ipod touch 4. nesil kullananlar gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Merhaba kardeşim,
Teşekkür ederim. Ben ipod u kullanmak için bilgisayara ilk taktığımda hafızası 28 GB yazıyordu. Anlayacağın 4 GB yi ipod kullanıyor. Bilmem jailbreak attırsam ne olur? Onun için 8 GB yetersiz gelir dedim. Tabi haklısın, para olayı. Ben de fazla para vermeni istemem; ama ilerde belki yetersiz dersiniz, belki paranız olur da değiştirmek isterseniz zarar edersiniz demek istedim. Herneyse... Evet 2 oyun, 4 uygulama indirmiştim, ayrıca söylemeyi unutmuşum 450 MB lik de müzik yüklemiştim. Önemsemediğim için unutmuşum. Yüklediğim oyunlar: Asphalt 6 ve Real Soccer 2012 idi. Ekranın dokunmatik özelliği süper. İphone kullanmadım hiç ama arkadaşda vardı hiç farkı yok. Bana Samsung ve diğer ceplerden bahsetme. Kesinlikle tek geçerim. İndirdiğim oyunlar tamamen ücretsiz. İtunes ten indiriliyor. Yukarıda anlatmıştım. Fifa 2012 ücretli; ne kadar olduğunu hatırlamıyorum ama ucuz sayılır. Bak kardeşim gönül rahatlığıyla alabilirsin. Aldığım zaman beni hatırlayıp teşekkür bile edersin :) Pişmanlık ipod un yanından dahi geçemez. Tek rakibi PSP diyorlardı. O da malum. Kıyaslamaya gerek yok. PSP sadece oyun konsolu. İPOD un özellikleri saymakla bitmiyor. Ben henüz % 20 sini çözmüşümdür. Artık başkasına soru sorma, görüşlerini alma, gerkesiz bence. Sen kulaklığını bir tak ve müziği dinle. Yüksek sesten başın dönmezse ben de ne olayım!!! Abartmıyorum, çok iyi ses. Sana tek söylemek istediğim 8 GB yetersiz gelebilir. Ama anladım, haklısın. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Aldıktan sonra tekrar mesajlaşırız özellikleri için. Şimdiden hayırlı olsun....

----------Eklendi @ 15:29:43 ---------- Yazıldı @ 15:24:44 ----------

Pişman olmayacaksın.

• Beğen
Tepkiler: TopallSolucan

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba kardeşim,
Teşekkür ederim. Ben ipod u kullanmak için bilgisayara ilk taktığımda hafızası 28 GB yazıyordu. Anlayacağın 4 GB yi ipod kullanıyor. Bilmem jailbreak attırsam ne olur? Onun için 8 GB yetersiz gelir dedim. Tabi haklısın, para olayı. Ben de fazla para vermeni istemem; ama ilerde belki yetersiz dersiniz, belki paranız olur da değiştirmek isterseniz zarar edersiniz demek istedim. Herneyse... Evet 2 oyun, 4 uygulama indirmiştim, ayrıca söylemeyi unutmuşum 450 MB lik de müzik yüklemiştim. Önemsemediğim için unutmuşum. Yüklediğim oyunlar: Asphalt 6 ve Real Soccer 2012 idi. Ekranın dokunmatik özelliği süper. İphone kullanmadım hiç ama arkadaşda vardı hiç farkı yok. Bana Samsung ve diğer ceplerden bahsetme. Kesinlikle tek geçerim. İndirdiğim oyunlar tamamen ücretsiz. İtunes ten indiriliyor. Yukarıda anlatmıştım. Fifa 2012 ücretli; ne kadar olduğunu hatırlamıyorum ama ucuz sayılır. Bak kardeşim gönül rahatlığıyla alabilirsin. Aldığım zaman beni hatırlayıp teşekkür bile edersin :) Pişmanlık ipod un yanından dahi geçemez. Tek rakibi PSP diyorlardı. O da malum. Kıyaslamaya gerek yok. PSP sadece oyun konsolu. İPOD un özellikleri saymakla bitmiyor. Ben henüz % 20 sini çözmüşümdür. Artık başkasına soru sorma, görüşlerini alma, gerkesiz bence. Sen kulaklığını bir tak ve müziği dinle. Yüksek sesten başın dönmezse ben de ne olayım!!! Abartmıyorum, çok iyi ses. Sana tek söylemek istediğim 8 GB yetersiz gelebilir. Ama anladım, haklısın. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Aldıktan sonra tekrar mesajlaşırız özellikleri için. Şimdiden hayırlı olsun....

Pişman olmayacaksın.

dogrudur kardeşim. Dedigim gibi 1 sene sonra alıcam . Para durumu sıkıntı . Anca 1 senede ayarlarım. Dedigim gibi güzel bişi gercekten . İyi bari ya memmunsun :) du sana bi site adresi yollucam özelden.İos oyun videoları var . , Ordan izle sonra indirirsin forumdan . Jb yap bence :)

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Teşekkür ederim kardeş. Memnunum. Jailbreak yaptırayım, aklımda. Jailbreakla ilgili de şunu duydum. Garantisi bozuluyormuş cihazın. Ne dersin? Ya sonra bozulursa garanti dışı kaldığı için başına iş açar diyorlar.. Ne yapayım? Ne gibi sorunlar yaşarım sence?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeş. Memnunum. Jailbreak yaptırayım, aklımda. Jailbreakla ilgili de şunu duydum. Garantisi bozuluyormuş cihazın. Ne dersin? Ya sonra bozulursa garanti dışı kaldığı için başına iş açar diyorlar.. Ne yapayım? Ne gibi sorunlar yaşarım sence?

ya abimde iphone 4 var .Oda jb yaptı.Arızalandı kamerası .Jb yuzunden degıl ama .Jb zarar vermez.N eyse arıza yaptı.Sıfırlardı sonra iphone nu öyle yolladı servise bişi olmadı .

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Sağol kardeşim verdiğin cevap için. Demek ki anlamamışlar servistekiler. Şu cihazı bir ay kullanayım ondan sonra yaptırırım.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim :)

TopallSolucan

TopallSolucan

Üye
Merhaba kardeşim,

Pişman olmayacaksın.

Merhaba kardeşim. Dün aldım ipodu... 8 gb liği aldım. (paramın yettiğince)
Sırf oyun ve uygulama yüklemek için almıştım ayrı yeten mp5 var bende filmler müzikler orda olduğu için buna film ve müzik yüklemeyeceğim... ben de bayağı uygulama ve oyun yükledim şuanda 1.6 gb kullanılmış durumda... ilk baktığımda toplam hafıza 6 gb yazıyordu.. 2gb sini onlar kullanmış yüklediğim şeyler de olunca 4,5 gb var boş alan şuanda... real tennis 2012, nba 2k12, doodle jump, kelime oyunu (bunlar yüklediğim oyunlar) 15-20 tane de uygulama yükledim... fifa 12 ye de baktım 5.99$'mış.. İncelediğim kadarıyla dokunmatiği aşırı derecede hoşuma gitti... sesi son seste unutmuştum kulaklıkla bi video açtım youtube den ödüm koptu kulağım patlamak üzereydi :)) kulaklık da bayağı iyiydi... samsung tableti almayıp ipodu seçtiğim için de hiç pişman değilim özelliklerinin tabletten bir farkı yok zaten hatta artıları var.. hakkaten apple dünyanın 1 numarası...
tamam mesajlaşırız... teşekkürler cevabın için

• Beğen
Tepkiler: byurtkuran, TURKUATA33 ve anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba kardeşim. Dün aldım ipodu... 8 gb liği aldım. (paramın yettiğince)
Sırf oyun ve uygulama yüklemek için almıştım ayrı yeten mp5 var bende filmler müzikler orda olduğu için buna film ve müzik yüklemeyeceğim... ben de bayağı uygulama ve oyun yükledim şuanda 1.6 gb kullanılmış durumda... ilk baktığımda toplam hafıza 6 gb yazıyordu.. 2gb sini onlar kullanmış yüklediğim şeyler de olunca 4,5 gb var boş alan şuanda... real tennis 2012, nba 2k12, doodle jump, kelime oyunu (bunlar yüklediğim oyunlar) 15-20 tane de uygulama yükledim... fifa 12 ye de baktım 5.99$'mış.. İncelediğim kadarıyla dokunmatiği aşırı derecede hoşuma gitti... sesi son seste unutmuştum kulaklıkla bi video açtım youtube den ödüm koptu kulağım patlamak üzereydi :)) kulaklık da bayağı iyiydi... samsung tableti almayıp ipodu seçtiğim için de hiç pişman değilim özelliklerinin tabletten bir farkı yok zaten hatta artıları var.. hakkaten apple dünyanın 1 numarası...
tamam mesajlaşırız... teşekkürler cevabın için

dostum 8 yetmz diyolar ya :) hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: byurtkuran ve TopallSolucan
TopallSolucan

TopallSolucan

Üye
Teşekkürler. Bence yeter kardeşim, yani benim için yeterli... film ve müzik yüklemeyeceğim. uygulama ve oyun yükledim toplam 23 tane, 8i oyun 15i uygulama... 1.7 gb doldu... yani film ve müziğe de yer kalıyor ama ben yüklemeyeceğim. oyunlardan sıkıldıkça silip yenisini yükleyeceğim.. oyun arşivi yapmayacağım yani. zaten gerek de yok aslında.. senin yazdıklarını da okudum bence sana da yeter (eğer benim gibi yapacaksan tabi)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Bence yeter kardeşim, yani benim için yeterli... film ve müzik yüklemeyeceğim. uygulama ve oyun yükledim toplam 23 tane, 8i oyun 15i uygulama... 1.7 gb doldu... yani film ve müziğe de yer kalıyor ama ben yüklemeyeceğim. oyunlardan sıkıldıkça silip yenisini yükleyeceğim.. oyun arşivi yapmayacağım yani. zaten gerek de yok aslında.. senin yazdıklarını da okudum bence sana da yeter (eğer benim gibi yapacaksan tabi)

evet bende sadece oyun atcam ama :D belkı 8 alırım bellı olmaz.

TopallSolucan

TopallSolucan

Üye
zaten uygulamalar ağır değil.. en ağırı 50 mb. kaliteli oyunlar ağır oluyor 100-500 mb arası.. diğerleri 0-100mb arası.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
zaten uygulamalar ağır değil.. en ağırı 50 mb. kaliteli oyunlar ağır oluyor 100-500 mb arası.. diğerleri 0-100mb arası.

asphalt 6 ,fifa 2012 ,modern combat 3 yukle derim :D bakalım ne kadar hafıza kalacak

TopallSolucan

TopallSolucan

Üye
onlar ücretli oyunlar 5-6 dolara satın alınıyor...ben apple hesabımı ücretsiz uygulamalar için açtım.. ama o üç oyunun toplamı 1,5-2 gb oluyor.

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Hayırlı olsun kardeşim. Mesajını yeni gördüm. Ben sana kulaklığı süper demiştim. Dokunmatiği de süper. İpod u seçtiğin için pişman olmayacağından da emindim. Güle güle kullan. Kılıf almayı unutma sakın.

----------Eklendi @ 01:37:37 ---------- Yazıldı @ 01:29:51 ----------

wifi den bağlan internete. Bilgisayara gerek duymadan da hem de daha rahat uygulamaları ve oyunları indirebilirsin. Denedim, wifi süper. Ayrıca bu apple larda bir özellik daha varmış. Varmış dedim çünkü henüz kullanmadım. Özellik şu: arkadaşlarında da apple varsa (ipod, iphone, ipad) onlarla ücretsiz mesajlaşabiliyormuşsun. Bu özelliği araştırmak lazım. Hatta msn deki gibi görüntülü görüşebiliyormuşsun. Ne kadar doğru bilmiyorum artık.

ONG_bag

ONG_bag

Üye
kardeş o üç oyunun toplam boyutu 3.50 gb tutması lazım yanlış biliyorsun bence :D

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
TopallSolucan

TopallSolucan

Üye
Teşekkürler kardeşim
Evet wifi kullanıyorum zaten çok hızlı... o özellikler iMessage ve FaceTime... henüz kullnamadım çünkü tanıdığım kişi yok ipad iphone kullanan.

----------Eklendi @ 17:37:58 ---------- Yazıldı @ 17:36:18 ----------

ONG_bag ben appstore dan baktım modern kombat 3ün boyutu 600mb... fifa12'nin 1.1gb asphalt 6 nın 700mb.

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Evet kardeşler,
Parası olan 32 GB den aşağısını almasın. İlerde yeni uygulamalar, oyunlar çıkacak ve 1 GB altı olmaz diyorum ben. Özellikle oyunlar. Tabi haklısınız, 32 GB pahalı; ama ben derim ki 8 GB için para biriktirmişsiniz, biraz daha bekleyin. Hemen 8 GB için acele etmeyin. 32 GB bile ilerde yetmeyebilir belki.

ONG_bag

ONG_bag

Üye
Teşekkürler kardeşim
Evet wifi kullanıyorum zaten çok hızlı... o özellikler iMessage ve FaceTime... henüz kullnamadım çünkü tanıdığım kişi yok ipad iphone kullanan.

----------Eklendi @ 17:37:58 ---------- Yazıldı @ 17:36:18 ----------

ONG_bag ben appstore dan baktım modern kombat 3ün boyutu 600mb... fifa12'nin 1.1gb asphalt 6 nın 700mb.
Topal solucan arkadaşım size yalan borcum yok oyunu yükledim hatta bitirdim ve uygulama 1.99 gb kaplıyor ayrıca appstorede nereye baktın bilmiyorum ama modern combat 3 fallen nation oyunu 1.05 gb yükleyince de benim dediğim gibi bir miktar oluyor ayrıca appstoredeki oyunları cihazına yükle ve boyutlarına tekrar bak aynı olmadığını göreceksin

Takipçi Satın Al

Üst Alt