üye
Herşeyi sorunsuz yükledim kurdum gayet güzel ama kendi web tarayıcısından 0.face veya m.face girince durum , mesaj yazma kutucukları neden küçük kare şeklinde ona ayar oldum resmen. Onu düzeltebieceğimiz bi yöntem varmıdır ?

yakamoz1319

Üye
Arkadaşlar ben kurtuluş40 belleden orjinale döndüm nokia suitten tekrar versiyonu yükle dedim nokia başarmış manyak derecede hızlı kurtuluşun cfw sinden kat kat daha iyi geldi bana adamlar olabilecek en stabil hale getirmiş yok böyle bişey ana ekranda sayfalar arası geçişte bukadar hız olacağını tahmin etmiyordum yorumlara bakarak Telefonum N8 menülerdeki kaydırmada sonderece güzel nokia tebrikler gayet başarılı olabilecek en stabil versiyon daha iyisi olamaz ^^ :)

----------Eklendi @ 19:39:58 ---------- Yazıldı @ 19:37:49 ----------

bunu beğenmeyenler (n8 için konuşuyorum) kendilerini sorgulayıp çatıya çıksın intihar için :D tabi bu beğendiğim şeyler menü geçişleri ve telefonun stabilitesi daha flv videoları felan denemedim varsın olmasın şuan çok beğendim yüklemeyi düşünmüyordum çünkü nokia ya güvenimiz bitmişti ama olay bu :)

Bende kurtulusun belle si yüklüydü suit e bağladım cihaz yazılımını yeniden yükle dedim şuanda 287 MB lık dosyayı indiriyor.
Kurtulus un bellesinin üzerine yükleme yapar mı Acil cevap.......????

dreambutreal

Üye
arkadaşlar benim telefona belle yüklendi fakat her açilişta kilit kodu soruyor ben kilit kodu hiç kullanmadim butelefonda bi iki kez yanliş girince kapaniyor ... güncelleme 181 mb gözükmüştü acaba eksik bi yüklememi sözkonusu

Üst Alt