Need for Speed Shift HD 1.0.9 Game for Nokia N8 E7 X7 C6-01 Unsigned İndir / DownLoad

Sponsorlu Bağlantılar

[alikan]

[alikan]

Üye
Bu C7 kullanıcılarıda çok alıngan yahu ^^

esatgelmedi

Üye

ben şu anda mobilim indirmeye fırsatım almadı henüz. Indir dene değişiklikleri kendin gör
denedim güncelleme hatası veriyor. ayrıca kotalı internette bazen 1mb hesabı yaparken 80 mb boşu boşuna indirmek hiç hoş olmadı. bilginize sunulur.:off:

Tuba

Tuba

Üye
denedim güncelleme hatası veriyor. ayrıca kotalı internette bazen 1mb hesabı yaparken 80 mb boşu boşuna indirmek hiç hoş olmadı. bilginize sunulur.:off:

eski sürüm telefonunuzda yüklü iken bu setup ı yüklerseniz tabiki güncelleme hatası alırsınız çünkü
bu unsigned bunu yüklerken eskiye dair hiçbir dosyası kalmamalı telfonunuzda bilginize....

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:tşk:

blackbird48

blackbird48

Üye
kardeşim eline sağlık ama imzasız

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

esatgelmedi

Üye

eski sürüm telefonunuzda yüklü iken bu setup ı yüklerseniz tabiki güncelleme hatası alırsınız çünkü
bu unsigned bunu yüklerken eskiye dair hiçbir dosyası kalmamalı telfonunuzda bilginize....

eskisini kaldırıp deneyeceğim. O zaman zor olanı yapar fark varsa yazarım. Açıklama için teşekkürler.

Hayko_Damla

Üye
arkadaşlar bende sertifika hatası verdi kurarken unsigned olması neyi değiştiriyor anlayamadım yardimci olur musunuz şimdi den teşekkürler.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
arkadaşlar bende sertifika hatası verdi kurarken unsigned olması neyi değiştiriyor anlayamadım yardimci olur musunuz şimdi den teşekkürler.

unsigned sertifikasız demek. Ya sertifika alman lazım ya da telefonunu hacklemen lazım bence telefonunu hackle gitsin

www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html

qsaw

qsaw

Üye
signedi olsa daha iyi olurdu :D

spartuas

spartuas

Üye
c7 belle yüklenmiyor nalet olsun. :hmmm

apof1s

Üye
yulemenn yarısında yuknemıyor diyo deli etti 4 dfa denedm cozum varmı arkadaslar

gürünlü58

Üye
teşekkürler

mıttık

Üye
yulemenn yarısında yuknemıyor diyo deli etti 4 dfa denedm cozum varmı arkadaslar
önce eski sürümü kaldırın daha sonra tekrar yükleyin

Yapılan Değişiklikler:
Yeni sürümde oyun daha performanslı çalışıyor eskisine göre yükleme ekranları ve açılış süresi kısalmış.
Sensörler daha rahat algılıyor artık drift yapmak için telefonu defalarca sallamanıza gerek yok hızlıca çevirince hemen drift yapıyor.
Ve birde yarış esnasında pause butonu kaldırılmış onun yerine iki parmağınızla birden ekranın ortasından aşağı doğru çekiyorsunuz oyunu durdurmak için.

Geliştirmeler ana konuya eklenirse güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: zeranix
one_serhat

one_serhat

Üye
arkadaşım sildim bir önceki sürümü bunu yüklemeye çalışıyorum hata veriyor

shadow_170

shadow_170

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun var benim telefonum vivaz ama önceki sürümler sorunsuz çalışıyodu bi çözüm varmıdır ?

seribro

seribro

Üye
save dosyası yokmu yani tüm kilitler açık

Üst Alt