5800 radyo sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memo-can1967

memo-can1967

Üye
    Konu Sahibi
5800 radyo sorunu
arkadaşlar 5800 v60 attıktan sonra radyo çalişmıyor telefonumun koduna v60 Phoenix de bulamadım bende kodu degiştirip Phoenix le v60 attım radyo hiç bir şekilde şalışmıyor kulaklıgı takın diyor taktıgımda ise kanal aramıyor v60 geri nasıl dönüldügünü araştırdım bulamadım benim sorun yazılımsalmı açaba donanılsalmı ustalardan yardım lütfen telefonumun diger özellikleri normal şalışıyor

elizkundura

elizkundura

Üye
bak 3 gündür konu açmışsın kimse cevap vermiyor bu site de sorun var dostum kimse ilgilenmiyor ben bada ile ilgili konu açtım 10 gün kimse cıkıpta valla bilmiyoruz bile demedi

mstf_l

mstf_l

Üye
bilmiyoruz desek ne oluyor bilmiyorsan niye yazıyon kardesim diye fırca yiyoz hem gözümüzden kacamaz mı seninde isin gücün yok cevaplanmamıs sorun arıyon heralde

Neyse kardesim telefona güncellemeden sonra format attın mı atmadıysan bi at derim

elizkundura

elizkundura

Üye
madem bilmiyiyorsun neden cevap veriyon o zamana bilmiyorsanda en azından bir iki önerde bulun sahipsiz gibi duruyor site zaten allaha kalmış

memo-can1967

memo-can1967

Üye
    Konu Sahibi
bak 3 gündür konu açmışsın kimse cevap vermiyor bu site de sorun var dostum kimse ilgilenmiyor ben bada ile ilgili konu açtım 10 gün kimse cıkıpta valla bilmiyoruz bile demedi
burası forum bilen mutlaka yardımcı olur senin eleştirine katılmıyorum......

----------Eklendi @ 23:31:28 ---------- Yazıldı @ 23:28:43 ----------

bilmiyoruz desek ne oluyor bilmiyorsan niye yazıyon kardesim diye fırca yiyoz hem gözümüzden kacamaz mı seninde isin gücün yok cevaplanmamıs sorun arıyon heralde

Neyse kardesim telefona güncellemeden sonra format attın mı atmadıysan bi at derim
defalarca attım 3 parmak .... +kotla.ama malesef eski yazılıma dönmem için birkaç yazı buldum cesaret edip yapabadım

pasha14

pasha14

Üye
O zaman yazılımsal bir problem yok demektir. Donanımsal bir problem olmadığını nerden biliyoruz ? Telefonu servise göndermen doğru olur ama telefon çabuk geri gelmeyebilir belli bir süre telefonundan uzak kalabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt