fileserve'den iniyor link, ayrıca JAF'dan flash yapamayan arkadaşlar için ufak bi hatırlatma: İndirdiğimiz dosyalardaki RM-356_60.0.003_prd.core.C00 dosyasının adını
RM-356_60.0.003_prd.core.C0r şeklinde değiştirirseniz MCU yu yeşile çevirirsiniz
----------Eklendi @ 14:34:48 ---------- Yazıldı @ 13:36:20 ----------
Öncelikle Furkan arkadaşımızı bu güzel cfw'den dolayı tebrik etmek isterim, gerçekten mükemmel bir cfw ellerine sağlık kardeşim. Daha önce kotukoylu üstadın 5800 Elegant cfw'sini kullanıyordum fakat o v52 içindi ama çok memnundum, neredeyse bugsuz bir cfw idi fakat v60 için baya bir araştırdım ve pek çok cfw denedim. Abartmıyorum en güzel ve hızlı cfw bu gerçekten daha yeni yeni test ediyorum gerçi ama pek bir sorunlar karşılacağımı sanmam. Benim için bu cfw'nin pek çok artısı var ama bunlardan bitanesi de elegance cfw'sinde de olan -rehber çubuğu ana ekranı seçilince- e-posta yerine wireless çubuğunun olması gerçekten çok kullanışlı kılmış ana ekranı. Qwerty klavye mükemmel. Daha pek fazla bişey yüklemedim ama yükleyince ileride herhangi bişeyle karşılaşırsam sizlerle paylaşarım. Benim için bu cfw'nin eksi yanı media bar'da sık sık kullandığım galeri butonu yerine tuş kilidi'nin olması. Aslında tam bu noktada senden bir ricam olacak Furkan kardeşim; Belki biraz bana özel olacak ama bu güzel cfw de benim için gerçekten önemli bir konu. Media Bar'a tuş kilidinin konulması çok güzel olmuş ama benim için Acceleration Switch gereksiz. Bu yüzden Media Bar'da yukarıdan aşağıya sıralamada 1-Müzik Çalar 2-Galeri 3-Keylock olursa çok daha iyi olur. Bluetooh ve Web ztn çok kullanışlılar onların değişmesine gerek yok. İnş bu isteğimi dikkate alırsın. Eline emeğine sağlık, başarılarının devamını dilerim
----------Eklendi @ 15:55:43 ---------- Yazıldı @ 14:34:48 ----------
Ayrıca şunu da sormak istiyorum Uygulamalar bölümünde Python ve QT simgeleri var ama yüklü mü bu uygulamalar tam anlamış değilim ayrıca java runtime ve silverlight gibi uygulamalarıda rofs'a gömdün mü açıklama kısmında yazmıyor gerçi ama yine de sormak istedim ona göre bu uygulamaları yükleyeceğim çünkü