Kardeş amaç nedir?İnsan gibi soru sorduk cevap vermeyeceksen git.
Kardeş amaç nedir?İnsan gibi soru sorduk cevap vermeyeceksen git.
Hemen cevap vereyim.Ben nokia 3310 diyorum.![]()
![]()
![]()
![]()

Belle için değil,uygulamalar ve performansı için zaten.uygulama olarak 603 önde olacak gibi diye sordum.Tenten Symbian ^3'lere gelmedi mesala.Devamı gelebilir diye dedim.Beyler 3gs'te neden 3gs?Benim c7-00 im olsaydı eğer Belle için veya hız için 603 almazdım.Belle gelmesine fazla birşey kalmadı.Zaten hız olarak ta uygulama olarak ta çok bir farkları yok.Ben olsaydım İphone 3Gs alırdım.Ama seçim yine senin.
Açıkcası ben uygulama ile yatıp kalkan biri değilim ama az da olsa hoşuma gider tabii.özellik olarak 603 çok iyi bir telefon ama uygulamalar acaba gelecekmi?Biraz beklesem öyle mi davransam?Devamı gelebilir ama ben olsaydım bir olasılık için oyun beklemezdim.İphone 3Gs garanti iyi uygulamalar var.Bu zamandan sonra Nokia için uygulama açısından birşeyler değişir veya değişmez bilemem ama uygulama için İphone 3Gs alırdım.
Açıkcası ben uygulama ile yatıp kalkan biri değilim ama az da olsa hoşuma gider tabii.özellik olarak 603 çok iyi bir telefon ama uygulamalar acaba gelecekmi?Biraz beklesem öyle mi davransam?
603 annemde var güzel telefon ama C7 ' den sonra oyuncak gibi geliyor biraz bekle zamanla görürüz .
Evet c7-00 dan daha küçük.Bence de beklemen daha garanti olur.Hem belki c7-00 daha iyi gelebilir.Ama 603 üm olsun mutlaka diyorsan seçim senin.
Bu saatten sonra 3gs alınmaz iPhone istiyorsan 4 almalısın ikisi arasında kaldıysan 603 elbette ki
Sırf İos var diye alınmaz gerçekten !!!pardon hocam nicin alinmaz ?? arkasinda hala ios destegi var ve ios5 3gs ye de gelecek.
pardon hocam nicin alinmaz ?? arkasinda hala ios destegi var ve ios5 3gs ye de gelecek.