Müşteri temsilcilerinin her biri bir başka konuşuyor, ne dediklerini bilmiyorlar.
haber doğrudur inanmayan 4443665 i arayıp bilgi alsın. haber için teşekkürlerşu anda bikaç ülkede baslamış dagıtım belle dosyalarını arıyoruz konusunda paylasıldı bikaç kilide destek hattını aramış dagıtıma basladı güvenlik açısından ürün kodlarına göre sırayla gelcek demişler
Hakan soramadık senin telefon ne alemde...haber doğrudur inanmayan 4443665 i arayıp bilgi alsın. haber için teşekkürler![]()
şu anda bikaç ülkede baslamış dagıtım belle dosyalarını arıyoruz konusunda paylasıldı bikaç kilide destek hattını aramış dagıtıma basladı güvenlik açısından ürün kodlarına göre sırayla gelcek demişler
buarada ismin çok güzel
yedik bile merak etme.Çok sevindim bu habere teşekkürler. İnşallah nokia destek hattından bir kazık yemeyiz![]()

anna yükleyip vermişler sanki içinde farklı bi sürüm vardıHakan soramadık senin telefon ne alemde...
ekrandaki çizgiler de ekranın özelliği dedi teknisyen. bellenin şerefi
bişey demiyorum yoksa 
eyvallah usta bilgi içinbuarada ismin çok güzel
![]()
Dur hemen kesin konuşma bir başka arayanlar da var. hakan_710 nickli arkadaş da aramış doğruladı o da haberi.yedik bile merak etme.![]()
iyi oo zamanyarın okula gtmeyıp suite basında beklıcem
![]()

anna yükleyip vermişler sanki içinde farklı bi sürüm vardıekrandaki çizgiler de ekranın özelliği dedi teknisyen. bellenin şerefi
bişey demiyorum yoksa
![]()
neyse geçmiş olsun.sağolasınneyse geçmiş olsun.
ben yarın bu servisin kapıya dayanırım yine 
anna yükleyip vermişler sanki içinde farklı bi sürüm vardıekrandaki çizgiler de ekranın özelliği dedi teknisyen. bellenin şerefi
bişey demiyorum yoksa
![]()
sağolasınben yarın bu servisin kapıya dayanırım yine
![]()