Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

*-king-*

*-king-*

Üye
yükledim bakalı nasıl

JRValantin3

JRValantin3

Üye
Programlar yüklü halde 62 mb ram gördüm.

Teşekkürler Furkan stabil bi sürüm olmuş. Bi kaç mod daha ekleyip kullandım. Gerçekten iyi.

Bide şunu sorucam furkan, QT çalışıyomu ?.

çalışıyosa kullandığın QT yi rica edebilir miyim ?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
kurulum sonrası yapılacakları [patchleeri aktif ettiysen] ovi store'dan qt'yi rahatlıkla kurarsın :oke: ben kurdum :D

JRValantin3

JRValantin3

Üye
Ovi store ye ne yazıpta indiriyosun QT yi ?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ilk mesajda yazanları (patch1,2,4,smart installer fix,small buttons) sonra denilenleri yap.QT indirmek için puppy talk yazıp indirmen yeterli.

JRValantin3

JRValantin3

Üye
teşekkür ettim furkan

berk2010_2

Üye
samsung ev ekranı var mı?

JRValantin3

JRValantin3

Üye
yok ama kendin gömebilirsin.

hasan0692

Üye
nasıl yapacaz samsung ev ekranını ?

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
furkan x6 içinde yapılacakmı

fLuke!

fLuke!

Üye
CFW çok iyi olmuş.Yalnız ben bir şeyi anlamıyorum.OFW çoğu yönden c6v41'den daha hızlı fakat galeri(tüm ofw'lerde sadece bunda değil) neden kasıyor acaba?

berk2010_2

Üye
Biri Samsung Ev ekrani ekleyip Özel Mesaj Atabilirmi?

Mert045

Mert045

Üye
Müzik çalarda ilk girdiğimde aşağı doğru inerken en başa atıyor.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
CFW çok iyi olmuş.Yalnız ben bir şeyi anlamıyorum.OFW çoğu yönden c6v41'den daha hızlı fakat galeri(tüm ofw'lerde sadece bunda değil) neden kasıyor acaba?

Galeri moduna biraz yabancıyım.ama xperience resurrection v2.2'de bi göz atacağım merak etmeyin :oke:

TheOldBros

TheOldBros

Üye
furkan sen yeni bi fw yap bence ortalıkta herkes n8 edition yapmaya başladı c6v41 üzerine senden ricam görsellik haricinde diğer bütün uyguladığın modları yeni bi cfw olarak sade bir görselliği olan n8 ikonlu n8 görselli bi fw çünkü sen bu işin adamısın :D yani senin yaptığın fw ler hatasız hızlı stabil oluyo lütfen bu önerimi bi değerlendir

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
BU mod ofw cfw değil o yüzden x6 ya çeviremedim bir türlü

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
furkan sen yeni bi fw yap bence ortalıkta herkes n8 edition yapmaya başladı c6v41 üzerine senden ricam görsellik haricinde diğer bütün uyguladığın modları yeni bi cfw olarak sade bir görselliği olan n8 ikonlu n8 görselli bi fw çünkü sen bu işin adamısın :D yani senin yaptığın fw ler hatasız hızlı stabil oluyo lütfen bu önerimi bi değerlendir

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...on-rm-356-v60-0-003-c6v41-0-010-a-581722.html

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant
Mert045

Mert045

Üye

o her zaman olan bir sorun herkeste oluyo cozumu yok sanırım orjinaldede oluyodu

Orjinalde olmuyordu.

----------Eklendi @ 13:00:19 ---------- Yazıldı @ 12:57:57 ----------

Bide rompatcher yamaları bazen kendi kendine kapanıyor otomatikte olduğu halde.

Üst Alt