serviste yapılan güncelleme farklımı oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
serviste yapılan güncelleme farklımı oluyor?
selamlar arkadaşlar
yaklaşık 1 ay önce hard format attım cihaza.Ve atacağıma atmayacağıma bin pişman oldum zaten.işin içinden çıkamayınca servise bıraktım telefonu
10 gün sonra telefonu almaya gittim.sadece yazılım yüklendiği yazıyor verilen kağıtta.ama yazılım benim servise verirken yüklü olan
anna 25.007.ama baya bir fark gözümden kaçmadı.Telefon sanki biraz daha hızlanmış ilave programlar yüklenmiş (internet radyosu-intranet-commincator)
inceledim değişikliği farkettim dayanamadım hemen sordum.aldığım cevap ise bizim evimizde yaptığımız güncelleme sadece yama oluyormuş
bende belle çıkınca yine servise bıracağım arkadaşlar bilginize

matchlessss

matchlessss

Üye
oviden guncelleme yaptıgımda annayı yazdıgın programlarıda yuklemısdı yanı onlar farklı bısey yaptıklarını sanmıyorum

sert_hard

Üye
benim ovi suite ile yaptığım anna güncellemesinde de otomatik çıkmıştı communicator-internet radyosu-intranet. Ovi suite ile yapınca güncellemeyi bunlar da yüklenmiş olabilir.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
kesinlikle hic bir fark yok..aynisidir..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia suit ile yapılan yükleme servis ile aynı.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Servis yüklemesi kesinlikle Ovi suite ile yaptığın güncellemeden farklıdır dostum.Sebebi ise cihazda bulunan mevcut fw farzı misal anna 24... sen üzerine 25... kuruyorsun buda ne oluyor sistem üzerine küçük düzeltmelerle yeni bi sistem kurmak oluyor.Ancak servisde flash diye tabir ettiğimiz olay gerçekleşmekde fabrika çıkışında cihaza nasıl sıfır bi yazılım yükleniyorsa aynı işlem gerçekleşiyor yani kısa ve öz sen evde yüklediğinde fwler üst üsde biniyor serviste ise en son yazılım sorunsuz halde tek ve yalın olarak cihaza kuruluyor o yüzden arasındada farklar olması gayet normaldir iyi forumlar ...

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Açıklama için teşekkürler.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Servis yüklemesi kesinlikle Ovi suite ile yaptığın güncellemeden farklıdır dostum.Sebebi ise cihazda bulunan mevcut fw farzı misal anna 24... sen üzerine 25... kuruyorsun buda ne oluyor sistem üzerine küçük düzeltmelerle yeni bi sistem kurmak oluyor.Ancak servisde flash diye tabir ettiğimiz olay gerçekleşmekde fabrika çıkışında cihaza nasıl sıfır bi yazılım yükleniyorsa aynı işlem gerçekleşiyor yani kısa ve öz sen evde yüklediğinde fwler üst üsde biniyor serviste ise en son yazılım sorunsuz halde tek ve yalın olarak cihaza kuruluyor o yüzden arasındada farklar olması gayet normaldir iyi forumlar ...

evet işte bende bundan bahsediyordum yardımın için teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
ya işte direk flash atıyorlar boxla :D

matchlessss

matchlessss

Üye
sılıp uzerıne kurmak yada ust uste kurmak fark bu yanı extra bıyrseyler yuklenmıyor kısaca

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia sistem dosyalarını fw'leri veya arkadaşların yapmış olduğu cfw'leri programla telefona yüklüyor:).

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim artık teknolojiye yetişemez olduk.
bazen 3310 u arıyorum valla ne flash ne format derdi vardı yaw.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Flash konusu ile ilgili yeterli bilgi ve birazda şans lazım phonix vs teknik programlar yardımı ile flash atımı sitede detaylı anlatılmışdır araştırırsanız üst konularda yeterli bilgi mevcut ...

Türe

Türe

Üye
hacı bızım phoenıxle attıgımız flası belkı yıne phoenıxle ya da bılemıyorum farklı profesyonel bır programla atıyorlar bır fark yok ıkısı de aynı ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
onlarda phonex kullanıyorlar ama onların ki bizmkilerin baya üst sürümü bide onlar ozel donanıma bağlayıp atıyorlar usb den değilde direk rom üzerinden

valent

valent

Üye
Anlayacağın arasında hiçbir fark yok sonuçta aynı cfw yüklüyorlar bunu flash atarak yapıyorlar aradaki tekk fark bu.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Anlayacağın arasında hiçbir fark yok sonuçta aynı cfw yüklüyorlar bunu flash atarak yapıyorlar aradaki tekk fark bu.
Bende bunu böyle biliyor vede böyle söylüyorum...:oke:

----------Eklendi @ 10:22:04 ---------- Yazıldı @ 10:20:37 ----------

kardeşim artık teknolojiye yetişemez olduk. bazen 3310 u arıyorum valla ne flash ne format derdi vardı yaw.
Bir ara akıllı telefonlar stres yapıyor diye bir haber okumuştum,%100 katılıyorum başından ayrılamaz olduk telefonun.

aosman61

aosman61

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...