arkadaşlar nden böyle diyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nden böyle diyor ?
kuzenimin bilgisayarına pc süit yükledim telefondan internete girmeye çalışıyorum ama olmuyor nden ?

TheCower

TheCower

Üye
Aaa niye girmiyor ki?

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
bilmem onu soruyorum :)

----------Eklendi @ 17:08:15 ---------- Yazıldı @ 17:07:48 ----------

bluetooth yk bilgisayarda birde

anılbaran

anılbaran

Üye
usb ile bagla ?

TheCower

TheCower

Üye
Bluetooth yok diyor zaten iple bağlayacak hali de yok tabiki usb ile bağlamıştır. Bu ağ bağlantılarını bir kurcala bakalım

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
anılbaran

anılbaran

Üye
:sopa:

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
allah iyiliğini versin anıl ben bluetoothla bağla seçeneği söylemeyin diye dedim yok her halde usb ile bağlıyorum :) nihat sende alemsın :) nasıl kurcalayayim yeni bir adres mi yapayım yani vodafone internet gibi

mstf_l

mstf_l

Üye
sen telefondan mı girmeye calısıyon pc den mi

lens

Üye
kuzenimin bilgisayarına pc süit yükledim telefondan internete girmeye çalışıyorum ama olmuyor nden ?

usta gördüğüm kadarıyla acemi kullanıcı değilsin ama aben yinede yazyım eğer telefona isim atamadıysan pc suite telefonu görmez bilgin olsun aynısı benim başıma geldi bluetooth aç ve isim ver telefona ondan sonra yukle birde telefona usb kablosunu takınca pc suitle bağlan veri dpolama seceneklerinin en altında telefonu internete bağla yazar ona tıkla telefona bir program kuracak sonucunu yzarsan iyi olur

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
yani modem gibi kullanacam teli
aksam söylediğini yapacam yazarım ne olursa

----------Eklendi @ 08:13:01 ---------- Yazıldı @ 08:10:29 ----------

birde bluetooth ismini aynı bıraktım değiştirmedim değiştirmem gerekir mi ? Simdi değil önceden bıraktım

----------Eklendi @ 08:14:20 ---------- Yazıldı @ 08:13:01 ----------

hani bluetoothu açtım isim ver dedi bende direk tamam dedim hiç uğraşmadim :) o yüzden diyorum tekrar mi değiştireyim

lens

Üye
bak ben telefonada pc yede format atmıstım bendede yaptı aynısını
bende bluetooth actım onla bağladım bağlarken telefona isim atadım pc suitden sonra çıkarıp usb kablosu bağladım atadığım isim üstünden gördü tanıdı

telefonun markasını modelini yaz belki bişiler buluruz

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
n97 mini nokia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt