Need for Speed Shift HD 1.0.9 Game for Nokia N8 E7 X7 C6-01 Unsigned İndir / DownLoad

Sponsorlu Bağlantılar

mıttık

Üye
aynı sorunu bende yaşadım daha önce denememiştim deneyince farkettim eski sürümü silmek yetmiyor yine hata veriyor.anna yı tüm dosyalarıyla (19 dosya ile) flashlayınca kurulu olarak geliyor bu sürüm bu şekilde deneyebilirsiniz

tarhani

Üye
Arkadaşlar
Oyunu indirdim ancak, sertifika hatası verdiği için telefona kuramadım. Telefonda önceden yüklü hiç oyun yoktu zaten.
Yardımınızı bekliyorum.

mıttık

Üye
sertifika hatası için telefonu hacklemen yada uygulamayı kendi sertifika ile imzalaman gerekir ama uğraşma oyun yüklenmiyor hata veriyor eski sürümü yükle oyna aşırı bi fark yok

tarhani

Üye
sertifika hatası için telefonu hacklemen yada uygulamayı kendi sertifika ile imzalaman gerekir ama uğraşma oyun yüklenmiyor hata veriyor eski sürümü yükle oyna aşırı bi fark yok
Arkadaşım
Oyunun HD eski sürümü hangisi ve nereden indireceğim? N8 için.

mıttık

Üye
maxicep.com/symbian-3-oyunlari/ea-mobile-need-for-speed-shift-v1-00-5-s60v5-symbian-3-signed-14-406505.html#post4233213 bu konudan indirip sorunsuzca oynayabilirsiniz veya ovi suite n8 için önerilen uygulama olarak güncellemelerde gösteriyor oradanda yükleyebilirsiniz.

tarhani

Üye
maxicep.com/symbian-3-oyunlari/ea-mobile-need-for-speed-shift-v1-00-5-s60v5-symbian-3-signed-14-406505.html#post4233213 bu konudan indirip sorunsuzca oynayabilirsiniz veya ovi suite n8 için önerilen uygulama olarak güncellemelerde gösteriyor oradanda yükleyebilirsiniz.

Arkadaşım
Yardımın için sağol. Yazdığın sürümü yükledim ve çalışıyor.

mıttık

Üye
önemli değil yardım edebildiysem ne mutlu

----------Eklendi @ 22:20:55 ---------- Yazıldı @ 21:37:21 ----------

1.0.9 versiyonunun çalışanını buldum düzgün yükleniyor ve sorunsuzca oynanıyor işte link
not : benim cihazın hackli olduğu için sertifika hatası almadım ancak signed olmayabilir

ens_clk

Teşekkürler :oke:

bilkay1

Üye
Teşekür

atakan25

atakan25

Üye

1.0.9 versiyonunun çalışanını buldum düzgün yükleniyor ve sorunsuzca oynanıyor işte link
not : benim cihazın hackli olduğu için sertifika hatası almadım ancak signed olmayabilir

deneyelim

Eat-Apple

Eat-Apple

Üye
Mükkemmel Teşekkürler :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
HD oyunlar harika :tşk:

SSnıper

SSnıper

Üye
Teşekkürler.

synergy11

synergy11

Üye
teşekkürler :)

LimePie

LimePie

Üye
teşekkürler hemşo :)

• Beğen
Tepkiler: tragedie
hellord

hellord

Üye
701 de yarıya kadar yüklendikten sonra yüklenmiyor diyor

covar

covar

Üye
tşk ler eline sağlık

apof1s

Üye

tesekkurler c6_01 belle yuklendı oyunda gayet akıcı

ramz_

Üye
teşekkürler

polluxea♪

polluxea♪

Üye
eyv sagolunn

Üst Alt