geçerken uğramak istedim. Herkese iyi geceler :bye2:
TeAmo42 Üye Pondusss' Alıntı: geçerken uğramak istedim. Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada
By_GaBLiN Üye hasane51' Alıntı: tüh unutmuşum rekor kırmayı Genişletmek için tıkla ... Sana Da Selam Hasan Hoşgeldin
hasane51' Alıntı: tüh unutmuşum rekor kırmayı Genişletmek için tıkla ... Sana Da Selam Hasan Hoşgeldin
.BlueTR Üye beyler bi numara verecem mesaj hakkı yada bedava dakikası olan varsa arasın şunu ne derdi var benimle ödemeli atıp duruyo kontörüm yok -2 de
beyler bi numara verecem mesaj hakkı yada bedava dakikası olan varsa arasın şunu ne derdi var benimle ödemeli atıp duruyo kontörüm yok -2 de
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Cool Genç ----------Eklendi @ 00:05:20 ---------- Yazıldı @ 00:05:05 ---------- .BlueTR' Alıntı: selam... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
anılbaran' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Cool Genç ----------Eklendi @ 00:05:20 ---------- Yazıldı @ 00:05:05 ---------- .BlueTR' Alıntı: selam... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
mstf_l Üye m542tf' Alıntı: Hayırlı Geceler Hayırlı Kandiller. (oh be yazabiliyorum artık ) Genişletmek için tıkla ... adasım Niye yazamıyordun hayırdır
m542tf' Alıntı: Hayırlı Geceler Hayırlı Kandiller. (oh be yazabiliyorum artık ) Genişletmek için tıkla ... adasım Niye yazamıyordun hayırdır
By_GaBLiN Üye mstf_l' Alıntı: merahabayın yegenler bugün vodafone iyi davranıyo bana Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Mustafa Nasıl İyi Davranıyor
mstf_l' Alıntı: merahabayın yegenler bugün vodafone iyi davranıyo bana Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Mustafa Nasıl İyi Davranıyor