S.E.C.R.E.T
Üye
603 bana bayan telefonu gibi geliyor![]()
Aynen öyle annemin elinde güzel duruyor ama elime bi aldım oyuncak gibi sevmedim doğrusu .
Olabilir aslında psp vardı sattım.Banada öyle geliyorki 3gs'e oyun üretimi durur yani kasmaya başlar artık.603 al cpu ve gpu olarak çok daha üstün 3gs den kalkıpta ben oyun oynayacağım deyip alınmaz 3gs gidersin psp2 alırsın oynarsın tabi oyun delisiysen.Her bakımdan 603 önde oyunu elersen kamera,ekran,hız,performans,yeni nesil tel,yeni güncellemelere açık ve ilerde daha iyi performans alabileceksin bunlarıda düşün derim
Oyun üretimi durduğu zaman hiçbir kıymeti kalmaz 3gs in zaten tek artısı oyun oda üretilmezse rafa kalkar o cihaz.Yeni her zaman yenidir 603 modelinin önünün açık olduğunu biliyoruz 3gs için bu söylenemez.
Olabilir aslında psp vardı sattım.Banada öyle geliyorki 3gs'e oyun üretimi durur yani kasmaya başlar artık.
Sırf İos var diye alınmaz gerçekten !!!
iphone 4 un donanimi aman aman yuksek degil ama verdigi performans donanimina oranla hayli yuksek Katılıyorum ama 3Gs'in üretimininde durmuş olması beni korkutuyor.Hem nokia'nın donanımda ilerlemesi içimi rahatlattı açıkçası.alinir cunku telefonu yormuyoriphone 4 un donanimi aman aman yuksek degil ama verdigi performans donanimina oranla hayli yuksek
ios u savunmuyorum yanlis anlasilmasin ama kimse de kusura bakmasin ios symbiandan daha iyi bunu oranlardan da gormek mumkun yani bunu sadece ben soylemiyorum
alinir cunku telefonu yormuyoriphone 4 un donanimi aman aman yuksek degil ama verdigi performans donanimina oranla hayli yuksek
ios u savunmuyorum yanlis anlasilmasin ama kimse de kusura bakmasin ios symbiandan daha iyi bunu oranlardan da gormek mumkun yani bunu sadece ben soylemiyorum
kamera pek umrumda değil ona bakarsan 603'de çok iyi denemez kamerada.
Ios daha iyi ama 3Gs tarih olucak 3mp kamera var çok berbat 4 veya 4s alınır alıncaksa .
kamera pek umrumda değil ona bakarsan 603'de çok iyi denemez kamerada.
pardon hocam nicin alinmaz ?? arkasinda hala ios destegi var ve ios5 3gs ye de gelecek.
4 ucuz olsa bizde alacağız ama o kadar zengin değiliz malesef.
603 ' de en azından hd video var 3Gs ' i ezer geçer İphone 4 yada 4S alıcaksan al 3Gs ' in son yılları .
Sırf İos var diye alınmaz gerçekten !!!
geçenlerde 3gs alacağım diyordun. fikrin neden değişti ki?

geçenlerde 3gs alacağım diyordun. fikrin neden değişti ki?
Bunu duymam iyi oldu.ForeverAlone Adlı üye bana ModernCombat 3,Gta 3,Fifa 2012 Sıfır kasmadan çalıştırıyor dedi çünkü.bu arada benimde annemde bir 3gs var ve şunu söyleyeyim gta 3'çok performanslı değil, kasıyor. realfootball 2012 var o da menülerde ve oyunda acayip kasıyor. ram yetmeme gibi bir durum söz konusu. real football'dan defalarca bu yüzden attı.
Ios daha iyi ama 3Gs tarih olucak 3mp kamera var çok berbat 4 veya 4s alınır alıncaksa .
Tartışma açmadım zaten altına neden fikrimin değiştiğinide yazdım sorun yok yani ve o ForeverAlone ' un dedikleri doğru ama ayarlardan kaliteyi falan düşürmen gerekiyor .
Bunu duymam iyi oldu.ForeverAlone Adlı üye bana ModernCombat 3,Gta 3,Fifa 2012 Sıfır kasmadan çalıştırıyor dedi çünkü.
+Emre tartışmaya gerek yok.