pRime.
Üye
Bunu duymam iyi oldu.ForeverAlone Adlı üye bana ModernCombat 3,Gta 3,Fifa 2012 Sıfır kasmadan çalıştırıyor dedi çünkü.
+Emre tartışmaya gerek yok.
şimdi fifayı denemedim ama gta 3'te kesinlikle sıfır kasma yok. moderncombat 3 de kasıyor youtube'dan takip edebilirsiniz. realfootball'da ise defalarca oyundan attı menülerde bir yavaş takılıyor oyun. mesela maç yaparken kasma yok ama arada bir oyun yavaşlıyor kasıyor ve sonra düzeliyor. maç boyunca böyle devam ediyor. 2012 sürümüydü yalnız 2011'de sıkınıtı yok
Ama şöyle giderilebiliyormuş ses dosyaları silince gidiyormuş kasma ama androidde öyle ios için bilmiyorum tam.
603 her konuda ezer geçer.nden mi ışte cevabı:1.si iphone 2009'da çıkmış bir telefon ve ios5'ten sonra güncelleme gelmeyecek.2.si nokia 603 çok yeni ve carla güncellemesini de alacak.3.sü 603te 1ghz işlemci varken 3gs'te 600mhz.600 mhz oldukça geri.4.sü 3gs te 256mb ram varken 603te 512mb.5.si 3gs in kamerası sadece 3mp çekebiliyor.603te ise 5mp 720p hd video kaydedebilen bir kamera var.603te nfc var.2gb dahili hafıza var.oyun yönünden biraz eksik symbian.lütfen bana söyleyin.3gs in uygulama dışında tek bir artısı varmı.adamlar yapıştırmış sizi peşine yerde süründürüyorlar.iphone4s alanlara acıyorum.