Telefon Tavsiyesi iPhone 3Gs mi Nokia 603'mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

valent

valent

Üye
603 al cpu ve gpu olarak çok daha üstün 3gs den kalkıpta ben oyun oynayacağım deyip alınmaz 3gs gidersin psp2 alırsın oynarsın tabi oyun delisiysen.Her bakımdan 603 önde oyunu elersen kamera,ekran,hız,performans,yeni nesil tel,yeni güncellemelere açık ve ilerde daha iyi performans alabileceksin bunlarıda düşün derim

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
603 al cpu ve gpu olarak çok daha üstün 3gs den kalkıpta ben oyun oynayacağım deyip alınmaz 3gs gidersin psp2 alırsın oynarsın tabi oyun delisiysen.Her bakımdan 603 önde oyunu elersen kamera,ekran,hız,performans,yeni nesil tel,yeni güncellemelere açık ve ilerde daha iyi performans alabileceksin bunlarıda düşün derim
Olabilir aslında psp vardı sattım.Banada öyle geliyorki 3gs'e oyun üretimi durur yani kasmaya başlar artık.

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh
valent

valent

Üye

Olabilir aslında psp vardı sattım.Banada öyle geliyorki 3gs'e oyun üretimi durur yani kasmaya başlar artık.
Oyun üretimi durduğu zaman hiçbir kıymeti kalmaz 3gs in zaten tek artısı oyun oda üretilmezse rafa kalkar o cihaz.Yeni her zaman yenidir 603 modelinin önünün açık olduğunu biliyoruz 3gs için bu söylenemez.

Türe

Türe

Üye

Sırf İos var diye alınmaz gerçekten !!!

alinir cunku telefonu yormuyor :oke: iphone 4 un donanimi aman aman yuksek degil ama verdigi performans donanimina oranla hayli yuksek ;) ios u savunmuyorum yanlis anlasilmasin ama kimse de kusura bakmasin ios symbiandan daha iyi bunu oranlardan da gormek mumkun yani bunu sadece ben soylemiyorum

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
alinir cunku telefonu yormuyor :oke: iphone 4 un donanimi aman aman yuksek degil ama verdigi performans donanimina oranla hayli yuksek ;) ios u savunmuyorum yanlis anlasilmasin ama kimse de kusura bakmasin ios symbiandan daha iyi bunu oranlardan da gormek mumkun yani bunu sadece ben soylemiyorum
Katılıyorum ama 3Gs'in üretimininde durmuş olması beni korkutuyor.Hem nokia'nın donanımda ilerlemesi içimi rahatlattı açıkçası.

• Beğen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Ios daha iyi ama 3Gs tarih olucak 3mp kamera var çok berbat 4 veya 4s alınır alıncaksa .

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

kamera pek umrumda değil ona bakarsan 603'de çok iyi denemez kamerada.

603 ' de en azından hd video var 3Gs ' i ezer geçer İphone 4 yada 4S alıcaksan al 3Gs ' in son yılları .

cyber

cyber

Üye
603

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
pRime.

pRime.

Üye
bu arada benimde annemde bir 3gs var ve şunu söyleyeyim gta 3'çok performanslı değil, kasıyor. realfootball 2012 var o da menülerde ve oyunda acayip kasıyor. ram yetmeme gibi bir durum söz konusu. real football'dan defalarca bu yüzden attı.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

geçenlerde 3gs alacağım diyordun. fikrin neden değişti ki?

Telefonu alacak benim sana sormam mı lazım ?

Ve fikrim neden değişti sorusuna gelince biraz daha para biriktirip 2013 gibi Windows Phone ' a geçmeyi düşünüyorum şimdilik C7 yeterli .

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
bu arada benimde annemde bir 3gs var ve şunu söyleyeyim gta 3'çok performanslı değil, kasıyor. realfootball 2012 var o da menülerde ve oyunda acayip kasıyor. ram yetmeme gibi bir durum söz konusu. real football'dan defalarca bu yüzden attı.
Bunu duymam iyi oldu.ForeverAlone Adlı üye bana ModernCombat 3,Gta 3,Fifa 2012 Sıfır kasmadan çalıştırıyor dedi çünkü.

+Emre tartışmaya gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh ve pRime.
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Bunu duymam iyi oldu.ForeverAlone Adlı üye bana ModernCombat 3,Gta 3,Fifa 2012 Sıfır kasmadan çalıştırıyor dedi çünkü.

+Emre tartışmaya gerek yok.
Tartışma açmadım zaten altına neden fikrimin değiştiğinide yazdım sorun yok yani ve o ForeverAlone ' un dedikleri doğru ama ayarlardan kaliteyi falan düşürmen gerekiyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt