n8. v025.007 ye güncelleme yardım????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
n8. v025.007 ye güncelleme yardım????
arkadaşlar biliyosunuz n8 e 2 yeni güncelleme geldi ama ben bunu n8 e bir türlü yükleyemedim ilk geldiği gün telefonu wifi ye bağladım denedim olmadı 2 başarısız güncelleme dedi ama ilk güncelleme yani (gerekli) olan 11 mb idi 5 mb ye düştü neyse o başarısız 2. güncelleme yi denedim oda aynı oda yaklaşık 5 mb iken 1.5 mb ye falan düştü neyse sonra telefona bi soft format attım nedeni telefon bu iki güncellemeyi yükleyemedikten sonra reset atmaya donmaya başladı daha önce böyle yapmazdı neyse telefon açıldıktan sonra yaz.güncllemeye baktım ikiside ilk günkü gibi duruyo hemen bağladım bilgisayara bide nokıa suite ile denedim yine olmadı (!bir hata var) diyor 1. de de 2. de de neyse bi soft format daha ikiside duruyo yani normal ilk nasıl geldiyse öyle eksik değil bide software uptader le denedim oda olmadı sona kadar geliyo sonra bi hata var diyor yok suiti kapatın yok kabloyu çıkarın yok cihazı kapatın tekrar deneyin diyo. akşam nokia baya günaha soktu beni çok sinir oldum yani şuan cihazın içinde hiçbirşey de yok 5110 gibi kullanıyorum mesaj arama mesaj arama başka hiçbirşey yok aldığıma pişman oldum bu arada nokıa mağazada çalışmıyor soft format tıktan sonra oda gitti gencellemede oda var ama onuda güncelleme di oda hata diyor artık HATA kelimesini duymak istemiyorum okulu asma pahasına saat 2.30 a kadar bununla uğraştım ne olur bilen varsa

sürüm: symbian anna
yazılım sürümü: 024.001
ürün kodu: 059D576
tür: RM-596
n8 dark grey

-omer-

-omer-

Üye
tak phoenixe flashla hocam ne ugrasıyorsun ya

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
ya ben daha önce hiç flash atmadım hiç tecrübem yok bide bişi sorcam mesela ben telefona symbian belle yükledim yani bu ivo varya iste o orjinal belle güncellemesi çıktığında onu silip öbürünümü yüklicem nasıl olcak

n000k

n000k

Üye
ya ben daha önce hiç flash atmadım hiç tecrübem yok bide bişi sorcam mesela ben telefona symbian belle yükledim yani bu ivo varya iste o orjinal belle güncellemesi çıktığında onu silip öbürünümü yüklicem nasıl olcak
diyelim yükledin ivo 3.1 i flah atarak.. orjinal belle çıkıncada navifirme dosyaları düşer ordan orjinal dosyaları indirirsin ve tekrar o dosyalarla flash atarsın.. bu kadar basit.. :) dert etme. flash atma konularını iyice oku, adım adım yap.. bişey olmaz.. ben hep flash atıyordum canım sıkıldıkça tele.. ama şimdi telim tamirdei suya düşürdüm :ağlarım::ağlarım:

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen flashlayacan naviden yazılı indirip flası basıcan

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
tam dedini yapıcam zaten başka alternatif yok sanırım ama bazı konular var symbian belle o sorunu bu sorunu diye yazıyolar bunlar dogrumu

----------Eklendi @ 12:40:36 ---------- Yazıldı @ 12:35:27 ----------

he bide tel garanti dısı kalıymu flashlaynca tabi bide nokia store var çalşmayan o da düzeliyomu

n000k

n000k

Üye
tam dedini yapıcam zaten başka alternatif yok sanırım ama bazı konular var symbian belle o sorunu bu sorunu diye yazıyolar bunlar dogrumu
ne sorunuymuş abicim?? doğru düzgün flash atmazsan sorun olur.. şuan senin annayı oviden güncellemen gibi.. aslında biliyormusun oviden güncellemekte bir nevi flash atmak ama sağlıksız yükledi ovi anna yı tellere o yüzden bir sürü sorun oldu.. belle yi phoenix ile yüklemekte senin elinde .. adım adım takip edersen nasıl yapılcağını hiç bir sorun yaşamazsın.. ben belle kullanıyordum ama anna yükledim tekrardan nokia shopa götürcektim telimi cam koruyucusunu değiştirmek için hemde biraz anna ile nostalji yaşayayım dedim :naughty: dediğim gibi belle güzel yükle derim.. doğru flashla hiçbir sorun yaşamazsın:oke:

----------Eklendi @ 12:45:46 ---------- Yazıldı @ 12:43:10 ----------

he bide tel garanti dısı kalıymu flashlaynca tabi bide nokia store var çalşmayan o da düzeliyomu
ee tabikide belle yi yükledikten sonra servise verme garanti dışı sayarlar.. ama orjinal anna dosyalrını flashlıcam diyosan , servise flasladığını söylemezsen anlamazlar ve garanti dışı kalmaz :D .. şua anna dosyaları ile flash atsanda tüm sorunların çözülür dostum merak etme.. ha anna flashla ha belle.. :oke: flash bir nevi teli tazeliyor, uyandırıyor.

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkür ederim o zaman bu konuyu okumaya başlıym Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl
Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt