Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
bunda da orijinal var onda da sanırım veya öyle hatırlıyorum.

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
Ellerine Sağlık.

gokhan016

Üye
arkadaşlar ben dediklerinizi aynen uyguladım fakat Searching for phone yazısını bir türlü göremedim bu ekranda kaldım

[/URL][/IMG]

MFive

MFive

Üye
Phone mode'da offline seç sonrada use ını'yi tıkla 5800D1 'i seç sonrada flash :oke:

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
offline mode'a gerek kalmadan flashlayabilirsiniz.herhangi bi sakıncası yok.ben her flashımı bu şekilde atıyorum.

james.bond

james.bond

Üye
yatay klavyede ok tusu cıkmıyo acaba onu nasıl düzelticez çözümü var mıdır

gokhan016

Üye
Çok teşekkürler arkadaşlar sorunu hallettim

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 son klasörü oluşturmamışım :) ( RM-356 )

flash işlemi tahminen ne kadar sürüyor

*-king-*

*-king-*

Üye
Çok teşekkürler arkadaşlar sorunu hallettim

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 son klasörü oluşturmamışım :) ( RM-356 )

flash işlemi tahminen ne kadar sürüyor

10 dk fılan

gokhan016

Üye
Telefon flash işlemi bitince kendimi açılacak acaba yoksa banimmi birşeyler yapmam gerekiyor
Jaf programında en altta bu yazı var
Phone rebooted but not in flash mode...

[/URL][/IMG]

bersan160

Üye
bu çok güzel eline sağlık kardeşim bide şu vol 1 deki temayı nasul kullanabilirim link falan verebilirmisin acaba

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
bend 2.0 by ind190 google'da arat

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Telefon flash işlemi bitince kendimi açılacak acaba yoksa banimmi birşeyler yapmam gerekiyor
Jaf programında en altta bu yazı var
Phone rebooted but not in flash mode...

telefon şuanda kapalı mı? Eğer kapalıysa sağdaki telefon modunu Offline olarak seç, ama önce factory settings'i işaretlemeyi unutma... Birde xperience international yüklüyorsun ama bize soruyosun neden??? :ehe

goktugguzel

goktugguzel

Üye
link mi hatalı ben mi indiremiyorum ?

Progressivity

Progressivity

Üye
fileserve'den iniyor link, ayrıca JAF'dan flash yapamayan arkadaşlar için ufak bi hatırlatma: İndirdiğimiz dosyalardaki RM-356_60.0.003_prd.core.C00 dosyasının adını
RM-356_60.0.003_prd.core.C0r şeklinde değiştirirseniz MCU yu yeşile çevirirsiniz

----------Eklendi @ 14:34:48 ---------- Yazıldı @ 13:36:20 ----------

Öncelikle Furkan arkadaşımızı bu güzel cfw'den dolayı tebrik etmek isterim, gerçekten mükemmel bir cfw ellerine sağlık kardeşim. Daha önce kotukoylu üstadın 5800 Elegant cfw'sini kullanıyordum fakat o v52 içindi ama çok memnundum, neredeyse bugsuz bir cfw idi fakat v60 için baya bir araştırdım ve pek çok cfw denedim. Abartmıyorum en güzel ve hızlı cfw bu gerçekten daha yeni yeni test ediyorum gerçi ama pek bir sorunlar karşılacağımı sanmam. Benim için bu cfw'nin pek çok artısı var ama bunlardan bitanesi de elegance cfw'sinde de olan -rehber çubuğu ana ekranı seçilince- e-posta yerine wireless çubuğunun olması gerçekten çok kullanışlı kılmış ana ekranı. Qwerty klavye mükemmel. Daha pek fazla bişey yüklemedim ama yükleyince ileride herhangi bişeyle karşılaşırsam sizlerle paylaşarım. Benim için bu cfw'nin eksi yanı media bar'da sık sık kullandığım galeri butonu yerine tuş kilidi'nin olması. Aslında tam bu noktada senden bir ricam olacak Furkan kardeşim; Belki biraz bana özel olacak ama bu güzel cfw de benim için gerçekten önemli bir konu. Media Bar'a tuş kilidinin konulması çok güzel olmuş ama benim için Acceleration Switch gereksiz. Bu yüzden Media Bar'da yukarıdan aşağıya sıralamada 1-Müzik Çalar 2-Galeri 3-Keylock olursa çok daha iyi olur. Bluetooh ve Web ztn çok kullanışlılar onların değişmesine gerek yok. İnş bu isteğimi dikkate alırsın. Eline emeğine sağlık, başarılarının devamını dilerim

----------Eklendi @ 15:55:43 ---------- Yazıldı @ 14:34:48 ----------

Ayrıca şunu da sormak istiyorum Uygulamalar bölümünde Python ve QT simgeleri var ama yüklü mü bu uygulamalar tam anlamış değilim ayrıca java runtime ve silverlight gibi uygulamalarıda rofs'a gömdün mü açıklama kısmında yazmıyor gerçi ama yine de sormak istedim ona göre bu uygulamaları yükleyeceğim çünkü

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
java uygulamalar kurulur.o klasörler python ve qt uygulamalarını atmanız için.

Progressivity

Progressivity

Üye
eyvallah kardeşim onun dışında yukarıda media bar ile ilgili bir ricam vardı bunun için bir patch var ise çok işime yarar fotograf galerisini media barda istiyorum çünkü çok sık kullanıyorum umarım bunun bir yolu vardır

Progressivity

Progressivity

Üye
Birde yazı fontunu büyütmek mümkün müdür acaba

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
furkan ara tatilde x6 içinde yapacaktın

Mert045

Mert045

Üye
v2 de önemli bi sorunla karşılaşıyorum biri aradığında müzik 3 saniye kadar çalıyor daha sonra sessiz olarak çalıyor yani arayanlar ulaşamıyor lüftfen yardım edin.
bu olay her zaman olmuyor arada oluyuor.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Ara tatilte takım olayı vardı ama yalan oldu.

yazı tipi için font router kullanabilirsin

mert sendeki sorun yazılımsal değil.

Üst Alt