nokia otg kablosu

Sponsorlu Bağlantılar

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
nokia otg kablosu
telefonum nokia c7 nokia otg kablosunu aradım ama hiç bir yerde yok nerde bulabilirim aceba
internet siteleri haric ama

cyber

cyber

Üye
ben timden 20 tl ye zor aldım

aykutozkann

aykutozkann

Üye
kullandın mı nasıl.? bugün bende bakayım tim e

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ben hepsiburada.comdan almıştım yaklaşık 5-6 ay önce 17.90 tlye hiçbir problem yaşamadım gayet güzel :D

rtrte

Üye
kendiniz de yapabilirsiniz arkadaşlar ben yaptım ama biraz uğraştırıyo haberiniz olsun :))

[/URL][/IMG]

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
çok istersen sahibinden com da bir satıcı var kapıda ödeme ben öyle aldım gönderdi sağolsun ben kargo da verdim parasını aldım 26 tl kablo orjinal birşey öyle çin mali gibi durmuyor ama ınan ki çok işine yarar

bozkurt95

Üye
kardeş bende istiyordum bir kaç yere sordum .......... siz doldurusunuz çok yüksek fiyat verdiler bende dün akşam itibari ile cin den getirtiyorum 4 tl tüm maliyetim

cyber

cyber

Üye
kardeş bende istiyordum bir kaç yere sordum .......... siz doldurusunuz çok yüksek fiyat verdiler bende dün akşam itibari ile cin den getirtiyorum 4 tl tüm maliyetim

iyiymiş orjinal mi

rtrte

Üye
kabloyu yapmak için gerekli malzemeler bir adet dişi usb girişli kablo bir adet mini usb giriş kablosu ucu

dişi kablonun uçlarını soyun renkler şu şekilde olacaktır *kırmızı*beyaz*yeşil*siyah* sonra mini usb kablosunun demirine kadar soyun lehimli yerleri ortaya çıkana kadar sonra lehimlemeye başlıyoruz

[/URL][/IMG] mini kabloya sırayla 1. kırmızı, 2. beyaz, 3. yeşil, Xve4. siyah olacak şekilde bağlayın kablonuz hazır :))

muratkara21

muratkara21

Üye
bari biri ne ise yaradigini yassaydi merakimiz gitseydi...

uribaju

uribaju

Üye
bari biri ne ise yaradigini yassaydi merakimiz gitseydi...

otg kablosunun bir ucu telefona takılır diğer ucuda usb girişidir o uca usb bellek,harddisk,mouse,kulaklık,klavye,mmc okuyucu ve aklıma gelmeyen daha birçok cihaz takılabilir.

cortex47

cortex47

Üye
Kablonun adı ca-157

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bursayı tavaf etmiştim bulmak için nokia shopda bile bulamadım :) altıparmak heykel gezdim yoktu :) normal bi telefoncu hiç olmaz diye girmemiştim en son dedim bakayım :) .d girdim söylemedim anlamadı adam n8 deyince çaktı .d var tabi kardeşim dedi çıkardı kaç para dedim on tl :) aldım özelliklerini söyledim adam zam yaptı kalboya :D..

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
kabloyu yapmak için gerekli malzemeler bir adet dişi usb girişli kablo bir adet mini usb giriş kablosu ucu

dişi kablonun uçlarını soyun renkler şu şekilde olacaktır *kırmızı*beyaz*yeşil*siyah* sonra mini usb kablosunun demirine kadar soyun lehimli yerleri ortaya çıkana kadar sonra lehimlemeye başlıyoruz

[/URL][/IMG] mini kabloya sırayla 1. kırmızı, 2. beyaz, 3. yeşil, Xve4. siyah olacak şekilde bağlayın kablonuz hazır :))

teşekkürler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
en iyisi bi n8 alın :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt