yavaş olun azcık ya yetişemiyom:ehe
By_GaBLiN Üye m542tf' Alıntı: Hayırlı Geceler Hayırlı Kandiller. (oh be yazabiliyorum artık ) Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Mustafa Hayırlı Olsun
m542tf' Alıntı: Hayırlı Geceler Hayırlı Kandiller. (oh be yazabiliyorum artık ) Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Mustafa Hayırlı Olsun
mstf_l Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hoşgeldin Mustafa Nasıl İyi Davranıyor Genişletmek için tıkla ... Cok yavastı iki gündür
By_GaBLiN' Alıntı: Hoşgeldin Mustafa Nasıl İyi Davranıyor Genişletmek için tıkla ... Cok yavastı iki gündür
mstf_l Üye .BlueTR' Alıntı: yavaş olun azcık ya yetişemiyom Genişletmek için tıkla ... Alısmak zor oluyo
By_GaBLiN Üye mstf_l' Alıntı: Cok yavastı iki gündür Genişletmek için tıkla ... Evet Bende Farkettim Gece Yarısını Bekliyormuş Demek Ki
mstf_l' Alıntı: Cok yavastı iki gündür Genişletmek için tıkla ... Evet Bende Farkettim Gece Yarısını Bekliyormuş Demek Ki
.BlueTR Üye mstf_l' Alıntı: Cok yavastı iki gündür Genişletmek için tıkla ... keşke TRcell de bişeyler yapsaydı aşınmazdı ----------Eklendi @ 00:11:35 ---------- Yazıldı @ 00:09:33 ---------- ee nerdesiiz yav
mstf_l' Alıntı: Cok yavastı iki gündür Genişletmek için tıkla ... keşke TRcell de bişeyler yapsaydı aşınmazdı ----------Eklendi @ 00:11:35 ---------- Yazıldı @ 00:09:33 ---------- ee nerdesiiz yav
By_GaBLiN Üye Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) By_GaBLiN, Kabız Civciv+, m542tf 4 Kişiyiz
mstf_l Üye By_GaBLiN' Alıntı: Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) By_GaBLiN, Kabız Civciv+, m542tf 4 Kişiyiz Genişletmek için tıkla ... Yine ben yokum bi efsane olucam bu gidisle
By_GaBLiN' Alıntı: Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) By_GaBLiN, Kabız Civciv+, m542tf 4 Kişiyiz Genişletmek için tıkla ... Yine ben yokum bi efsane olucam bu gidisle
By_GaBLiN Üye Son 7 Dk Gençler ----------Eklendi @ 00:14:23 ---------- Yazıldı @ 00:13:57 ---------- mstf_l' Alıntı: Yine ben yokum bi efsane olucam bu gidisle Genişletmek için tıkla ... Şimdi Görünüyorsun
Son 7 Dk Gençler ----------Eklendi @ 00:14:23 ---------- Yazıldı @ 00:13:57 ---------- mstf_l' Alıntı: Yine ben yokum bi efsane olucam bu gidisle Genişletmek için tıkla ... Şimdi Görünüyorsun
Hasan Üye By_GaBLiN' Alıntı: Türkcell Nasıl Daha Hiç Kullanmadım Genişletmek için tıkla ... İyi çekiyo o kadar
mstf_l Üye By_GaBLiN' Alıntı: Türkcell Nasıl Daha Hiç Kullanmadım Genişletmek için tıkla ... Kaliteli ama pahalı
By_GaBLiN' Alıntı: Türkcell Nasıl Daha Hiç Kullanmadım Genişletmek için tıkla ... Kaliteli ama pahalı
.BlueTR Üye mstf_l' Alıntı: Alısmak zor oluyo Genişletmek için tıkla ... Daha beter olduğu zamanları gördük mesela bi keresinde bi resim paylaşmıştık(nedense ban sebebi olduğunu bildiğim halde) her f5 yaptığımda 7-8 yeni mesaj geliyodu
mstf_l' Alıntı: Alısmak zor oluyo Genişletmek için tıkla ... Daha beter olduğu zamanları gördük mesela bi keresinde bi resim paylaşmıştık(nedense ban sebebi olduğunu bildiğim halde) her f5 yaptığımda 7-8 yeni mesaj geliyodu
By_GaBLiN Üye hasane51' Alıntı: bizim sülale turkcellli onun için turkcell kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Bizimkilerde Vodafone Kullanıyor İyi Ya Vodafone Böyle Devam Edecem ----------Eklendi @ 00:17:14 ---------- Yazıldı @ 00:16:52 ---------- Son 3
hasane51' Alıntı: bizim sülale turkcellli onun için turkcell kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Bizimkilerde Vodafone Kullanıyor İyi Ya Vodafone Böyle Devam Edecem ----------Eklendi @ 00:17:14 ---------- Yazıldı @ 00:16:52 ---------- Son 3
.BlueTR Üye hasane51' Alıntı: bizim sülale turkcellli onun için turkcell kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... bende ama vodafone hattımda var o yüzden sorun yok yani
hasane51' Alıntı: bizim sülale turkcellli onun için turkcell kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... bende ama vodafone hattımda var o yüzden sorun yok yani