the.reds
Üye
n8. v025.007 ye güncelleme yardım????
arkadaşlar biliyosunuz n8 e 2 yeni güncelleme geldi ama ben bunu n8 e bir türlü yükleyemedim ilk geldiği gün telefonu wifi ye bağladım denedim olmadı 2 başarısız güncelleme dedi ama ilk güncelleme yani (gerekli) olan 11 mb idi 5 mb ye düştü neyse o başarısız 2. güncelleme yi denedim oda aynı oda yaklaşık 5 mb iken 1.5 mb ye falan düştü neyse sonra telefona bi soft format attım nedeni telefon bu iki güncellemeyi yükleyemedikten sonra reset atmaya donmaya başladı daha önce böyle yapmazdı neyse telefon açıldıktan sonra yaz.güncllemeye baktım ikiside ilk günkü gibi duruyo hemen bağladım bilgisayara bide nokıa suite ile denedim yine olmadı (!bir hata var) diyor 1. de de 2. de de neyse bi soft format daha ikiside duruyo yani normal ilk nasıl geldiyse öyle eksik değil bide software uptader le denedim oda olmadı sona kadar geliyo sonra bi hata var diyor yok suiti kapatın yok kabloyu çıkarın yok cihazı kapatın tekrar deneyin diyo. akşam nokia baya günaha soktu beni çok sinir oldum yani şuan cihazın içinde hiçbirşey de yok 5110 gibi kullanıyorum mesaj arama mesaj arama başka hiçbirşey yok aldığıma pişman oldum bu arada nokıa mağazada çalışmıyor soft format tıktan sonra oda gitti gencellemede oda var ama onuda güncelleme di oda hata diyor artık HATA kelimesini duymak istemiyorum okulu asma pahasına saat 2.30 a kadar bununla uğraştım ne olur bilen varsa
sürüm: symbian anna
yazılım sürümü: 024.001
ürün kodu: 059D576
tür: RM-596
n8 dark grey
sürüm: symbian anna
yazılım sürümü: 024.001
ürün kodu: 059D576
tür: RM-596
n8 dark grey
dert etme. flash atma konularını iyice oku, adım adım yap.. bişey olmaz.. ben hep flash atıyordum canım sıkıldıkça tele.. ama şimdi telim tamirdei suya düşürdüm 
dediğim gibi belle güzel yükle derim.. doğru flashla hiçbir sorun yaşamazsın
.. şua anna dosyaları ile flash atsanda tüm sorunların çözülür dostum merak etme.. ha anna flashla ha belle..