N9'un Sökülüş Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
N9'un Sökülüş Videosu

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Video için teşekkürler. Şubat'a az kaldı. İnşallah beyaz n9'a kavuşacağım, tabi fikrim değişmezse. Eğer alırsamda, n9türkiye gibi bir isimle site yapmayıda düşünüyorum :hmmm

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Video için teşekkürler. Şubat'a az kaldı. İnşallah beyaz n9'a kavuşacağım, tabi fikrim değişmezse. Eğer alırsamda, n9türkiye gibi bir isimle site yapmayıda düşünüyorum :hmmm
hayırlısıyla alırsın inşallah...site neyin nesi onu çözemedim site yapıp ne yapıcaksın :hmmm

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
hayırlısıyla alırsın inşallah...site neyin nesi onu çözemedim site yapıp ne yapıcaksın :hmmm

site olayı şimdilik sadece bir proje. kurmayıda şunun için düşündüm; n9 kullanıcıları için bilgiler, uygulamalar, destek videoları gibi içeriği olan, n9 kullanıcılarına özel ve Türkiye'nin az da olsa reklamı olsun istedim.

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
site olayı şimdilik sadece bir proje. kurmayıda şunun için düşündüm; n9 kullanıcıları için bilgiler, uygulamalar, destek videoları gibi içeriği olan, n9 kullanıcılarına özel ve Türkiye'nin az da olsa reklamı olsun istedim.
iyi düşünce :oke:

USAForever

USAForever

Üye
bu videoyu kötü amaçlı kullanan insanlara varsa eğer , piyasadan umut beklemesinler..

MertcaN9

MertcaN9

Üye
canilerrr sökülürmü bu telefon hiçç :nono::kop:

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Adamın eline ne geçti acaba ben şahsen acırdım telefone :(
dostum rahat ol adam o telefonu 2 dakikada eski haline getirir..bu video nokia(kvk) servislerine gönderiliyor.Ordaki tamir elemanları telefonun sökülüşünü doğuştan bilmiyorlar ya bu videoları izleyerek öğreniyorlar...tabi bu videoların çok daha uzunları var bu sadece kısa bir şekilde sökülüş videosu.

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
İçim cız etti.Bakamıyorum :utandım:

frankendream

Üye
İzlerken kendi telefonuma sarıldım. İçim gitti aynısı benimkine de olacak diye. :(

covar

covar

Üye
süper calışma güzel olmuş :)

MeeGoFaN

MeeGoFaN

Üye
Ben o telefonu almak için derslere asılıyorum , kafamı patlatıyorum (takdir alirsam babam n9 alcak) adam o telefonu parçalıyor :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt