c6 01 ahize sesi çok cızırtılı

Sponsorlu Bağlantılar

z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 ahize sesi çok cızırtılı
ahize sesi çok cızırtılı geliyor nasıl düzelir iç hoparlörün değişmesi gerekiyorsa telefoncu değisir mi acaba

PALA.

PALA.

Üye
Değiştirilebilir ama malzeme bulunmayabilir, benim dokunmatik arızalanmıştı, dokunmatik çerçeve ile beraber hoparlör de değiştirdim.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Hasand.

Hasand.

Üye
Degistirebilirsin

• Beğen
Tepkiler: z.ibra
z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bende de n8 vardı sesi çok yüksek açınca cızırtılı geliyordu. Kronik sorunmuş. Bende kulaklık takarak kullanıyordum. Hoparlör değişimi yapılabileceğini zannetmiyorum. Yapılsa bile bizim ülkedeki telefoncular çok para isterler.

z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
Bende de n8 vardı sesi çok yüksek açınca cızırtılı geliyordu. Kronik sorunmuş. Bende kulaklık takarak kullanıyordum. Hoparlör değişimi yapılabileceğini zannetmiyorum. Yapılsa bile bizim ülkedeki telefoncular çok para isterler.
internette parça 40-50 tl ama telefoncu en fazla ne kadar ister ki?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
internette parça 40-50 tl ama telefoncu en fazla ne kadar ister ki?
Telefonculara güven olmaz. Yapayım derken iyice bozabilirler. Yıllar önce full kutulu 5800 vardı satmak istemiştim adam 50 liraya alırım demişti. Bizim memlekette herkes sahtekar. Sen yine de bir şansını dene istersen belki yapan birileri çıkar.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01, MAERKEK ve cyborg78
z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
Telefonculara güven olmaz. Yapayım derken iyice bozabilirler. Yıllar önce full kutulu 5800 vardı satmak istemiştim adam 50 liraya alırım demişti. Bizim memlekette herkes sahtekar. Sen yine de bir şansını dene istersen belki yapan birileri çıkar.
bizim güvendiğimiz bir telefoncu var 2 senedir oraya gidiyoruz oraya bir sorarım o zaman

PALA.

PALA.

Üye
Bu telefonlarin ekran dokunmatiğide bozuluyor, istersen rengine göre komple degiştir, hoparlör üzerinde gelir, sıfır ayarında 140 lira uygun fiyat.

• Beğen
Tepkiler: z.ibra
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yapısı Nasıl kı Al kendin Değiştir yeni telefonlar gibi yapıştırma kapağı yok bunların. çızıltı geliyorsa suda almış olabilir

cyborg78

cyborg78

Üye
nokia 808 pureview'in hoparlörünü değiştirmiştim, eskisi gibi ses vermedi bida , kaçtane aldım denedim eskisi gibi bangır bangır ses çıkarmadı.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Telefon tamircisine verme imei çalar

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Hiç uğraşma bosver..

XXXturi01

XXXturi01

Üye
Çoğu telefoncu gerçekten sahtekar. Ben Samsung trend plus in açma kapama tuşunu yaptircaktim bı telefoncu 150 TL istedi diğer telefoncu 35e yapmıştı.

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
Yapısı Nasıl kı Al kendin Değiştir yeni telefonlar gibi yapıştırma kapağı yok bunların. çızıltı geliyorsa suda almış olabilir
kendim yapabilecek kadar basit bir iş mi peki malum 15 yaşındayım çok anlamam bu işlerden.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kardeşim hiç uğraşma bir telefon yapacam diye elindeki telefondan olursun. Bu işler öyle basit işler değil. Bu telefonlarda ses cızırtı olayı kronik demekki. 2 tane n8 kullandım ikisinde de ses sorunu vardı. Kulaklıkla kullanıyordum.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
kendim yapabilecek kadar basit bir iş mi peki malum 15 yaşındayım çok anlamam bu işlerden.
yokmu tornavida vs? bu işin yaşı yok en fazla bozarsın tamırcıye getirirsin :D

• Beğen
Tepkiler: cyborg78 ve z.ibra