TURKUATA33
Üye
Merhaba kardeşim,
Teşekkür ederim. Ben ipod u kullanmak için bilgisayara ilk taktığımda hafızası 28 GB yazıyordu. Anlayacağın 4 GB yi ipod kullanıyor. Bilmem jailbreak attırsam ne olur? Onun için 8 GB yetersiz gelir dedim. Tabi haklısın, para olayı. Ben de fazla para vermeni istemem; ama ilerde belki yetersiz dersiniz, belki paranız olur da değiştirmek isterseniz zarar edersiniz demek istedim. Herneyse... Evet 2 oyun, 4 uygulama indirmiştim, ayrıca söylemeyi unutmuşum 450 MB lik de müzik yüklemiştim. Önemsemediğim için unutmuşum. Yüklediğim oyunlar: Asphalt 6 ve Real Soccer 2012 idi. Ekranın dokunmatik özelliği süper. İphone kullanmadım hiç ama arkadaşda vardı hiç farkı yok. Bana Samsung ve diğer ceplerden bahsetme. Kesinlikle tek geçerim. İndirdiğim oyunlar tamamen ücretsiz. İtunes ten indiriliyor. Yukarıda anlatmıştım. Fifa 2012 ücretli; ne kadar olduğunu hatırlamıyorum ama ucuz sayılır. Bak kardeşim gönül rahatlığıyla alabilirsin. Aldığım zaman beni hatırlayıp teşekkür bile edersin
Pişmanlık ipod un yanından dahi geçemez. Tek rakibi PSP diyorlardı. O da malum. Kıyaslamaya gerek yok. PSP sadece oyun konsolu. İPOD un özellikleri saymakla bitmiyor. Ben henüz % 20 sini çözmüşümdür. Artık başkasına soru sorma, görüşlerini alma, gerkesiz bence. Sen kulaklığını bir tak ve müziği dinle. Yüksek sesten başın dönmezse ben de ne olayım!!! Abartmıyorum, çok iyi ses. Sana tek söylemek istediğim 8 GB yetersiz gelebilir. Ama anladım, haklısın. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Aldıktan sonra tekrar mesajlaşırız özellikleri için. Şimdiden hayırlı olsun....
----------Eklendi @ 15:29:43 ---------- Yazıldı @ 15:24:44 ----------
Pişman olmayacaksın.
Teşekkür ederim. Ben ipod u kullanmak için bilgisayara ilk taktığımda hafızası 28 GB yazıyordu. Anlayacağın 4 GB yi ipod kullanıyor. Bilmem jailbreak attırsam ne olur? Onun için 8 GB yetersiz gelir dedim. Tabi haklısın, para olayı. Ben de fazla para vermeni istemem; ama ilerde belki yetersiz dersiniz, belki paranız olur da değiştirmek isterseniz zarar edersiniz demek istedim. Herneyse... Evet 2 oyun, 4 uygulama indirmiştim, ayrıca söylemeyi unutmuşum 450 MB lik de müzik yüklemiştim. Önemsemediğim için unutmuşum. Yüklediğim oyunlar: Asphalt 6 ve Real Soccer 2012 idi. Ekranın dokunmatik özelliği süper. İphone kullanmadım hiç ama arkadaşda vardı hiç farkı yok. Bana Samsung ve diğer ceplerden bahsetme. Kesinlikle tek geçerim. İndirdiğim oyunlar tamamen ücretsiz. İtunes ten indiriliyor. Yukarıda anlatmıştım. Fifa 2012 ücretli; ne kadar olduğunu hatırlamıyorum ama ucuz sayılır. Bak kardeşim gönül rahatlığıyla alabilirsin. Aldığım zaman beni hatırlayıp teşekkür bile edersin
Pişmanlık ipod un yanından dahi geçemez. Tek rakibi PSP diyorlardı. O da malum. Kıyaslamaya gerek yok. PSP sadece oyun konsolu. İPOD un özellikleri saymakla bitmiyor. Ben henüz % 20 sini çözmüşümdür. Artık başkasına soru sorma, görüşlerini alma, gerkesiz bence. Sen kulaklığını bir tak ve müziği dinle. Yüksek sesten başın dönmezse ben de ne olayım!!! Abartmıyorum, çok iyi ses. Sana tek söylemek istediğim 8 GB yetersiz gelebilir. Ama anladım, haklısın. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Aldıktan sonra tekrar mesajlaşırız özellikleri için. Şimdiden hayırlı olsun....----------Eklendi @ 15:29:43 ---------- Yazıldı @ 15:24:44 ----------
Pişman olmayacaksın.
belkı 8 alırım bellı olmaz.