Arkadaşlar sizce Nokia androidle anlaşmalımı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Symbian zaten bitti gitti, 2016'ya bile kalmadı. Nokia Belle, Windows Phone, Meego(N9 son telefonu olsa da) varken Android işine girmesi çok saçma ve gereksiz. Var olan sistemlerinde Oyun uygulamayı arttırması yeterli ki Windows Phone'lu Nokia'larla tam uyumlu 20 oyun anlaşması yaptı eagames ile, Nokia Belle için ise şimdilik HD olarak Gameloft'tan sadece 1 gb'lık Tintin oyunu, eagames'ten de Connect 4 ve The Game of Life oyunlarını yeni çıkardı bunları arttırdığı sürece Nokia'nın başarıları günden güne artar. Çünkü artık yeteri kadar güçlü donanımlar çıkarıyor zaten 1.4 ghz'lik cihazları var illa çift çekirdek isteyenler için de yakında çift çekirdekli cihazlar da çıkar kamera ve multimedyada da üstüne yok zaten. Nokia iyi bir döneme giriyor.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
geçmeli bence.geçse baya başarılı olurdu ama gececegını sanmıyorum.

----------Eklendi @ 04:32:06 ---------- Yazıldı @ 04:31:33 ----------

adamlar symbianı kapatıyorlar 2015 te

ben bu duruma pek öyle bakmıyorum.Nokia symbianı bitirecek denildi ama şuanki yeni modeller symbian değil nokia belle – nokia anna kullanıyor.Ben wp`ye sıcak bakıyorum.Nokianın windows gibi devasa bir şirketle anlaşması hiç bir açıdan kötü olamaz bence.wp gelişmeye mahkum bir işletim sistemi.

__xXx__

__xXx__

Üye
bende bazı üyeleri anlamıyorum wp7 gayet kullanışlı diyolar bu kişiler nasıl kullandı bu işletim sistemleri yahut iş bi iki video izleyince hemen ispatlanır mı?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Kullanmış olma ihtimallerini düşünsen? Wp7 sadece nokia telefonlarda yok.Ayrıca yurt dışında yaşayan yada yırt dışına gidenler de olabilir.

baranselona

baranselona

Üye
bende bazı üyeleri anlamıyorum wp7 gayet kullanışlı diyolar bu kişiler nasıl kullandı bu işletim sistemleri yahut iş bi iki video izleyince hemen ispatlanır mı?

hiç mi kullanıcı incelemesi okuyup- yurt dışı - içi forumları takip etmiyorsun 1-2 video ney ya hocam wp7 1 seneden fazladır var piyasada- wp7 deki görsellikten-basitlikten-wp7.5 win senkronizasyonundan bahsediyorum sen gelmiş kullandın mı diyosun...

Del Rey

Del Rey

Üye
Windows Phone, Symbian ve MeeGo'yu kullanmalı. Windows Phone bile Android'den daha iyidir. Ki, zaten Nokia 3 telefon ile bile Windows Phone'da birinci olan HTC'yi devirdi. Windows Phone gelişirse ve Windows 8 de tablet ve PC'lerde yaygınlaşırsa, görün bakalım Phone 7 ne yapacak.

baranselona

baranselona

Üye
Windows Phone, Symbian ve MeeGo'yu kullanmalı. Windows Phone bile Android'den daha iyidir. Ki, zaten Nokia 3 telefon ile bile Windows Phone'da birinci olan HTC'yi devirdi. Windows Phone gelişirse ve Windows 8 de tablet ve PC'lerde yaygınlaşırsa, görün bakalım Phone 7 ne yapacak.

androidden iyidir hariç diğerlerine katılıyorum şu anda androidden iyi değil daha doğrusu marketini daha çok büyütmesi gerek...

demek istediğim buydu hem tabletinizde hem pc nizde laptopunuzda hemde telefonunuzda aynı işletim sistemi olacak gibi bişey yani neredeyse her programı senkronize halinde kullanacaksınız... ve büyük ve görselliği çok iyi olan simgelerle ekran geçişleriyle android-ios vb.. işletim sistemlerinden çok daha görsel..

fLuke!

fLuke!

Üye
Bence Android'e geçmesine gerek yok.Symbian'ın gelişmemesinin en büyük nedenlerinden bir tanesi açık kaynak kodlu(birazı zaten öyle sanırım ama hepsi değil) olmaması bence.Her isteyen geliştirebilmeli.Ayrıca Nokia sürekli düşük donanım koyuyor telefonlara.Android yüksek donanım gerektiren bir işletim sistemi.Donanımda yüksek olunca oyunlar, uygulamalarda iyi oluyor tabii.Ben şahsen Symbian'ın Android'den daha iyi bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum.
*Ayrıca bir güzellik yapıp Multi boot koyabilir telefonlarına Nokia neden olmasın.:D

Del Rey

Del Rey

Üye
Bence Android'e geçmesine gerek yok.Symbian'ın gelişmemesinin en büyük nedenlerinden bir tanesi açık kaynak kodlu(birazı zaten öyle sanırım ama hepsi değil) olmaması bence.Her isteyen geliştirebilmeli.Ayrıca Nokia sürekli düşük donanım koyuyor telefonlara.Android yüksek donanım gerektiren bir işletim sistemi.Donanımda yüksek olunca oyunlar, uygulamalarda iyi oluyor tabii.Ben şahsen Symbian'ın Android'den daha iyi bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum.
*Ayrıca bir güzellik yapıp Multi boot koyabilir telefonlarına Nokia neden olmasın.:D

Symbian'ın kaynak kodu açık, herkese değil ancak. Eğer bir Nokia geliştirici hesabınız -kısaca Nokia hesabı- varsa, Symbian'ın kaynağına erişilebiliyor.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
En çok merak ettiğim konu da en çok verimi hangi işletim sistemi veriyor? Aynı özelliklere sahip 2 telefonda birinde wp diğerinde android varken nasıl çalışır en çok bunu merak ediyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
En çok merak ettiğim konu da en çok verimi hangi işletim sistemi veriyor? Aynı özelliklere sahip 2 telefonda birinde wp diğerinde android varken nasıl çalışır en çok bunu merak ediyorum.
Tabiiki WP daha stabil çalışır

Del Rey

Del Rey

Üye

Windows Phone donanımı çok daha verimli kullanır elbette.

zenci2323

Üye
bence anlaşırsa süperolur yanındada androidli nokia telefonlara özel güzel bi arayüz ohh mis. Zaten nokiaların en büyük sorunu oyun uygulama yetersizliğiydi androidle beraber bu sorunu aşar. Ama nokianın başında stephen elop gibi yöneticiler bulunduğu sürece bu bi hayalden öteye gidemez

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Android kullanan onca marka varken şahsen ben,nokia nın da androide geçmesini istemem

• Beğen
Tepkiler: baranselona
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Nokiada düşük sistem özellikleri çok pahalı o yüzden tercih listesinde sonlarda.(Sözüm 603 dışına)1000 TLye çift çekirdek 1 GHZ,16 GB dahili hafıza,1 GB Ram,Parmak izi okuyucu,1920 Mah batarya,5 MP otofokus 1080p kamera gibi telefonlar varken N8 gibi boş sistem özelliklerine para vermek hiç akıl işi değil birçok kullanıcı için.

WP'nin tutmadığını hepimiz gördük zaten birsürü haber yayınlandı hayal kırıklığı diye.Şahsen bende beğenmedim görsellik hiç iyi olmamış.Symbianın biraz daha gelişmesi ve Nokianın artık sistem özelliklerini artırması lazım.

seribro

seribro

Üye
bence nokıa diğer üreticileri düşündüğü için android e geçmiyor geçerse diğerleri ne yapacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt