ipod touch 4. nesil kullananlar gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

ONG_bag

ONG_bag

Üye
kardeş öyle bir alet var ama sorunlu bence almayın derim biraz araştırdım mesajlarda çekmede felan sorun oluyormuş bazı hatları desteklemiyor diye duydum ama şimdi durum nedr tam bilemicem vede o cihazda 3g olmuyor edge hızında kullanıyorsun internete girecem diyorsan

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
dogrudur

firatbozan1

Üye
kardeş yeni versiyonu çıkmış hem daha ince hemde mesaj sorunu çözülmüş. gprs den internete bağlanabiliyorsunuz, 8 saat konuşma süresi ekleniyor, radio ekleniyor.
Yada cihazın inceliği bozulmasını istemiyorsanız onun için de yeni bir şey çıkmış hemde Amerikan yapımı cihaz anahtarlık gibi içerisine hattınızı takıyorsunuz bluetooth u açıp ipoddan bağlanıyorsunuz ve ipod telefon oluyor ama cihazın şarjı biraz çabuk biter gibime geliyor.Ben biraz daha bekleyip yeni modellerinin (daha ince olanları) dan almayı düşünüyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:spr

----------Eklendi @ 12:37:23 ---------- Yazıldı @ 12:36:29 ----------

skyfire hakkında bilgi verseniz iyi olcak ama :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:spr

----------Eklendi @ 12:37:23 ---------- Yazıldı @ 12:36:29 ----------

skyfire hakkında bilgi verseniz iyi olcak ama :(

iPhone 4 skyfire ile internette video izleyeniyor. Büyük ihtimalle iPod'da da olur :oke:

ltn53

Üye
Ben şahsen söyle yapardım 32liğine 850 lira verene kadar 150-200 daha katar ıphone 3gs alırım daha mantıklı bence

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
pardon dostlar .Maxıcepte konusu vardi io5 yok diye.:hmmm 3gs donanım kötümü ipod touch 4. Nesil den :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yok ya ben onu almam. Özellikle telefom özelligiolmasın. İpod touch 4. yeter bana . Zaten seneye alıcam . :)

firatbozan1

Üye
İpod touch 4 hem çok ince hemde donanımsal olarak daha iyi

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
anıl arkadaşım, geçenlerde konuşmuştuk. Ben Nisan ı bekleyemedim. İPod Touch 4 aldım. 32 GB siyah. İlk izlenimlerimi yazayım. Mesajıma dönüş yaparsan. Sen sor ben söyleyeyim

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
İpod touch 4 hem çok ince hemde donanımsal olarak daha iyi

dogrudur :oke:

----------Eklendi @ 00:31:53 ---------- Yazıldı @ 00:28:02 ----------

anıl arkadaşım, geçenlerde konuşmuştuk. Ben Nisan ı bekleyemedim. İPod Touch 4 aldım. 32 GB siyah. İlk izlenimlerimi yazayım. Mesajıma dönüş yaparsan. Sen sor ben söyleyeyim

hayırlı olsun. Skyfire ile her siteden rahatca vıdeo izleyebiliyon mu ? Modern combat ,need for speed shift 2 ve asohalt 6 real racin2 fifa 2012 yükle derim çook kaliteli oyunlar. Yani ben oyun için alıcam. Sadece amaç o oyun. Pc almıcam çünki uzun bisüre. Yani oyun performansı nasıl ?

• Beğen
Tepkiler: TURKUATA33
TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
İstediğin oyunu oyna. Bana mısın demiyor. Öncelikle şunu söyleyeyim. Ben de oyun amaçlı aldım. Hatta PSP 1000 serisi çıkmış. Ya onu alsam dedim ama iyi ki almamışım. Hem PSP yi çok kullandığın zaman tuşları yıpranıyor hem hafıza kartı alıp oyun yükletmek sorunlu ( daha doğrusu pahalı) hem de internet olayı berbat. Herneyse... Ben alır almaz appstore den oyun indireyim dedim. Real Soccer 2012 yi indirdim ücretsiz. Görüntü muhteşem, oynanabilirlik muhteşem, hız muhteşem ve dahası... asphalt 6 yı indirdim. Aynı şeyleri yazmayayım.Kesinlikle sorunsuz. Sana geçenlerde de demiştim. 8 GB yeterli değil zira ben 2 oyun 4 uygulama indirdim. şimdiden 2 GB doldu. Onun için en iyisi 32 GB. Tabi paran varsa 64 daha iyi. Ben Vatan Computer den aldım. Alırken Muvit marka kılıf da aldım. Dediklerine göre çok hassas bir arka paneli varmış ki gördüm doğru! Hemen kılıfa yerleştirmek en mantıklısı. Kutudan priz şarj aparatı çıkmıyor. Bilgisayar da USB ile şarj oluyor ( USB kablosu var). Ama prizden şarj etmek istiyorsan ki ben öyle yaptım şarj aparatı alman gerekiyor. Ben aldım ama Apple onaylı alman lazım. İlerde sorun çıkarsa garanti dışı kalıyormuş, araştırdım. Sonuç olarak bana bedeli: 800 TL cihaz + 25 TL kılıf +30 TL priz şarj aparatı = 855 TL param gitti. Bazı arkadaşlarım bu kadar para vereceğine 200 TL daha koyup İphone 3GS al dediler. Ama o da 8 GB hafızaya sahip. Bildiğin üzere bu apple ürünlerine hafıza kartı takılmıyor. Herneyse... Aldığıma kesinlikle pişman değilim. Bence tek eksiği konuşturmuyor. Videolar sorunsuz çalışıyor, kamera çok iyi değil ama idare eder. Kapalı mekan zayıf ama manzara iyi. Şarjı da iyi gidiyor. Tam şarjla 3 saat oyun oynattı bana, denedim. Hoparlör çıkışı süper değil ama kulaklığı tak da müzik dinle! 30 dakika kulağında tutamazsın, rahatsız ediyor. Yani neredeyse sağır edecek anlayacağın. Çok tuhaf değil mi? Üstelik kutunun içindeki kulaklığı çoğu forumda yazı yazanların aksine süper bence. Piyasa da apple kulaklığı dışında böyle ses veren kulaklık yok eminim. Şunu da söyleyeyim uygulamalar ve oyun indirmeden önce daha doğrusu ipod u kullanmadan önce şunları yapman gerekiyor:
1 - Bilgisayarına Apple sayfasından İtunes in son sürümünü indiriyorsun.
2- İpod u açıp bilgisayara bağlıyorsun.
3- İpod ayarlamaları otomatikmen gerçekleşiyor. (Seni yönlendiriyor)
4- Kullanıma hazır hale geliyor.
5- Her uygulama ve oyun indirmede pc den itunes e tıklıyorsun.
6- İtunes store butonu var sol tarafta ona tıklıyorsun.
7 - Oyun ya da uygulamaları seçip Itnes e indiriyorsun.
8- Son olarak da indirdiklerini ipod a eş zamanla diyorsun.

Şimdilik bu kadar. Belki uzun oldu yazdıklarım ama İpod un özelliklerinin % 20 sini bile karşılamıyor bunlar.
Alalı 2 gün oldu. Özellikleri kavradıkça paylaşırım. Kesinlikle pişman olunmayacak bir cihaz...

TopallSolucan

TopallSolucan

Üye
TURKUATA33 kardeşim öncelikle hayırlı olsun ipod touch'ın... bu son yazdığın mesajı okurken için kıpır kıpır etti :)
ben de bu hafta içinde 8 gb lik olanını almayı düşünüyorum anılbaran kardeşin dediği gibi öğrenci olduğum için 850 lira çıkmaz benden. zaten 559 u denkleştirmek de biraz zor oldu neyse uzatmayayım sana soracağım 2-3 soru vardı cevaplarsan rahatlıkla alacağım.
1-) 2 oyun 4 uygulama yüklemişsin 2 gb dolmuş... acaba hangi oyunları yükledin? ve oyunlar paralı mı indiriliyor? fifa12 falan paralı mı?
2-) dokunmatik hassasiyeti iphone 4 gibi mi? en kaliteli dokunmatikler apple ın herkesin bildiği gibi.. emin olmak için soruyorum sadece
3-) ben önceden samsung galaxy tab p1010 almayı planlıyordum... ama oyun için alacaktım. oyun için alacaksan ipod 4.nesil al dediler ben de araştırdım fiyatı da uygun geldi. sen ipod tan memnun musun? samsungun tabletini mi alayım ipod u mu?

şimdiden teşekkürler.. tekrar hayırlı olsun

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
İstediğin oyunu oyna. Bana mısın demiyor. Öncelikle şunu söyleyeyim. Ben de oyun amaçlı aldım. Hatta PSP 1000 serisi çıkmış. Ya onu alsam dedim ama iyi ki almamışım. Hem PSP yi çok kullandığın zaman tuşları yıpranıyor hem hafıza kartı alıp oyun yükletmek sorunlu ( daha doğrusu pahalı) hem de internet olayı berbat. Herneyse... Ben alır almaz appstore den oyun indireyim dedim. Real Soccer 2012 yi indirdim ücretsiz. Görüntü muhteşem, oynanabilirlik muhteşem, hız muhteşem ve dahası... asphalt 6 yı indirdim. Aynı şeyleri yazmayayım.Kesinlikle sorunsuz. Sana geçenlerde de demiştim. 8 GB yeterli değil zira ben 2 oyun 4 uygulama indirdim. şimdiden 2 GB doldu. Onun için en iyisi 32 GB. Tabi paran varsa 64 daha iyi. Ben Vatan Computer den aldım. Alırken Muvit marka kılıf da aldım. Dediklerine göre çok hassas bir arka paneli varmış ki gördüm doğru! Hemen kılıfa yerleştirmek en mantıklısı. Kutudan priz şarj aparatı çıkmıyor. Bilgisayar da USB ile şarj oluyor ( USB kablosu var). Ama prizden şarj etmek istiyorsan ki ben öyle yaptım şarj aparatı alman gerekiyor. Ben aldım ama Apple onaylı alman lazım. İlerde sorun çıkarsa garanti dışı kalıyormuş, araştırdım. Sonuç olarak bana bedeli: 800 TL cihaz + 25 TL kılıf +30 TL priz şarj aparatı = 855 TL param gitti. Bazı arkadaşlarım bu kadar para vereceğine 200 TL daha koyup İphone 3GS al dediler. Ama o da 8 GB hafızaya sahip. Bildiğin üzere bu apple ürünlerine hafıza kartı takılmıyor. Herneyse... Aldığıma kesinlikle pişman değilim. Bence tek eksiği konuşturmuyor. Videolar sorunsuz çalışıyor, kamera çok iyi değil ama idare eder. Kapalı mekan zayıf ama manzara iyi. Şarjı da iyi gidiyor. Tam şarjla 3 saat oyun oynattı bana, denedim. Hoparlör çıkışı süper değil ama kulaklığı tak da müzik dinle! 30 dakika kulağında tutamazsın, rahatsız ediyor. Yani neredeyse sağır edecek anlayacağın. Çok tuhaf değil mi? Üstelik kutunun içindeki kulaklığı çoğu forumda yazı yazanların aksine süper bence. Piyasa da apple kulaklığı dışında böyle ses veren kulaklık yok eminim. Şunu da söyleyeyim uygulamalar ve oyun indirmeden önce daha doğrusu ipod u kullanmadan önce şunları yapman gerekiyor:
1 - Bilgisayarına Apple sayfasından İtunes in son sürümünü indiriyorsun.
2- İpod u açıp bilgisayara bağlıyorsun.
3- İpod ayarlamaları otomatikmen gerçekleşiyor. (Seni yönlendiriyor)
4- Kullanıma hazır hale geliyor.
5- Her uygulama ve oyun indirmede pc den itunes e tıklıyorsun.
6- İtunes store butonu var sol tarafta ona tıklıyorsun.
7 - Oyun ya da uygulamaları seçip Itnes e indiriyorsun.
8- Son olarak da indirdiklerini ipod a eş zamanla diyorsun.

Şimdilik bu kadar. Belki uzun oldu yazdıklarım ama İpod un özelliklerinin % 20 sini bile karşılamıyor bunlar.
Alalı 2 gün oldu. Özellikleri kavradıkça paylaşırım. Kesinlikle pişman olunmayacak bir cihaz...
hımm tesekkurleR 8 yetmıcek diyon yani .Vatan da ucuz 800 iyi yine .1 sene sonra fiyati duşsede alsak .:)

• Beğen
Tepkiler: TURKUATA33

firatbozan1

Üye
bence 2. el alın derim. 2. el aldım çiziksiz hiç bir sorunu yok garantisi devam ediyor, 400 tl 32 gb.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
satış bölümüne :yuru:

Takipçi Satın Al

Üst Alt