Nokia Türkiye faebook sayfasında şu önümüzde ki günlerde bizden ne bekliyorsunuz demiş ya orada Nokia Türkiye yazmış.
internete herhangi bir sürüm düştüğü an güncelleme telefonumdadır. tr ye çıkmış ya da çıkmamış farketmezDiğer güncellemeler gibi farklı ülkelere farklı tarihlerde yayınlanabilir.
@sanırım onlar flaş değildi sızıntı idi
bunu muhtemelen saat 17:00 gibi yazmışlar, çok çok diye de vurgulamış, ama anna an öğrendik ki onların tarih anlayışları biraz farklı anna içinde çok yakında demişlerdi ama çıktıktan 1 ay sonra yükleyebilmiştik onu da unutmamak gerek.
Bu arada ben nokia suite ile yapılan güncellemeden bahsediyorum flash atanlar için değil zaten flash atanlar belle kullanıyor şuan.

biz senle aynı kafadayiz hakaninternete herhangi bir sürüm düştüğü an güncelleme telefonumdadır. tr ye çıkmış ya da çıkmamış farketmez![]()

ya artık sıktı gerçekten tamam iyilik yapmak istemişsin ama keşke bilseydin daha önceki güncellemelerde de yalan yanlış bilgi verdiklerini napalım artık. Ha güven olmaz diye suite den updater den bide navi den bakım ama tık yok. Vaz geçin arkadaşlar. Daha önceden bildiğiniz üzere şubatın ilk haftası felan denmişti. çıkacaksa yarın çıkacak sabredin forumu rezil ettiniz@
----------Eklendi @ 18:23:36 ---------- Yazıldı @ 18:22:02 ----------
sanırım onlar flaş değildi sızıntı idi![]()
o değil de phoenix le nokia suite ikiside aynı şey arkadaşlar. ikisine de flash işlemi deniliyo. aralarında bi fark yok sadece birisi normal kullanıcılara diğere profesyonellereSızıntıyı flashladılar aynı şey![]()
dur ben şimdi v12.006 ya geçiyorum gelicem hemennası olsa ezbere biliyoz bilmesekte simgeler var![]()
![]()

4443665 i arayabilir bilgi alabilirsinizGerçekse muhteşem haber.