teşekkürlerDeğiştirilebilir ama malzeme bulunmayabilir, benim dokunmatik arızalanmıştı, dokunmatik çerçeve ile beraber hoparlör de değiştirdim.
internette parça 40-50 tl ama telefoncu en fazla ne kadar ister ki?Bende de n8 vardı sesi çok yüksek açınca cızırtılı geliyordu. Kronik sorunmuş. Bende kulaklık takarak kullanıyordum. Hoparlör değişimi yapılabileceğini zannetmiyorum. Yapılsa bile bizim ülkedeki telefoncular çok para isterler.
Telefonculara güven olmaz. Yapayım derken iyice bozabilirler. Yıllar önce full kutulu 5800 vardı satmak istemiştim adam 50 liraya alırım demişti. Bizim memlekette herkes sahtekar. Sen yine de bir şansını dene istersen belki yapan birileri çıkar.internette parça 40-50 tl ama telefoncu en fazla ne kadar ister ki?
bizim güvendiğimiz bir telefoncu var 2 senedir oraya gidiyoruz oraya bir sorarım o zamanTelefonculara güven olmaz. Yapayım derken iyice bozabilirler. Yıllar önce full kutulu 5800 vardı satmak istemiştim adam 50 liraya alırım demişti. Bizim memlekette herkes sahtekar. Sen yine de bir şansını dene istersen belki yapan birileri çıkar.
Bu telefonlarin ekran dokunmatiğide bozuluyor, istersen rengine göre komple degiştir, hoparlör üzerinde gelir, sıfır ayarında 140 lira uygun fiyat.teşekkürler
Çoğu telefoncu gerçekten sahtekar. Ben Samsung trend plus in açma kapama tuşunu yaptircaktim bı telefoncu 150 TL istedi diğer telefoncu 35e yapmıştı.Telefonculara güven olmaz. Yapayım derken iyice bozabilirler. Yıllar önce full kutulu 5800 vardı satmak istemiştim adam 50 liraya alırım demişti. Bizim memlekette herkes sahtekar. Sen yine de bir şansını dene istersen belki yapan birileri çıkar.
kendim yapabilecek kadar basit bir iş mi peki malum 15 yaşındayım çok anlamam bu işlerden.Yapısı Nasıl kı Al kendin Değiştir yeni telefonlar gibi yapıştırma kapağı yok bunların. çızıltı geliyorsa suda almış olabilir
yokmu tornavida vs? bu işin yaşı yok en fazla bozarsın tamırcıye getirirsinkendim yapabilecek kadar basit bir iş mi peki malum 15 yaşındayım çok anlamam bu işlerden.