ben çıkıyorum arkadaşlar hayırlı geceler
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler oguz. Pc donanım da napayım habire ordayım Genişletmek için tıkla ... mizah bölümüne gir
L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler oguz. Pc donanım da napayım habire ordayım Genişletmek için tıkla ... mizah bölümüne gir
PrınceOfPersia Üye Boyabatlı57' Alıntı: ben çıkıyorum arkadaşlar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Amaru Shady Üye Boyabatlı57' Alıntı: ben çıkıyorum arkadaşlar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sezgin
Boyabatlı57' Alıntı: ben çıkıyorum arkadaşlar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sezgin
L-LumieRe Üye Pondusss' Alıntı: mizah bölümüne gir Genişletmek için tıkla ... ora nere link at bakem... Azda oraya takılayım
Pondusss' Alıntı: mizah bölümüne gir Genişletmek için tıkla ... ora nere link at bakem... Azda oraya takılayım
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: ora nere link at bakem... Azda oraya takılayım Genişletmek için tıkla ... ya da konu dışı gereksizler falan. Takıl yani
L-LumieRe' Alıntı: ora nere link at bakem... Azda oraya takılayım Genişletmek için tıkla ... ya da konu dışı gereksizler falan. Takıl yani
L-LumieRe Üye konu dısına takılıyom zaten ama bazı konulara yazasım gelmıyo ne bılım yaa. Bakıp kapatıyom gerı sayfayı
konu dısına takılıyom zaten ama bazı konulara yazasım gelmıyo ne bılım yaa. Bakıp kapatıyom gerı sayfayı
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: konu dısına takılıyom zaten ama bazı konulara yazasım gelmıyo ne bılım yaa. Bakıp kapatıyom gerı sayfayı Genişletmek için tıkla ... sen konu aç
L-LumieRe' Alıntı: konu dısına takılıyom zaten ama bazı konulara yazasım gelmıyo ne bılım yaa. Bakıp kapatıyom gerı sayfayı Genişletmek için tıkla ... sen konu aç
L-LumieRe Üye Pondusss' Alıntı: sen konu aç Genişletmek için tıkla ... hıc oyle dusunmemıstım ... Sımdı dusunurum dusunurum acacak konu bulamam....
Pondusss' Alıntı: sen konu aç Genişletmek için tıkla ... hıc oyle dusunmemıstım ... Sımdı dusunurum dusunurum acacak konu bulamam....
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: hıc oyle dusunmemıstım ... Sımdı dusunurum dusunurum acacak konu bulamam.... Genişletmek için tıkla ... bulunca açarsın
L-LumieRe' Alıntı: hıc oyle dusunmemıstım ... Sımdı dusunurum dusunurum acacak konu bulamam.... Genişletmek için tıkla ... bulunca açarsın
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: trabzonda banka soyma.. Gulmektn oldum sımdı Genişletmek için tıkla ... güzel yani
L-LumieRe' Alıntı: trabzonda banka soyma.. Gulmektn oldum sımdı Genişletmek için tıkla ... güzel yani
L-LumieRe Üye ısyan edıcem bu radyoyaaa.. Bı cektıremedım dogru duzgun..... Alem fm sıkışmış araya 3 radyonun sesi geliyo
ısyan edıcem bu radyoyaaa.. Bı cektıremedım dogru duzgun..... Alem fm sıkışmış araya 3 radyonun sesi geliyo
PrınceOfPersia Üye Pondusss' Alıntı: hepinize iyi geceler Uykuya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
TeAmo42 Üye sonunda boş kaldım ----------Eklendi @ 03:45:28 ---------- Yazıldı @ 03:45:11 ---------- coldman41' Alıntı: herkeze iyi geceler uzun bir aradan sonra ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin ----------Eklendi @ 03:52:50 ---------- Yazıldı @ 03:45:28 ---------- herkes öldü mü ya ne durgunluk böyle
sonunda boş kaldım ----------Eklendi @ 03:45:28 ---------- Yazıldı @ 03:45:11 ---------- coldman41' Alıntı: herkeze iyi geceler uzun bir aradan sonra ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin ----------Eklendi @ 03:52:50 ---------- Yazıldı @ 03:45:28 ---------- herkes öldü mü ya ne durgunluk böyle