Galaxy S ve N8 Arasında Kararsızım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dehshet

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S ve N8 Arasında Kararsızım!!
Selam arkadaslar yeni bi telefon almaya karar verdim N73'üm miyadını doldurdu artık.. İlk başlarda gönlüm N8den yanaydı sonra samsung wave2 diye telefon duydum eskidende samsung berbattı dedim buda öledir ama 2 haftadır yorumlara bakıyorum wave'yi öve öve bitiremiyorlar ama wavedede bada isletim sistemi var o işi bozdu biraz simdide galaxy aklıma yattı.. N8'de ise durmadan sorun cıkıyormus maxicepten olsun baska sitelerden olsun durmadan N8cilerin şikayetinide okudum.. Galaxy hakkında ise öle abartılı kötüleyici bi yorumda görmedim.. Ama halen N8de aklımdan cıkmıyor tek üstün tarafı ise 12 MP kamerası ve xenon flaşı!! Şu an devirde android devri bizde android kervanına katılalım dedik ama Galaxye yöneldim Galaxy'ninde Kamerası 5MP ve flaşı yok tek eksigi bu sanırım N8e göre diğer özellikleri ile N8den üstün gördüm.. Simdi lütfen tartısma olmadan kullanıcılardan yorumlar bekliyorum!!

Ayrıca;
*Bu iki telefonla rapidshare vb sitelerden wifi yada gprsden dosya indirebiliyormuyuz!!
*Youtube ve facebook dısında diger online film sitelerinden online olarak film izlemek istesem izleyebilirmiyim pc'deki gibi!!
*Birde televizyon olayı varmıs wifi ve gprsden izleniyormuş bunlar mümkünmü!!
*Ses kalitesi olarak Galaxynin sesi nasıldır film felan izlerken.. (N8 malum iidir gibi geliyor o yüzden sormadım N8'i)
*Herhangi bi divx yada xvid hd filmi direk telefona atarsak izleyebiliyormuyuz (Galaxy S için geçerli bu N8'de izleniyormuş sanırım)

Şimdiden teşekkürler arkadaslar yorumlarınız için!! :oke:

cehili

cehili

Üye
Hiç tereddüt etme Samsung Galaxy S al.

hoss

hoss

Üye
galaxy s daha iyi tercih olur

karsilastirma olursa

1 boyut olarak- ekran boyutu olarak ele iyi yerlesse de galaxy s daha hafif ve ince ldugu icin berabere

2 pil omru olrak n8 1200mah,galaxy s 1500mah n8 ekrani daha kucuk oldugu icin pili daha az isletsede galaxy s super amoled ekrani amoled ekranlara kiyasla 20% diyer ekranlara kiyasla 50% daha az pil harciyor-galaxy s

3 malzame kalitesi olarak-n8

4 arayuz olarak tabiki sikici symbian diyil ,android iyi-galaxy s

5 uygulama coklugu ovi store (nokia) 25000 uygulama, android market 130000 uygulama oviden5 kat daha iyi uygulma konusunda nokiadan 5 kat daha rahat olucaksin-galaxy s

6-ram n8-256, galaxy s 512-galaxy s

7 islemci hizi-n8 680mhz, galaxy s 1000mhz-galaxy s

8 kamera-n8 12mp xenon flas kamera, galaxy s 5mp flassiz kamera-n8

9 dahili hafiza n8 16gb, galaxy s cokunlukla 8gb-n8

10 ekran olarak n8 amoled ekran(cok iyi) ,galaxy s super amoled ekran(amoledin 2-3 kati daha iyi) sen dusun diger lcd ekranlari demiyorum bile-galaxy s

61semih

61semih

Üye
galaxy s

silver021

silver021

Üye
Galaxy s ile karsilastirman hata bence :) n8 i c7 Yada ne bilim onun turdeşi bi kulvarda karsilastir. galaxy S en üst segment bir cep telefonu. galaxy s te bilgisayardan yapabilicegin neredeyse herseyi yapabilirsin. icin rahat olsun.

dehshet

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler Galaxy S'de peki bu diğer saydıgım özellikler varmı Rapidshareden dosya indirebiliyormuyuz!! Ses düzeyi nasıl film felan izlerken.. Bide bu xvid divx filmleri direk telefona atınca izleyebiliyormuyuz?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Sorularına zaten arkadaşlar cevap vermiş ben sadece şahsi fikrimi beyan edeyim: Galaxy S.
N8'den eksikleri: USB On The Go-Kamera-Flash-Kasa sağlamlığı
Bunları dikkat almayacaksan Galaxy S'in Grafik performansında dehşet bir performansı var 3D Mark testlerinden mükemmel sonuçlar alıyor. İstersen Youtube üzerinden bir izle karşılaştırma videolarını. Ram ve İşlemci oranları da çok iyi.

silver021

silver021

Üye
Aklina gelebilicek tum sitelerden dosya indirebilirsin. divx sertifikali gelior zaten bu cihazlar. rar dosyalarini acabilmek icin bile tonlarca uygulama var. bir notebookmu yada bir galaxy s mi deseler galaxy S Derim. ayrica super amoledin diger tüm ekranlara göre parlalaklik ve görüntü gerçekçiligi açisindan bariz bir farki var. superamoledi biraz incele kağit ekran eğilip bûkülebiliyor. Bu yüzdende elinde çok ince kalior bu cihazlar. zaten gözûnle gôrünce bana hak vericeksin. esasen wavelerdede bu teknoloji kullaniliyor. wave kullandigim içinde superamoledin ekranini cok iyi biliorum. şiddetle galaxy s modelini kullanmani tavsiye ediyorum. zaten eline geçince ne demek istedigimi anliycaksin. burda sana saydigim galaxy s özelliklerinin yanlizca onbinde biri :)

dehshet

Üye
    Konu Sahibi
Cok cok teşekkür ederim içim ve kafam rahatladı birazda olsun düsünüp duruyordum kac zamandır yok şunun busu var yok bunun şusu var diye 1-2 haftaya ins galaxyi alırım Allahın izniyle :))

61semih

61semih

Üye
benım kullandıgım telefon htc touch 2 orta segment bır pda fıyatı galaxy s ın yarısı kadar ınternetten dosya ındırebılıyorum ornegın pc nın ethernet kartı surucusunu yuklemem gerekıyordu wifi ile tel den bulup ındırdım ve pc ye atıım ethernet kartını yukleyıp ınternete gırebıldım bu gıbı durumlardada cok şahane oluyor :)

honeylife

Üye
N8 alırsan 680 mhz in geç cevap verme, kasıldımı kitlenme, en küçük sorunda reset atma sorunları karşısında bir gün sinirden duvara çalarsın! Nokia devri bitti bu kadar özellik koyuyorlar şu telefonun kitlenme sorununu çözemediler.. Nokia nın artık tek yaptıgı her hafta piyasaya, iyice kontrolü, araştırması yapılmamış, hataları düzeltilmemiş, telefon sunmak. Sıfır kutudan arızalı çıktığı zaman değiştirmedikleri onarıp yolladıkları arızalı ürünlerde ekstrası..

• Beğen
Tepkiler: hoss

vedath

Üye
arkadaşım kesinlikle galaxy s,
ben önce gold dan n8 aldım 1 ay boyunca kitlenme donma bir sürü problem yaşadım gittim birebir değştirdim, üstüne para ekledim galaxy s
aldım . yaptığım en başarılı işlerden biriydi :))

• Beğen
Tepkiler: hoss
61semih

61semih

Üye
yenı urun arıza yapınca helekı kutusundan yenı cıkmıs urunse 30iş gunu ıcınde degsmelerı zorunlu bıraz dıretseydın ya degısın yenısıyle yada paramı gerı verın demek gerek tuketıcı hakları lafını soylemedıkten sonra ınsanı saf yerıne koyuyolar senın haklarını bılmeyen bırısı olarak yorumluyorlar.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kamera ön planda ise m8910 pixon:oke:

dehshet

Üye
    Konu Sahibi
benım kullandıgım telefon htc touch 2 orta segment bır pda fıyatı galaxy s ın yarısı kadar ınternetten dosya ındırebılıyorum ornegın pc nın ethernet kartı surucusunu yuklemem gerekıyordu wifi ile tel den bulup ındırdım ve pc ye atıım ethernet kartını yukleyıp ınternete gırebıldım bu gıbı durumlardada cok şahane oluyor :)
Acıkcası fena gaza geldim simdi gidip alasım var ama maddiyattan dolayı 2 hafta felan daha beklicek gibiyim!! :(

N8 alırsan 680 mhz in geç cevap verme, kasıldımı kitlenme, en küçük sorunda reset atma sorunları karşısında bir gün sinirden duvara çalarsın! Nokia devri bitti bu kadar özellik koyuyorlar şu telefonun kitlenme sorununu çözemediler.. Nokia nın artık tek yaptıgı her hafta piyasaya, iyice kontrolü, araştırması yapılmamış, hataları düzeltilmemiş, telefon sunmak. Sıfır kutudan arızalı çıktığı zaman değiştirmedikleri onarıp yolladıkları arızalı ürünlerde ekstrası..
İşte bende uzun zamandır nokia kullandıgım için nokiadan şaşmayacaksın die bi laf vardır herkez duymuştur bunu kesin, buna uyarak aklımda N8 vardı ama şu an iyikide bulaşmamışım diyorum:))

kamera ön planda ise m8910 pixon:oke:
Kamera olarak N73ün bile kamerası ile acıkcası öle bi video cekmedim 2 seneden fazladır kullanıyorum toplasan 10 15 kısa videolar çekmişimdir.. Bu galaxyde flas olmamasına ragmen N73ün kamerasından kat kat iidirde bana yeter acıkcası.. Ayrıca o dediğin telefonuda inceledim teşekkürler önerin için ama fiyatı 950-1050 civarı + standart işletim sistemi var pek hoşuma gitmedi açıkcası :)

kömürkenti

kömürkenti

Üye
galaxy tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt