belle kesin olarak geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
bende yorm yaptım oraya:ehe resim aynı :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Symbian Belle güncellemesi çok çok yakında yayınlanacaktır. Beklemede kalınız ;)

bu da düşündürücü

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Yarın geliyor diyorlar bizim dükkandaki teknik servisde hadi bakalım hayırlısı ...

kerem_16

Üye
ya arkadaşlar yeterli böyle konular gelecek bu belli birşey forumu kirletmeyin artık

Febris

Febris

Üye
Nerde yazıyo çok çok yakinda diye

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia Türkiye faebook sayfasında şu önümüzde ki günlerde bizden ne bekliyorsunuz demiş ya orada Nokia Türkiye yazmış.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia Türkiye faebook sayfasında şu önümüzde ki günlerde bizden ne bekliyorsunuz demiş ya orada Nokia Türkiye yazmış.

Evet o yazıyı bende okudum sanırım öğle vakti gibiydi paylaştıklarında.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Bana Kalırsa gelmez gibime geliyo :hmmm

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Diğer güncellemeler gibi farklı ülkelere farklı tarihlerde yayınlanabilir.

hakan_710

hakan_710

Üye
Diğer güncellemeler gibi farklı ülkelere farklı tarihlerde yayınlanabilir.
internete herhangi bir sürüm düştüğü an güncelleme telefonumdadır. tr ye çıkmış ya da çıkmamış farketmez ;)

_ardaa

_ardaa

Üye

bunu muhtemelen saat 17:00 gibi yazmışlar, çok çok diye de vurgulamış, ama anna an öğrendik ki onların tarih anlayışları biraz farklı anna içinde çok yakında demişlerdi ama çıktıktan 1 ay sonra yükleyebilmiştik onu da unutmamak gerek.

Bu arada ben nokia suite ile yapılan güncellemeden bahsediyorum flash atanlar için değil zaten flash atanlar belle kullanıyor şuan.

aleranol

aleranol

Üye
ya artık sıktı gerçekten tamam iyilik yapmak istemişsin ama keşke bilseydin daha önceki güncellemelerde de yalan yanlış bilgi verdiklerini napalım artık. Ha güven olmaz diye suite den updater den bide navi den bakım ama tık yok. Vaz geçin arkadaşlar. Daha önceden bildiğiniz üzere şubatın ilk haftası felan denmişti. çıkacaksa yarın çıkacak sabredin forumu rezil ettiniz :oku:@

----------Eklendi @ 18:23:36 ---------- Yazıldı @ 18:22:02 ----------

bunu muhtemelen saat 17:00 gibi yazmışlar, çok çok diye de vurgulamış, ama anna an öğrendik ki onların tarih anlayışları biraz farklı anna içinde çok yakında demişlerdi ama çıktıktan 1 ay sonra yükleyebilmiştik onu da unutmamak gerek.

Bu arada ben nokia suite ile yapılan güncellemeden bahsediyorum flash atanlar için değil zaten flash atanlar belle kullanıyor şuan.
sanırım onlar flaş değildi sızıntı idi:D

_ardaa

_ardaa

Üye
Sızıntıyı flashladılar aynı şey:)

DxTR90

DxTR90

Üye
ya artık sıktı gerçekten tamam iyilik yapmak istemişsin ama keşke bilseydin daha önceki güncellemelerde de yalan yanlış bilgi verdiklerini napalım artık. Ha güven olmaz diye suite den updater den bide navi den bakım ama tık yok. Vaz geçin arkadaşlar. Daha önceden bildiğiniz üzere şubatın ilk haftası felan denmişti. çıkacaksa yarın çıkacak sabredin forumu rezil ettiniz :oku:@

----------Eklendi @ 18:23:36 ---------- Yazıldı @ 18:22:02 ----------

sanırım onlar flaş değildi sızıntı idi:D

tabiki tık olmayacak adam yarından itibaren bakın ovi suite den demiş..iyi okuyun mesajı önce...

Febris

Febris

Üye
nası olsa ezbere biliyoz bilmesekte simgeler var :D :D

hakan_710

hakan_710

Üye
Sızıntıyı flashladılar aynı şey:)
o değil de phoenix le nokia suite ikiside aynı şey arkadaşlar. ikisine de flash işlemi deniliyo. aralarında bi fark yok sadece birisi normal kullanıcılara diğere profesyonellere

----------Eklendi @ 18:27:54 ---------- Yazıldı @ 18:27:26 ----------

nası olsa ezbere biliyoz bilmesekte simgeler var :D :D
dur ben şimdi v12.006 ya geçiyorum gelicem hemen :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Gerçekse muhteşem haber.

Dimi3

Dimi3

Üye
Beyler ben de az önce müşteri hizmetlerini aradım c6-01 olarak tanıttım telefonu ve bellenin bu ay içerisinde gelecek olduğunu söylediler. Güncellemenin telefonla mı sadece pc ile mi yapılacağını da sordum. O konuda kesin bir bilgilerinin olmadığını söylediler. Kısacası eli kulağında bu ay içerisinde gelecek. Şimdiden hayırlı olsun annacılar :)

Üst Alt