samsung galaxy s/n8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s/n8
selamlar arkadaslar..

su an gecıcı olarak bır iphone 3gs kullanıyorum.. ama asıl kendı telefonu n8.. fakat aklıda hep androıd var.. sızce n8 ı satıp bır galaxy s alsam nasıl yapmıs olurum? bu sorumun aacı tartısma cıkarmak veya kotulemek degıl.. sadece galaxy s kullanıcılarının yorumlarını beklıyorum... siz galaxy s ınızden memnunmusunuz? galaxy s ınızle neler yapabılıyorsunuz? sarj surenız saglamlık?

sımdıden ılgılenen arkadaslara tesekkuru borc bılır hepınıze ıyı forumlar dılerım..

sagolun...

fnldstntn

Üye
ben su anda galaxy s kullaniyorum ve gayet memnunum ve her bakimdan bence yeterli birtek flas eksik....ve kardesimdede n8 var sana sunu soyleueyim aralarinda dunyalar kadar fark var degistirirsen pisman olmazsin...

cortex47

cortex47

Üye
bence de pişman olmazsın.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
peki şarj konusunda nasıl? gun ıcersınde neler yapyorsun telefonunla ve ne kadar gıdıyor sarjın?

----------Eklendi @ 02:33:26 ---------- Yazıldı @ 02:32:27 ----------

bence de pişman olmazsın.

n8 ın en sevdıgım yanı agır durusu ve elinize aldıgınızda verdiği güven.. resmen taş gibi tabirine uyan bir telefon.. s nasıl bu bakımdan kardeş?

fnldstntn

Üye
s te elde iyi duruyor fakat n8 e gore cok daha hafif ve sarj bence yeterli parlakli son acik gunde ortalama 3 saat internet oyun muzik bir bir gunu cikariyor...

cortex47

cortex47

Üye
peki şarj konusunda nasıl? gun ıcersınde neler yapyorsun telefonunla ve ne kadar gıdıyor sarjın?

----------Eklendi @ 02:33:26 ---------- Yazıldı @ 02:32:27 ----------

n8 ın en sevdıgım yanı agır durusu ve elinize aldıgınızda verdiği güven.. resmen taş gibi tabirine uyan bir telefon.. s nasıl bu bakımdan kardeş?

yok, galaxy s sana o güveni vermez. ama galaxy s genel olarak güçlü bir telefon. n8'den daha iyi demiyorum, ama seni pişman etmez bence.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca galaxy s in kamera kalitesi nasıl? flash yok zaten ama hakkını verebiliyor mu gerçekten?

----------Eklendi @ 02:37:50 ---------- Yazıldı @ 02:36:59 ----------

s te elde iyi duruyor fakat n8 e gore cok daha hafif ve sarj bence yeterli parlakli son acik gunde ortalama 3 saat internet oyun muzik bir bir gunu cikariyor...

bunun harıcınde konusma ve mesajlasma var mı?

fnldstntn

Üye
bana sorarsan yeterli 720p video kaydi yapabiliyor...

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
yok, galaxy s sana o güveni vermez. ama galaxy s genel olarak güçlü bir telefon. n8'den daha iyi demiyorum, ama seni pişman etmez bence.

telefonla cok hasir neşir olan birisiyi gun ıcerınde elımden hiç dusmez desem yerıdır.. o yuzden bu saglamlık cok onemlı benım ıcın yaa :(

----------Eklendi @ 02:40:35 ---------- Yazıldı @ 02:38:51 ----------

bana sorarsan yeterli 720p video kaydi yapabiliyor...

androıd olarak uygulama sıkıntısı yoktur zaten emınım bundan.. ama sunu merak edıyorum.. suan kullandıgım 3gs uygulama kullanmazsan sarj konusunda dehset.. ama iş uygulamaya oyuna gecınce resmen sömürüyor.. galaxy nasıl ki acep?

fnldstntn

Üye
eline almadan hissedemezsin saglamligini ve eger telefonuna custon rom da yuklersen telefonda daha iyi performans da alabilirsin her konuda

----------Eklendi @ 02:45:28 ---------- Yazıldı @ 02:42:31 ----------

bende galaxy s ten once uzun sure 3gs kullandim ve sarj konusunda pek fark yok kullanmazsan uzun sure gider kullanirsan somurur

----------Eklendi @ 02:47:16 ---------- Yazıldı @ 02:45:28 ----------

ve sunu soyleyeyim sarj cok onemli ise internette 3500mah lik bataryalar var sarjini ikiye katlar fakat telefonuda ikiye katlar

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
eline almadan hissedemezsin saglamligini ve eger telefonuna custon rom da yuklersen telefonda daha iyi performans da alabilirsin her konuda
custom rom dediğiniz telin işlemci hızı ile oynamak yanılmıyorsam.. hımmm.. peki anladım kardeşim.. peki s2 ile s in ara bir modeli varmış galiba o nasıl ki?

Türe

Türe

Üye
hocam daha iyi tabiki galaxy s ama n8 den galaxy s e gecmek cok birsey degistirmeyecek biraz daha ustun bir cihazla degistirmenizi oneririm . Galaxy s kotu degil fakat ics yi almayacak.

fnldstntn

Üye
custom rom sadece islemci deil sarj kamera performan ve daha bircok konuda gelistirir ve galaxy s plus ve bir iki model daha var sanirim...

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar sagolun....

PriZm

PriZm

Üye
Flaş eksik,kamerasi tam 5 MP kalitesinde Fotograf cekmiyor o kadar.Ama 720 p video cekimi kusursuz.yine uygulamalarda oyle.bu gune kadar calistirmadigi oyun cikmadi.sarji ise orta kullanimla 2 gun gidiyor.Stock rom+ semaphore kernel kullaniyorum 1.3 ghz overclocklu sarja onunda etkisi olabilir.

necoloks

Üye
hiç düsünme n8 imi satıp galaxy s aldım iyiki almısım kamera harici mukemmel cihaz. Sarj olarak biraz daha cabuk bitiyor oda uygulamaların kaliteliğinden bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt