C3 İçin HTC Sense Teması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
C3 İçin HTC Sense Teması

• Beğen
Tepkiler: India, Ahmet_Selim, " Tehlike " ve 2 diğerleri

JBelieber

JBelieber

Üye
:tşk:

snoopy35

snoopy35

Üye
Nokia C3'e tema hazırlamak için bir tema programı önerebilirmisiniz arkadaşlar. OwnSkin falan demeyin C3 hala eklenmemiş telefonların arasına. S40 Theme Studio 2.2 sürümü var en son ve onda da 320x240 ekran yok. Yardımcı olun lütfen.

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Ben temaları hiç kendim hazırlamadım.Program kullanmadım.Bilemiyorum ..

suat61

suat61

Üye

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye

xxcasus1xx

Üye
Nokia C3'e tema hazırlamak için bir tema programı önerebilirmisiniz arkadaşlar. OwnSkin falan demeyin C3 hala eklenmemiş telefonların arasına. S40 Theme Studio 2.2 sürümü var en son ve onda da 320x240 ekran yok. Yardımcı olun lütfen.

Ben program kullanmadan yaptım bir iki tane kendime basitce nth. dosyası bir sıkıştırmış dosya onu winrar veya benzeri programla açabilirsin içindeki resim ve swf dosyalarını istediğim içerikle değiştirdiğimde yeni bir tema ortaya çıkmış oluyor. Ama Uğraştırıyor insanı internette bu kadar çok içerik varken denemeye değmez :)

----------Eklendi @ 00:29:05 ---------- Yazıldı @ 00:28:39 ----------

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Ben program kullanmadan yaptım bir iki tane kendime basitce nth. dosyası bir sıkıştırmış dosya onu winrar veya benzeri programla açabilirsin içindeki resim ve swf dosyalarını istediğim içerikle değiştirdiğimde yeni bir tema ortaya çıkmış oluyor. Ama Uğraştırıyor insanı internette bu kadar çok içerik varken denemeye değmez :)

----------Eklendi @ 00:29:05 ---------- Yazıldı @ 00:28:39 ----------

En yakın zamanda deneyeceğim :)
Rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt