Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N9'un Sökülüş Videosu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cozturk
Üye
Konu Sahibi
N9'un Sökülüş Videosu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
Video için teşekkürler. Şubat'a az kaldı. İnşallah beyaz n9'a kavuşacağım, tabi fikrim değişmezse. Eğer alırsamda, n9türkiye gibi bir isimle site yapmayıda düşünüyorum
Video için teşekkürler. Şubat'a az kaldı. İnşallah beyaz n9'a kavuşacağım, tabi fikrim değişmezse. Eğer alırsamda, n9türkiye gibi bir isimle site yapmayıda düşünüyorum
site olayı şimdilik sadece bir proje. kurmayıda şunun için düşündüm; n9 kullanıcıları için bilgiler, uygulamalar, destek videoları gibi içeriği olan, n9 kullanıcılarına özel ve Türkiye'nin az da olsa reklamı olsun istedim.
site olayı şimdilik sadece bir proje. kurmayıda şunun için düşündüm; n9 kullanıcıları için bilgiler, uygulamalar, destek videoları gibi içeriği olan, n9 kullanıcılarına özel ve Türkiye'nin az da olsa reklamı olsun istedim.
dostum rahat ol adam o telefonu 2 dakikada eski haline getirir..bu video nokia(kvk) servislerine gönderiliyor.Ordaki tamir elemanları telefonun sökülüşünü doğuştan bilmiyorlar ya bu videoları izleyerek öğreniyorlar...tabi bu videoların çok daha uzunları var bu sadece kısa bir şekilde sökülüş videosu.
Devil_Batu
Üye
İçim cız etti.Bakamıyorum
frankendream
Üye
İzlerken kendi telefonuma sarıldım. İçim gitti aynısı benimkine de olacak diye.
covar
Üye
süper calışma güzel olmuş
MeeGoFaN
Üye
Ben o telefonu almak için derslere asılıyorum , kafamı patlatıyorum (takdir alirsam babam n9 alcak) adam o telefonu parçalıyor :S