serviste yapılan güncelleme farklımı oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melihbeyza

melihbeyza

Üye
serviste yapılan guncelleme ile oviden bizim yaptıgımız gübcelleme aynı değil arkadaşlar hatta bugün sordum sizin başta sordugunuz sorunun aynısını bizdeki sistem farklı dediler....

cyber

cyber

Üye
flash atıyorlar

man20

man20

Üye
şimdi bu konuyu okuyunca acaba diyorum evde kendim güncelleme yapmasam mı? nokia'ya ya mı versem? :/ eğer onlarınki daha iyiyse veriyim onlar yüklesin belleyi. peki kime vericem telefonu aldığım yere mi vercem? (turkcell'den almıştım telefonu)

valent

valent

Üye
şimdi bu konuyu okuyunca acaba diyorum evde kendim güncelleme yapmasam mı? nokia'ya ya mı versem? :/ eğer onlarınki daha iyiyse veriyim onlar yüklesin belleyi. peki kime vericem telefonu aldığım yere mi vercem? (turkcell'den almıştım telefonu)
Bana ver ben yüklerim.Ona bir flash atarım on numara olur...

İncİnat

İncİnat

Üye
adamlarda box var box ile her telefon downgrade edilebiliyor 5800 bile

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Teamden bende atabilirim C6-01 ve C7 ye ikisinede defalarca flash attım sadece C6-01 i bir kez öldürdüm oda ilkti sonra telefon öldürdüğümü hatırlamam . :kop:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
tabiki hiçbir fark yok .

distakjo

distakjo

Üye
o dediğin programlarında güncellemesi var ondandır :)

hakan_710

hakan_710

Üye
yüklenen yazılımlar aynı fakat kullanılan aletler farklı. bazı arkadaşlarımızın dediği gibi box ve telefon modeline tam olarak uyumlu ufs kablolar var bu sayede downgrade yapmaları mümkün.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Downgrade ' i bizde yapabileceğiz sanırım Belle çıkınca herhalde . Bu arada siz gidip phoenix ile orijinal yazılımı sw reset ile flash atarsanız servisin yaptığı gibi olur . (Denedim .)

catdog136

catdog136

Üye
Downgrade ' i bizde yapabileceğiz sanırım Belle çıkınca herhalde . Bu arada siz gidip phoenix ile orijinal yazılımı sw reset ile flash atarsanız servisin yaptığı gibi olur . (Denedim .)

evet sw reset daha iyi, refurbishi yanlızca telefondaki dosyalarım gitmesin diye kullanıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...