belle kesin olarak geldi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belle kesin olarak geldi
arkadaslar nokia destek hattı bugün itibarıyla belle güncellemesi geldi yarından itibaren sadece suitele gübcelleyebilirsiniz dedi

• Beğen
Tepkiler: hakan_710

_ardaa

_ardaa

Üye
kim dedi ne zaman dedi ne dedi niye dedi yarın gelmezse sana fena sayarlar benden söylemesi, her yeni güncelleme zamanı böyle şeyler oluyor herkesin ulaşabileceği (twitter, facebook yada resmi nokia sitesi) resmi bir açıklama yapılmadıktan sonra gerisi boş.

Yarın gelebilir de gelmeyebilir de 30 marta kadar zamanı var heyecana gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: ravenas ve kenan_dkaya

anlamamki

Üye
hadi hayırlısı

umutttt16

umutttt16

Üye
wi fi üzerinden güncelleyemicekmiyiz ozmn :S

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gelmezse eğer forumun gazabına ugrarsın ama benden söylemesi..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mülteri temsilcisinin adı var bende elif ses kayıtlarıda var gelmezse o kız nokiada bir dakka daha dursun adam degilim

farukbekl

farukbekl

Üye
arkadaslar nokia destek hattı bugün itibarıyla belle güncellemesi geldi yarından itibaren sadece suitele gübcelleyebilirsiniz dedi
nokia türkiye destek hattını aradıysan o salakların hiç bir şeyden haberi yok..

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve melihbeyza
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia türkiye destek hattını aradıysan o salakların hiç bir şeyden haberi yok..

serverdan kontrol etti bes dakka sürdü kontrol etmesi c6-01diye sordum bütün s^3modeller diye gözüküyo dedi

mehmetdag

Üye
bugun de suiteyi acamadim guncelleme istedi yapmayinca kapatti direk belki yariiin...:D

erollcelik

erollcelik

Üye
Telefondan güncellenme olmayacak.Bu haber doğru olabilir

umutttt16

umutttt16

Üye
hımmm hadi hayırlısı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telden güncelleme kontrolu yapmayın güncellemeyi sadece nokia suitin son versiyonu görebilicek suiti güncellemeyenlerde göremiyecekmiş

covar

covar

Üye
yawww bunu söleyen arkadaş nokia destek hattınımı aradıda sordu bu güncellemeyi gelecekse gelsin artık millet diye diye ben catlatım yoksa bu belle melle bunlara hastalığım yok nokia destek hattını arayacağım bakayım bana ne dicekler

emrelives2

Üye
evet. Sadece pc suite son surumu olan bilgisayarlardan guncelleme yapılabilecek.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Koca bir yalan
sende bir yılan

Üst Alt