ipod touch 4. nesil kullananlar gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

TopallSolucan

TopallSolucan

Üye
Ben yanlış bakmışım o zaman.. evet haklısın nba 2k12 yı yükledim 440 mb yazıyordu indirirken.. yükledim 480mb olmuş..

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Merhaba, NBA 2K12 yi ben de yükledim ama sildim daha sonra. Oyun 460 MB olunca tam sürüm zannettim. Meğer demoymuş. Orjinalini satın almak gerekiyor. Henüz appstoreden ücretli oyun da indirmedim. İndiren varsa vergi dahil ne kadar ödediğini yazarsa sevinirim. Mesela çoğu oyunda 0.99 Dolar yazıyor. Bunun dışında ücret alınıyor mu acaba?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
jb yapınca olur galiba

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ios oyunları muhteşem. Ancak bu tabletler hakkında bilgim yok. Olsa mutlaka yardımcı olurdum.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
tam tablet sayılmaz aslında . İos yazılımı kullanan mp4 çalar diyelim :D

WebStyle

WebStyle

Üye
İpod Touch 4 İos 5.0.1 sürümü için jb'yi yükleyen var mı aramızda eğer varsa kısaca nasıl yapıldığını açıklayabilir mi? İos'a çok yabancıyım daha :)

-----

neyse şimdilik jb'siz idare edeceğiz..

bayce

bayce

Üye
elimde şu an temiz bir aylık beyaz touch 4 var. vatandan aldım 15 gün sonra iphone aldım aldığım gibi kutusuna koyup kaldırdım ilgilenirsen sahibinde ilan var.

kmesne

kmesne

Üye
Senin için internetten 1-2 yere baktım 2 tane uygun fiyat buldum site güvenilir 5-6 keez aldım sorun çıkmadı banka havalesi ile bile ödeyebiliyorsun

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkadaşlar aklımızda bulunsun :)

WebStyle

WebStyle

Üye
Bende 32g versiyonunu geçtiğimiz günlerde sanalpazar.com üzerinden 680 TL'ye aldım.

WebStyle

WebStyle

Üye
garantı durumu nasıl ? Garanti firması falan var mı ?

Ürün amerikadan gelmiş. 1 ay cihaz fabrikasyon arızada ürün değişimi, 1 sene uluslararası garantisi var. Eğer durumunuz müsait ise kesinlikle ürünü tavsiye ederim. 8gb kesinlikle yeterli gelmeyecektir. Çünkü 4gb kadar sistem dosyaları ve ipod üzerinde gelen uygulamalar mevcut. En ideal 32 gb versiyonudur. Şu anda cep telefonu olarak N8 kullanıyorum. Cihazımı artık sadece aramak ve mesajlaşmak için kullanıyorum. Film+müzik+oyun+uygulama için ipod touchumu elimden düşürmüyorum. Şahinden mersedese geçmiş gibi hissettim kendimi. İlk başta ios işletim sistemini kullanmakta zorlandım diyebilirim. 1.5 günde felan kavradım çoğu şeyi.. App mağazada tatmin edici düzeyde oyun ve uygulama mevcut. (Ücretsiz) Şu anda cihazdaki hd oyunların sayısını bilmiyorum. Özellikle Six-Guns adlı oyunun hastası oldum diyebilirim. Oyun ve uygulama için kesinlikle öneririm.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ürün amerikadan gelmiş. 1 ay cihaz fabrikasyon arızada ürün değişimi, 1 sene uluslararası garantisi var. Eğer durumunuz müsait ise kesinlikle ürünü tavsiye ederim. 8gb kesinlikle yeterli gelmeyecektir. Çünkü 4gb kadar sistem dosyaları ve ipod üzerinde gelen uygulamalar mevcut. En ideal 32 gb versiyonudur. Şu anda cep telefonu olarak N8 kullanıyorum. Cihazımı artık sadece aramak ve mesajlaşmak için kullanıyorum. Film+müzik+oyun+uygulama için ipod touchumu elimden düşürmüyorum. Şahinden mersedese geçmiş gibi hissettim kendimi. İlk başta ios işletim sistemini kullanmakta zorlandım diyebilirim. 1.5 günde felan kavradım çoğu şeyi.. App mağazada tatmin edici düzeyde oyun ve uygulama mevcut. (Ücretsiz) Şu anda cihazdaki hd oyunların sayısını bilmiyorum. Özellikle Six-Guns adlı oyunun hastası oldum diyebilirim. Oyun ve uygulama için kesinlikle öneririm.
peyki bakalım memmunsan sevindim . Şarj durumu nasıl acaba :)

karasahinemre

Üye
ipod + peel 520 n8 çöpe

WebStyle

WebStyle

Üye
peyki bakalım memmunsan sevindim . Şarj durumu nasıl acaba :)

Yaklaşık olarak 20 saat felan gidiyor. İos 5.0.1 yazılımı yüklü. 20 saat gitmesinin nedeni ise elimden eksik etmiyorum cihazı :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hımmm iyimiş :)

kmesne

kmesne

Üye
Birşey sorucam bu appstore daki ücretli uygulamalar malum kredi kartından değilmi ?

Yani örenğin Gangstar rio 1.99 $ dolar arkadaşta gördüm sanki pc deki gta 4 ten daha kaliteli nasıl para ödedin diye sormadım unuttum

yani bu paralı uygulamaları nasıl hangi yolla satın alıyorsunuz

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Birşey sorucam bu appstore daki ücretli uygulamalar malum kredi kartından değilmi ?

Yani örenğin Gangstar rio 1.99 $ dolar arkadaşta gördüm sanki pc deki gta 4 ten daha kaliteli nasıl para ödedin diye sormadım unuttum

yani bu paralı uygulamaları nasıl hangi yolla satın alıyorsunuz

:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
amazon.com da ucuz ordan almayı düşünüyom arkadaşlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt