N8 mi? C6-01 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

N8 mi? C6-01 mi?

• N8

Kullanılan: 59 53.6%
  • C6-01

Kullanılan: 51 46.4%

• Kullanılan toplam oy
    110
  • Anket kapatılmış .
valent

valent

Üye
arkadas boyle bır karsılastırma nasıl yapılır c6-01 fıyat performans olarak bence daha ıyı haparan vardır verırsın 400 papel fazla N8 alırsın n8 1000 lıra c601 600 lıra ben olsam yıne c6 01 alırım yada ıkısınıde almam ya yenı model nokıa 701 vs alırım yada ıos androıd
Tamamen tercih meselesi renkler ve zevkler tartışılmaz

semih3408

semih3408

Üye
Fiyat/Performansı göze alarak C6-01'e oy verdim :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
8 MP Kamerası ve 3.2 inç ekranı ile C6-01, 12 MP kameralı 3.5 inç ekranlı N8'den daha iyi. :alkis

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
C6-01'in kamerası 8 Mp gibi çekmiyor zaten,şahsen karşılaştırdım 5800 İle 5800 daha iyi.

aspereas

Üye
8 MP Kamerası ve 3.2 inç ekranı ile C6-01, 12 MP kameralı 3.5 inç ekranlı N8'den daha iyi. :alkis

ekranin buyuk olmasi avantaj sayilmaz kisiden kisiye degisir zira ekranin buyuk olmasi sebebiyle telefonda buyuk oluyor cebe sigmiyor ve daha kucuk ekranda ayni cozunurlukte 1 inc e dusen pixel sayisi daha fazla oluyor kameraya bir sey diyemem

valent

valent

Üye
ekranin buyuk olmasi avantaj sayilmaz kisiden kisiye degisir zira ekranin buyuk olmasi sebebiyle telefonda buyuk oluyor cebe sigmiyor ve daha kucuk ekranda ayni cozunurlukte 1 inc e dusen pixel sayisi daha fazla oluyor
Öyle diyorsunda yakında 3.2 inç tel kalmayacak gittikce büyüyor önceden 3.2 inç standarttı şimdi 3.5 standart yakında 4 inç standart olacak

aspereas

Üye
Öyle diyorsunda yakında 3.2 inç tel kalmayacak gittikce büyüyor önceden 3.2 inç standarttı şimdi 3.5 standart yakında 4 inç standart olacak

gittikce parmaklar buyuyormu ne:D

----------Eklendi @ 20:28:36 ---------- Yazıldı @ 20:26:55 ----------

Ciddiyim 5800'da bile otomatik netleme var yahu.

c6 nin kamerasi n97 mininin 5mp afli carlzels lensli kamerasindan daha iyi kulladigim icin biliyorum

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye

c6 nin kamerasi n97 mininin 5mp afli carlzels lensli kamerasindan daha iyi kulladigim icin biliyorum
Bende ikisini yanyana kullandım ve gördüm.Kesinlikle 5800'ın kamerası c6-01'den iyi.

valent

valent

Üye

Parmaklar büyümüyor telefonlar tablete dönüşüyor

V/RS

V/RS

Üye

Bende ikisini yanyana kullandım ve gördüm.Kesinlikle 5800'ın kamerası c6-01'den iyi.

yakın çekim olarak 5800 iphone 4 ten bile net çekiyor ama uzak çekimde örn;manzara çekimlerinde c6-01 in yanından bile geçemez ;)

aslankaplants

aslankaplants

Üye
N8 tabiiiiiiii ki

tempestshine

tempestshine

Üye
Bugün Bimeks'te N8'i inceledim.12Mp kamerasının hakkını veriyor.Güzel çekimler yaptım.Ama fiyatı fazla.C6-01 daha ucuz ikisinin arasındaki tek fark kamera ve boyut :)

mustyaky

mustyaky

Üye
ya bıkmadınızmı böyle saçma anketler yapmaktan. iki telefonun arasında en az 400 lira fark var. ikisininde işlemcileri ramleri aynı olmasına rağmen. n8 in sadece kamerası daha iyi ekranı daha büyük ve dahili hafızası 8gb(galiba böyleydi :)).eğer sen diyorsanki 8mp af siz kamera, 3.2 inç ekran, 500 mb dahili hafıza bana yeter kendim hafıza kartıda alırım . tabikide fiyatına göre c6 daha iyi. ama n8 alacak kadar param var diyorsan tabikide n8 sana iyidir çünkü üstün yönleri var. lütfen her yorumumda diyorum telefon karşılaştırırken fiyatınada bi bakın yoksa bi anlamı kalmaz anketin!

• Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy
cyber

cyber

Üye
Bugün Bimeks'te N8'i inceledim.12Mp kamerasının hakkını veriyor.Güzel çekimler yaptım.Ama fiyatı fazla.C6-01 daha ucuz ikisinin arasındaki tek fark kamera ve boyut :)

sadece kamera ve boyut değil

valent

valent

Üye
Tabiki sadece kamera ve boyut değil hdmı usb otg de var + olarak

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tabii ki N8

man20

man20

Üye