dehshet
Üye
Galaxy S ve N8 Arasında Kararsızım!!
Selam arkadaslar yeni bi telefon almaya karar verdim N73'üm miyadını doldurdu artık.. İlk başlarda gönlüm N8den yanaydı sonra samsung wave2 diye telefon duydum eskidende samsung berbattı dedim buda öledir ama 2 haftadır yorumlara bakıyorum wave'yi öve öve bitiremiyorlar ama wavedede bada isletim sistemi var o işi bozdu biraz simdide galaxy aklıma yattı.. N8'de ise durmadan sorun cıkıyormus maxicepten olsun baska sitelerden olsun durmadan N8cilerin şikayetinide okudum.. Galaxy hakkında ise öle abartılı kötüleyici bi yorumda görmedim.. Ama halen N8de aklımdan cıkmıyor tek üstün tarafı ise 12 MP kamerası ve xenon flaşı!! Şu an devirde android devri bizde android kervanına katılalım dedik ama Galaxye yöneldim Galaxy'ninde Kamerası 5MP ve flaşı yok tek eksigi bu sanırım N8e göre diğer özellikleri ile N8den üstün gördüm.. Simdi lütfen tartısma olmadan kullanıcılardan yorumlar bekliyorum!!
Ayrıca;
*Bu iki telefonla rapidshare vb sitelerden wifi yada gprsden dosya indirebiliyormuyuz!!
*Youtube ve facebook dısında diger online film sitelerinden online olarak film izlemek istesem izleyebilirmiyim pc'deki gibi!!
*Birde televizyon olayı varmıs wifi ve gprsden izleniyormuş bunlar mümkünmü!!
*Ses kalitesi olarak Galaxynin sesi nasıldır film felan izlerken.. (N8 malum iidir gibi geliyor o yüzden sormadım N8'i)
*Herhangi bi divx yada xvid hd filmi direk telefona atarsak izleyebiliyormuyuz (Galaxy S için geçerli bu N8'de izleniyormuş sanırım)
Şimdiden teşekkürler arkadaslar yorumlarınız için!!
Ayrıca;
*Bu iki telefonla rapidshare vb sitelerden wifi yada gprsden dosya indirebiliyormuyuz!!
*Youtube ve facebook dısında diger online film sitelerinden online olarak film izlemek istesem izleyebilirmiyim pc'deki gibi!!
*Birde televizyon olayı varmıs wifi ve gprsden izleniyormuş bunlar mümkünmü!!
*Ses kalitesi olarak Galaxynin sesi nasıldır film felan izlerken.. (N8 malum iidir gibi geliyor o yüzden sormadım N8'i)
*Herhangi bi divx yada xvid hd filmi direk telefona atarsak izleyebiliyormuyuz (Galaxy S için geçerli bu N8'de izleniyormuş sanırım)
Şimdiden teşekkürler arkadaslar yorumlarınız için!!

n8 i c7 Yada ne bilim onun turdeşi bi kulvarda karsilastir. galaxy S en üst segment bir cep telefonu. galaxy s te bilgisayardan yapabilicegin neredeyse herseyi yapabilirsin. icin rahat olsun.